Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Samsung 225BW (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19" leri bende gördüm.. alan arkadaşlar alınmasın ama oyuncak gibi duruyor..
    225bw yi bir görün.. napsam da biraz daha kassam diyeceksiniz..
  • carbonu widescreen patch yapıp da 1600x900 ya da 1680x1050 dışında çalıştırabilen var mı? ben berceremedim oyun çakılıyo. bunlardan başka wide screen çözünürlüğü var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir_ -- 23 Kasım 2006; 3:57:39 >
  • birde 1440x900 ölçüsü var..
    ben 1680x1050 den başka çözünürlük denemedim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

birde 1440x900 ölçüsü var..
    ben 1680x1050 den başka çözünürlük denemedim..

onu da kabul etmedi malesef
  • ürün yok ya. bunların paraları yok da gümrükte bekliyor mallar herhalde.
  • Dün elime gecdi ürün..1hafta süren vatan macerası sonunda kullanma şansını yakaladım aleti (:

Öncelıkle şunu diyim 20.1'den 22'ye gecmıs biri olarak aradakı boyut farkı tahmın ettııgımden cok fazla :S 20.1 oldukca basık kalıyordu bunun yanında..boyut olarak benı memnun etti samsungun bu modelı..Asıl hedefım daha yuksek boyutlu bir lcd almaktı..Ancak bu lcdyı aldıktan sonra daha büyük lcd Hayallerıme ara verdım .cunku boyut büyüdükce divxlerdekı karelenmeler farkedılır boyutlara gelıyor..

Samsung 225bw oldukca şık bır monıtor..Malzeme kalıtesı olarak eski kullandıgım vx2025 kadar olmasada oldukca yeterlı..Helekı kullandıgım 190c'yi düşünürsem o zaman cok ii

ekranın sağa sola dönme we yukarı aşagı ayarlanabilir olması cok hoş bir özellık..İlk defa böyle bır monıtor kullanma şansım oldu (:

Benım aldığım üründe ölü pixel cıkmadı Allahtan..cıkarsa değişmek gerekcekdı , peşinde koşacakdım aletın..Vatanda da olmadıgını varsayarsak bu monıtorun baya bi peşinden koşturmak gerekcekdı..Bu konuda şans güldü biraz olsun ,1 haftalık vatan maceram sonunda..

Ve gelelım herkesın beklediği backlıght sorununa..Evet alette backlıght mevcut..Ancak bunu anlamanız için kendınızı kasmanız gerekıyor baya..dün heroes adlı dizinin 9.bölümünü izledık bir arkadaşla ve ben diyene kadra ekrandakı backlıghtı farketmedı..Baya bi uğraştıkdan sonra ona backlıght sorunun göstermeyı başardım

Oyunlarda performans oldukca yeterlı..Pes6 ve dark mesıah denedım 1680 çözünülük ile bu 2 oyunda kendını aşıyor..Özellıkle gunde en az 1 2 saat pes6 oynayan biri olarak 1680 çözünürlük ile bu oyunun tadı çok başka..Pes6'da ghostıng olmasını beklıyordum bende..cunku oyunda neden oldugunu anlamadıım bir problem mevcuttu..eski 190c monıtorumde bu soruna rastlamıştım..tam akıcı gelmıyordu ınsan gözüne niyeyse..Aynı sorunu bir başka arkadaş 225bwde de yaşadıgından bahsetmıstı..Ancak bende öyle bir sorun olmadı..

Fılmlerdekı performansa gelınce..Benım gibi lost , prıson break,nıp/tuck,heroes ws ws süreklı dizi takıp edenler için bulunmaz nımet wide ekranlar..full ekran fılm izleme şansınız oluyor 22'de..Ancak filmler genelde 16:9 formatlı oluğu için 16:10 monıtorde alttan üstten sıyah bant bırakıyor bilindiği üzere..Bu siyah bantlarda müthiş sorunumuz backhlıght devreye giriyor bsplayer son sürüm ile tam ekrana kusursuz şekilde oturtabiliyoruz görüntüyü..ve bu ufak işlem sonunda backlıght görmek çok zor bir hale gelıyor..ancak karanlık filmlerde falan backlıghtı farkedebiliyorsunuz..

