Şimdi Ara

Samsung 225BW (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emir_

monitör gelir gelmez çektiğim bi foto, daha kablolar dağınık
    kasa ufak kaldı yanında

Samsung 225BW

Güle güle kullan

• inceleme ve foto istiyoruz gule gule ölu pikselsin kulanırsın insallah
  • quote:

monitör gelir gelmez çektiğim bi foto, daha kablolar dağınık
    kasa ufak kaldı yanında

Samsung 225BW

hayırlı olsun ıyı gunlerde....

ınceleme ısterız....

• cogunuz pek onemsemıyorsunuz ama tekrar hatırlatmak ıstedım.
    ozellıkle cok elektrık kesıntısı yada dalgalanma yasanan yerlerde oturan arkadasların mutlaka bır UPS almasını tavsıye edıyorum..
    Acısı cok kotu olur hele hele bı ton para harcayıp gozumuz gıbı baktıgımız herhangı bır parcanın cızzzt dıye gıttıgıne sahıt olursak..

Bu arada monıtorlerınızı de standbyda bırakmamanızı tavsıye ederım..
  • yarın elime gecerse bende resim koymayı düşünuyorum alacak arkadaşlar için...

19'' 4:3 lcd ile 22'' 16:10 arasındakı boyut farkını görüp bilmelerı ,almak isteyen we bu modellerı denememiş arkadaşlar için oldukca yararlı olacaktır..

vatanzede olarak hala kargo beklıom (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

yarın elime gecerse bende resim koymayı düşünuyorum alacak arkadaşlar için...

19'' 4:3 lcd ile 22'' 16:10 arasındakı boyut farkını görüp bilmelerı ,almak isteyen we bu modellerı denememiş arkadaşlar için oldukca yararlı olacaktır..

vatanzede olarak hala kargo beklıom (:

Bu ne terbiyesizlik elinde ürün varsa yollarlar akşamdan ertesi gün elinde olur Mavi bilgisayar beni silverstone psu için 1 ay bekletmişti en azından fireball dan bekliyolardı onlarda gümrükte takılmıştı mallar.Vatanın yaptığı daha büyük terbiyesizlik

• 190X6FB satılıp bunu almaya degermı Arkadasım tutturdu bu daha ıyı dıye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fueled -- 21 Kasım 2006; 19:45:54 >
  • Söylemiştim:
    Kargodan Elektronik almak büyük risk diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Söylemiştim:
    Kargodan Elektronik almak büyük risk diye...

İnternetten bi ürün almanın risk olduğunu söylüyorsun herhalde?Kargo satmıyor bu ürünleri ..Sadece taşıma görevi üstleniyorlarKargodan başka alternetif varmı Maza müdürü getirsin özel arabasıyla hem ürün açıklaması yapar

• SAMSUNG 225BW ile 960BF'nin LCD ekran en ve boy ölçüleri cm cinsinden nedir acaba?
    En azından 225BW'ninkini kullanlar üşenmeyip, ölçerek yazarlarsa makbule geçer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

SAMSUNG 225BW ile 960BF'nin LCD ekran en ve boy ölçüleri cm cinsinden nedir acaba?
    En azından 225BW'ninkini kullanlar üşenmeyip, ölçerek yazarlarsa makbule geçer.

225bw ekran boyutları:
    en 29.5cm
    boy 47.5cm
  • Bu iyi oldu, makbule geçti. Teşekkürler fortress34
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fueled

190X6FB satılıp bunu almaya degermı Arkadasım tutturdu bu daha ıyı dıye

wide screen film çokça izliyorsanız düşünmeden alın..
    henüz oynayamadım ama oyunlarda da wide screen deneyimi daha güzel olur diye tahmin ediyorum..
    ama açıkçası hangisinin görüntüsü daha iyidir onu bilemicem.. bu soruya ancak ikisini de kullanan arkadaşlar cevap verebilir..

ekleme: @BRAVEHEART11 rica ederim.. ne demek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortress34 -- 21 Kasım 2006; 20:33:10 >

• 225bw kullananlar, ben üzerindeki tuşlardan AUTO ya bastığımda not avaible yazıyor. neden acaba?
  • quote:

225bw kullananlar, ben üzerindeki tuşlardan AUTO ya bastığımda not avaible yazıyor. neden acaba?

güzel soru..
    onu bende çözemedim..
    hem natural color hemde magic tune yazılımlarını kurmuştum..

bu arada kurulum cd sinde yanlış hatırlamıyorsam magic tune için güncelleme tavsiye ediliyordu.. güncel sürümünü samsung sitesinde bulamadım..
    bulan arkadaş varsa linkini verebilirmi..
  • zaten samsungun türkiye sitesinde ürünler bölümünde bile yok 225bw
  • quote:

225bw kullananlar, ben üzerindeki tuşlardan AUTO ya bastığımda not avaible yazıyor. neden acaba?

DVI bağlantısı yapmadığındandır...
  • Arkadaşlar bugün Vatan Bilgisayara gidip ellerinde son kalan ve teşhirde olan ürünü sabırsızlık yaparak aldım. (Normalde hayatta yapmam). Hemen orada ölü piksel varmı yokmu diye test ettik. Ben monitörün sağına soluna baktım. ardından LCD temizleme spreyi ile girişip temizlediler ekranı. Parasını ödedim ve eve geldim. Yanlız monitör kapalıyken farkettimki LCD pedinin (ekran) üzerinde 15 cm büyüklüğünde 3-4 adet derin çizik var. rastgele karalanmış gibi. çziiklerin içine tırnak giriyor. Yarın hemen geri gidicem malesef.
    Ama monitör muazzam. hiçbir kusuru yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

DVI bağlantısı yapmadığındandır...

benim bağlantı dvi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bayborean

Arkadaşlar bugün Vatan Bilgisayara gidip ellerinde son kalan ve teşhirde olan ürünü sabırsızlık yaparak aldım. (Normalde hayatta yapmam). Hemen orada ölü piksel varmı yokmu diye test ettik. Ben monitörün sağına soluna baktım. ardından LCD temizleme spreyi ile girişip temizlediler ekranı. Parasını ödedim ve eve geldim. Yanlız monitör kapalıyken farkettimki LCD pedinin (ekran) üzerinde 15 cm büyüklüğünde 3-4 adet derin çizik var. rastgele karalanmış gibi. çziiklerin içine tırnak giriyor. Yarın hemen geri gidicem malesef.
    Ama monitör muazzam. hiçbir kusuru yok.

eyvah eyvah..
    geçmiş olsun dostum..
    muhtemelen sildikleri beze yapışan bişeyler vardır.. onlar çizmiştir..
    inşallah çamur yapmazlar..

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.