Şimdi Ara

Samsung 225BW (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce durduk yere bir ölü piksel oluştu monitörümde.Yalnız biraz ovuşturunca düzeldi,bir daha çıkmaz umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozlowski

20 kişi aldı forumdan nerdeyse hala 1 tek inceleme

katılıyorum dostum arkadaslar oyun ve fılm performanslarını ...soyle bıkac resım koyarsanız alacaklar ıcın bence cok yardımcı olur...benım gıbı bırcok kısı monıtoru gormeden alıcak masaustunde onden arkadan çesıtlı resımlerını koyarmısınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozlowski

20 kişi aldı forumdan nerdeyse hala 1 tek inceleme

Ben alalı bir hafta olmadı daha,düzgün bir yazı yazmak için bırakın da 5 gün kullandıktan sonra yazalım,diğer arkadaşlar benden de sonra aldı ayrıca.
  • gece gece fena laflar sölediniz 1-2 foto çekeyim bari

edit : Allah kahretsin fotoğraf makinesinin şarzı bitti biraz şarj ediyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir_ -- 24 Kasım 2006; 0:42:36 >
  • [simage]http://www.resimload.com/070303/eVS_DSC01791.JPG [/simage]
    arkadaşlar ilk resmim hele şükür monitörüm geldi süper bişi bu yaaa allaha şükür ölü piksel neyimde yok. Herkese şiddetle tavsiye ederim o backlight sorununa gelince komik yaa takanlara gülüyorum size nasıl anlatabilirimki ufacık bi ışık üzmesi o gördüğüm resimler var aşırı bi backlight gözüküyor onlarla alakası yok valla süper

• quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Ancak filmler genelde 16:9 formatlı oluğu için 16:10 monıtorde alttan üstten sıyah bant bırakıyor bilindiği üzere..Bu siyah bantlarda müthiş sorunumuz backhlıght devreye giriyor bsplayer son sürüm ile tam ekrana kusursuz şekilde oturtabiliyoruz görüntüyü..ve bu ufak işlem sonunda backlıght görmek çok zor bir hale gelıyor..ancak karanlık filmlerde falan backlıghtı farkedebiliyorsunuz..

Arkadaşım backlight hakkında bir önerim vardı, aşağıda, bunu bir denermisin, backlight farkedilmezse önerdiğim şekilde ben de alıcam da, yardımını bekliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: PoTemKiN_02

Backlight için öneri (bir film manyağı olarak):

İlk olarak 16:9 formatınızdaki görüntünün üst sınırını görülebilir alanın üst sınırı yapın... Yani bsplayer de numlock tuşlarından 8'e basın... Böylece üstteki backlight'ı halletmiş olursunuz, alttaki backlight'a gelince onu da alt yazılı izliyorsanız filmi, alt yazıyı shift + yön (yukarı-aşağı) tuşuna basarak alttaki backlight'ın hemen üstüne getirin ve altyazırengini de büyük ve beyaz seçmeye özen gösterin ki backlight belli olmasın... (gümüş de olur)...

Backlight falan kalmaz sanıyorum... Deneyin, yorumlarınızı bekliyorum, foto da çekip yollarsanız mükemmel olur... Hatta bir program aracılığıyla masaüstü resmini çekseniz daha güzel olur...

• tamam dostum bsplayerı yükleyip uyguluyor ve resim atıyorum biraz bekleticem
  • arkadaşlar biraz foto çektim ama makinem acayip dandik. eğer kötü çıkmışsa bu monitörün değil fotoğraf makinemin suçudur

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir_ -- 24 Kasım 2006; 1:21:03 >

• fotolardan sonra biraz da yazı yazalım de mi
    ilk başta 17" crt den geçtiğim için gerçekten zorluk çektim büyüklüğünden dolayı, oyunlarda filan konsantre olamıyodum ama çok kolay alışılıyo. devasa gerçekten, kasam bile ufak kaldı yanında. fare imlecini bir uçtan diğerine götürmek bile zaman alıyor oyunlarda magicbright sayesinde brigtness 100 oluyo, bu da mükemmel bir parlaklık sağlıyo. ben neredeyse hiç backlight görmedim, versiyon falan farklı diycem ama tam bir bilgim yok. bu da benim şansım. filmlerde zaten muhteşem ancak vcdlerde sağ ve solda siyah bant oluyo onu sevmedim. hd videolar indirebileğiniz siteler var, kotamı neredeyse tamamen onlara harcadım, muhteşem görüntüler oluyo ayrıca widescreen desteği olan oyunların desteklediği çözünürlükler çok yüksek. mesela oblivionda 1680x1050 den aşağısı yok widescreen olarak. doğal olarak bu çöznürlükte oynayabilmeniz için destekli bir ekran kartınız olmalı. bu neredeyse her oyun için geçerli. yükseklik ve açı ayarlamak çocuk oyuncağı. çok kullanışlı olmuş bu ayarlama.
    gece gece uykulu başka bişey gelmiyo aklıma, gelirse yazarım sonradan.
    iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir_ -- 24 Kasım 2006; 1:49:55 >

• [simage]http://www.resimload.com/070304/Rx7_1.JPG [/simage]
    [simage]http://www.resimload.com/070304/ZCo_2.JPG [/simage]
    [simage]http://www.resimload.com/070304/tAL_3.JPG [/simage]
    [simage]http://www.resimload.com/070304/q1_4.JPG [/simage]
    arkadaşlar foto makinesiyle çıkan görüntüler biraz absürt gerçeğini görmenizi tavsiye ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: Melancholy

quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

SAMSUNG 225BW ile 960BF'nin LCD ekran en ve boy ölçüleri cm cinsinden nedir acaba?
    En azından 225BW'ninkini kullanlar üşenmeyip, ölçerek yazarlarsa makbule geçer.

