Şimdi Ara

Samsung 225BW (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyide bile bile teşhir ürününü neden alıyorsunuz onu anlamadım teşhir ürünü bir bakıma benim gözümde ikinci eldir ,bu sabırsızlıktan kaynaklanıyor biraz ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bayborean

Arkadaşlar bugün gittim Vatana ürünü geri vermek için.

Dedim böyle böyle...

Verdikleri cevap:

Biz bunu bu şekilde teşhirde tutmayız, satmayızda. Size zaten teşhir ürünü olduğu söylenmiş. Bu şekilde geri alamayız ama ithalatçı firmaya yollayıp değişimini onaylarlarsa sağlayabiliriz.

Uzun süren tartışmaların sonucunda mahkemelik olacakken Mağza müdürüne durumu anlattım (Hatrı sayılır bir isim kullanmak zorunda kaldım) ürünü ancak öyle geri aldılar.

Ömrümden yediler. Para iadesi aldım...

kardeş geçmiş olsun.. iyi ki iş daha fazla uzamamış..
    bende vatandan çekinerek aldım ama Allahtan bişey çıkmadı..
  • iyi güzelde Creapure ' n başka inceleme yapan olmadı.Özellikle oyunlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozlowski

iyi güzelde Creapure ' n başka inceleme yapan olmadı.Özellikle oyunlarda

INCELEME isteriz cok zor dııl yav bır ınceleme hazırlamak ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozlowski

iyi güzelde Creapure ' n başka inceleme yapan olmadı.Özellikle oyunlarda

Hazırlıyorum şu an.Monitörü aldığımdan beri doğru düzgün kullanmadım,sürekli test yaptım.Bu yüzden,almayı düşünenler için iyi bir rehber olacaktır.
  • Yaw arkadaşlar inanamıyorum ya sanırsam galiba bugün upsi aradım. Yarın öğleden sonra elimde olacak dediler. Umarım şu ölü piksel sorunuyla karşı karşıya kalmayız. Çünkü bende vatandan aldım. 1 haftada anca geldi zaten yani gelecek:) nerden baksanız 40-50 ytl telefonla görüşme ücreti ödeyeceğim. Ne kadar saçma İnsanlar bir ürün alırken 10 kere düşünüp alıyor. Ödemede zorlanabileceğini düşünüyor. Adamlar kalkıp müşterilerine 50ytl fatura takıyor. Bu üründe değilde başka bir üründe olsa bir üst model monitör alınır bu parayla:( yazık yaa üzülüyorum
  • Arkadaşlar detaylı inceleme için teşekkürler.Bende yakın bi zamanda bu monitörden almayı düşünüyorum.Yalnız ağırlıklı olarak tv izliyicem ve oyun için kullanıcam.Sizce tv için nasıl bi monitör.(Uydu anteni ile kullanılacak...)Hızlı sahnelerde yaşanan karelenme olayı bu monitörde oluyomu.Malum maçları falan seyrederken karelenme ve kopmaların yaşanması hiç hoş olmuyo.Sizce benim için ws mi kare lcd mi daha uygun.Ws çok hoş görünüyor ama insanlar basık şişman nasıl görünür bunu bilmiyorum açıkçası.Ve tv izlerken kenarlardaki boşluklar ne kadar??Bir arkadaşım tv izlerken çekilen bi görüntü koyarsa çok memnun olucam.Ben mühendislik fak. okuyorum ileride çizimle falan uğraşıcam sanırım bu monitör o zamanda işime yarayacak.Ama kara vermek güç.Yardımcı olursanız sevinirim.Alan herkese hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

• slm arkadaşlar bişi sorcam ama alakasız olcak .. yakında ben de LCD alcam samsung 940 bw almayı düşünüyorum hatrta düşünmeyi bıraktım para olur olmaz alıcam.. şubat gibi alırım sanırım vizeler bitince... sorun şu

aranızda 5+1 hoparlör kullanan var mı ?? ve LCD yi aldıktan sonra yada kullanırken diyelim.. bu center hoparlörü nereye koyuyosunuz.. nasıl çözüm buldunuz bu işe ?? deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirimm..
  • quote:

aranızda 5+1 hoparlör kullanan var mı ?? ve LCD yi aldıktan sonra yada kullanırken diyelim.. bu center hoparlörü nereye koyuyosunuz.. nasıl çözüm buldunuz bu işe ?? deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirimm..

lcddekı bana göre en büük sorunlardan biride bu walla (:

Crt warken önceden crtnın tepesine koyuyorduk centerı..şimdi yanlara falan koyuyoruz artık..Duvara asmakda bir başka care tabı..Başkada bişi aklıma gelmıyor (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Arkadaşlar detaylı inceleme için teşekkürler.Bende yakın bi zamanda bu monitörden almayı düşünüyorum.Yalnız ağırlıklı olarak tv izliyicem ve oyun için kullanıcam.Sizce tv için nasıl bi monitör.(Uydu anteni ile kullanılacak...)Hızlı sahnelerde yaşanan karelenme olayı bu monitörde oluyomu.Malum maçları falan seyrederken karelenme ve kopmaların yaşanması hiç hoş olmuyo.Sizce benim için ws mi kare lcd mi daha uygun.Ws çok hoş görünüyor ama insanlar basık şişman nasıl görünür bunu bilmiyorum açıkçası.Ve tv izlerken kenarlardaki boşluklar ne kadar??Bir arkadaşım tv izlerken çekilen bi görüntü koyarsa çok memnun olucam.Ben mühendislik fak. okuyorum ileride çizimle falan uğraşıcam sanırım bu monitör o zamanda işime yarayacak.Ama kara vermek güç.Yardımcı olursanız sevinirim.Alan herkese hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

Bende tv kartı ile olan performansını merak ediyorum.Birisi full ekranda bir görüntü verse çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S!N@N -- 22 Kasım 2006; 19:46:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

slm arkadaşlar bişi sorcam ama alakasız olcak .. yakında ben de LCD alcam samsung 940 bw almayı düşünüyorum hatrta düşünmeyi bıraktım para olur olmaz alıcam.. şubat gibi alırım sanırım vizeler bitince... sorun şu

Bende salona 37" LCD TV almadan önce ses sistemini bilgisayara bağlayıp kullanıyordum. Center hoparlörü yukarıda resmini koymuş olduğum bilgisayar masasının orta kısmına yerleştiriyordum.

Şu an cd kutularının vs olduğu yere. Eğer öyle bi şansınız varsa tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

slm arkadaşlar bişi sorcam ama alakasız olcak .. yakında ben de LCD alcam samsung 940 bw almayı düşünüyorum hatrta düşünmeyi bıraktım para olur olmaz alıcam.. şubat gibi alırım sanırım vizeler bitince... sorun şu

ben de crt varken üstte koyardım ama bunda monitörün altına koyuyorum, sayfanın en üstünde foto var görebilirsin. zaten sanırım piyasada satılan çok az 5+1 lerde lcd üstüne takmaya yarayan alet veriliyor..

• ya o bende megaworks THX 550 var nikime tıklayıp görebilirsiniz profilimden.. onun centerı kare ve birraz iri bu yüzden kafamı kurcaladı ama zamanı gelince çaresine bakıcaz artık tşkler arkadaşlar yine de yorumlar için..

demirciye siyah bitane şık bi ayaklık yaptırmaya çalışıcamm sanırım tam LCD ekranın arkasından görünebilecek kafayı çıkarabilcek yükseklikte

• ben önceden beri center hoparlörü klavyenin altındaki rafa koyarak kullanıyorum..
    monitörün üzerine koyunca front larla center ın sesi biraz birbirine karışıyormuş gibi geliyor..

bu arada benimde bir sorum olacak..
    monitörü aldığımdan beri paso carbon oynuyorum.. film bile izlemedim.. inceleme falan hak getire..

carbonun wide screen desteği yok galiba.. mecburen 1280x1024 oynamak zorunda kalıyorum.. görüntü üstten basıklaşıyor tabi..
    sorum şu: carbonu wide screen oynayabilen varmı?
    wide screen desteği olmayan oyunları wide görüntü alarak kullanabilmemizi sağlayan bir program varmış.. bu program elinde olan arkadaş varmı?
    şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=7289
  • @Maedhros_Laorx saol düzgünce widescreen oynanıyor

oynamak isteyenler bunları yapsın..

"Do this to fix Carbon for widescreen...

http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php?title=Downloads

1.Download the program called Universal Widescreen (UniWS) Patcher
    2. Go into your Need for Speed Carbon directory and name the exe file speed2.exe
    3. Open up the program you just downloaded and select Need for Speed Underground 2 from its game menu
    4. Enter the resolution you want in the program
    5. Locate the directory for Carbon in the program and click "Patch"
    6. Launch Carbon and select the 640x480 resolution
    7. Finished!

Notice: Make sure to backup the original Carbon exe for updating your game later with official patches!

• quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

quote:

teşekkürler..

@emir_
    hangi dosyayı speed2.exe olarak adlandıracağımızı anlayamadım..
    oyuna girdiğimiz dosyayı ise bende olmadı..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Maedhros_Laorx

quote:

teşekkürler..

@emir_
    hangi dosyayı speed2.exe olarak adlandıracağımızı anlayamadım..
    oyuna girdiğimiz dosyayı ise bende olmadı..

oyunu kurduğun klasördeki exe dosyası
    program files da electronic art içinde

• arkadaşlar emir kardeşimin yardımıyla şu an 1680x1050 carbon oynuyorum..
    tek kelimeyle süper oluyor..
    tavsiye ederim..
    monitörün hakkını vermek lazım..
  • ya oyunu bilmiyorumda ben geçen bilgiaayrcıda widescreenleri gördüm 19" lcd falan.. DVD takılıydı ve DVD izlemek gerçekten çok hoş oluyodu... aşırı film izlemem.. ama aldıktan sonra izlettireck gibi bana sanırımm
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.