225bw ekran boyutları:
    en 29.5cm
    boy 47.5cm

Philips 190x6 yı değiştirmek isteyen arkadaş en 30 cm boy 37.5 yani ekranın boyu 10 cm daha genişleyecek ben 20" vievsonic aldığımda yüksekliği philipsten daha az diye yadırgadıydım, basık geldiydi iyi ki ölü piksel çıkmış geri verdim ama bunun eni aynı gibi o yüzden alabilirsin. Kısmetse yarın Bursa dan temin etmem mümkün olacak.

Hocam Bursa'da nereden ve ne kadara temin edebileceğini belirtebilir misin ?

Teşekkürler...

Bir yarın olsun İstanbulda ki toptancıların eline düşmüş dün kuzeni me getirteceğim. Kesinleşince söylerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: emir_

fotolardan sonra biraz da yazı yazalım de mi
    ilk başta 17" crt den geçtiğim için gerçekten zorluk çektim büyüklüğünden dolayı, oyunlarda filan konsantre olamıyodum ama çok kolay alışılıyo. devasa gerçekten, kasam bile ufak kaldı yanında. fare imlecini bir uçtan diğerine götürmek bile zaman alıyor oyunlarda magicbright sayesinde brigtness 100 oluyo, bu da mükemmel bir parlaklık sağlıyo. ben neredeyse hiç backlight görmedim, versiyon falan farklı diycem ama tam bir bilgim yok. bu da benim şansım. filmlerde zaten muhteşem ancak vcdlerde sağ ve solda siyah bant oluyo onu sevmedim. hd videolar indirebileğiniz siteler var, kotamı neredeyse tamamen onlara harcadım, muhteşem görüntüler oluyo ayrıca widescreen desteği olan oyunların desteklediği çözünürlükler çok yüksek. mesela oblivionda 1680x1050 den aşağısı yok widescreen olarak. doğal olarak bu çöznürlükte oynayabilmeniz için destekli bir ekran kartınız olmalı. bu neredeyse her oyun için geçerli. yükseklik ve açı ayarlamak çocuk oyuncağı. çok kullanışlı olmuş bu ayarlama.
    gece gece uykulu başka bişey gelmiyo aklıma, gelirse yazarım sonradan.
    iyi geceler.

cok saol dostum boyle kulllanıcı yorumları cok onemlı...bırde monıtoru gormeden alacagım ıcın resımler bu konuda cok yardımcı oluyor...bırde benım lcd yı satmaya kıyamıyorum sence elımdekını satıp almaya degermı...

• quote:

Orjinalden alıntı: xraymania

[simage]http://www.resimload.com/070304/Rx7_1.JPG [/simage]
    [simage]http://www.resimload.com/070304/ZCo_2.JPG [/simage]
    [simage]http://www.resimload.com/070304/tAL_3.JPG [/simage]
    [simage]http://www.resimload.com/070304/q1_4.JPG [/simage]
    arkadaşlar foto makinesiyle çıkan görüntüler biraz absürt gerçeğini görmenizi tavsiye ederim...

hayırlı olsun ıslatarak kutlamışsın en güzeli

• BÖHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ RESİMLER ÇOK GÜZELL... ARKADAŞIM MONİTÖR ÇOK GÜZEL YAAA BENDE İSTİYORUM... ARENA BİLGİSAYAR!!!!!

BÖHÜHÜÜHÜH

ÇOK KISKANIORUM SİZİ... BEN ALAMIYORUM BU MONİTÖRÜ.. NE OLUR BU MONİTÖRÜ İTHAL ETSE ARENA.

• quote:

Orjinalden alıntı: emir_

arkadaşlar biraz foto çektim ama makinem acayip dandik. eğer kötü çıkmışsa bu monitörün değil fotoğraf makinemin suçudur

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Emir arkadaş en baba en güzel monitör seninki hiç backligt yok nerdeyse güle güle kullan, ben göremedim ama üretim tarihini yerini falan yazdın mı? Belki bir faydası olur alacak arkadaşlara. Ben bugünde temin edemiyorum yarına salladılar yine ama hepsiburada da 20 sinde diyodu stoklara girecek hala öyle diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nm1 -- 24 Kasım 2006; 11:53:37 >

• Forumdada sıkca kullanılan stacker kasa kullanıyorum bende..Boyutları gercekten büyük bir kasa..onun yanında monıtorun nasıl durduğuna dair kücük bir resım eklim bende...

Samsung 225BW
  • çok güzel ARENA
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Forumdada sıkca kullanılan stacker kasa kullanıyorum bende..Boyutları gercekten büyük bir kasa..onun yanında monıtorun nasıl durduğuna dair kücük bir resım eklim bende...

Samsung 225BW

Fotolar için çok saolun ..sonunda boyutu tam olarak kafamda canlandırabildim.Resimlerden 1 büyük 1 küçük görüküyodu gözüme

• Az önce gördüm, mavibilgisayar'ın sitede stokta görünüyor bu monitör. Arayanlara duyurulur
  • bende dun maviyi aradım yok dediler ne zamanda geleceği belli değilmiş. stoklara güvenmemek lazım stokta var gösterip 1 ay sonra yolluyor adamlar
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.