Kısacası monıtor bekledığımden cok ii cıkdı..Bu fiyata bu özellıklerde bir ürün kusursuz sayılır benım için..Backlıghtıda görmezden gelıyorum ben..770ytlılık 22' bir lcd için elbet bir kusur bulunacakdı bunuda bu sorunla kapatmıslar (: Ama ınanın bir ölü pixel bu backlıghttan cok daha fazla rahatsız edıyor ınsanı..tecrübe ile sabittir

Aksamada resımlerını cekıp buraya koymaya calısırım..Almayı düşünenler için kesınlıkle kacırılmaması gereken bir ürün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 23 Kasım 2006; 12:42:07 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

SAMSUNG 225BW ile 960BF'nin LCD ekran en ve boy ölçüleri cm cinsinden nedir acaba?
    En azından 225BW'ninkini kullanlar üşenmeyip, ölçerek yazarlarsa makbule geçer.

225bw ekran boyutları:
    en 29.5cm
    boy 47.5cm

Philips 190x6 yı değiştirmek isteyen arkadaş en 30 cm boy 37.5 yani ekranın boyu 10 cm daha genişleyecek ben 20" vievsonic aldığımda yüksekliği philipsten daha az diye yadırgadıydım, basık geldiydi iyi ki ölü piksel çıkmış geri verdim ama bunun eni aynı gibi o yüzden alabilirsin. Kısmetse yarın Bursa dan temin etmem mümkün olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Oyunlarda performans oldukca yeterlı..Pes6 ve dark mesıah denedım 1680 çözünülük ile bu 2 oyunda kendını aşıyor..Özellıkle gunde en az 1 2 saat pes6 oynayan biri olarak 1680 çözünürlük ile bu oyunun tadı çok başka..Pes6'da ghostıng olmasını beklıyordum bende..cunku oyunda neden oldugunu anlamadıım bir problem mevcuttu..eski 190c monıtorumde bu soruna rastlamıştım..tam akıcı gelmıyordu ınsan gözüne niyeyse..Aynı sorunu bir başka arkadaş 225bwde de yaşadıgından bahsetmıstı..Ancak bende öyle bir sorun olmadı..

Güle güle kullanBendeki sorun halloldu,catalyst'teki vertical refresh ayarından kaynaklanıyormuş.Monitörün tek eksisi bağımlılık yaratması,5 gündür gözler harap oldu,zor bakıyorum şimdi ekrana.

• quote:

Dün elime gecdi ürün..1hafta süren vatan macerası sonunda kullanma şansını yakaladım aleti (:

hayırlı olsun..
    monitörün sorunsuz olmasına özellikle sevindim..
  • quote:

Dün elime gecdi ürün..1hafta süren vatan macerası sonunda kullanma şansını yakaladım aleti (:

Öncelıkle şunu diyim 20.1'den 22'ye gecmıs biri olarak aradakı boyut farkı tahmın ettııgımden cok fazla :S 20.1 oldukca basık kalıyordu bunun yanında..boyut olarak benı memnun etti samsungun bu modelı..Asıl hedefım daha yuksek boyutlu bir lcd almaktı..Ancak bu lcdyı aldıktan sonra daha büyük lcd Hayallerıme ara verdım .cunku boyut büyüdükce divxlerdekı karelenmeler farkedılır boyutlara gelıyor..

Samsung 225bw oldukca şık bır monıtor..Malzeme kalıtesı olarak eski kullandıgım vx2025 kadar olmasada oldukca yeterlı..Helekı kullandıgım 190c'yi düşünürsem o zaman cok ii

ekranın sağa sola dönme we yukarı aşagı ayarlanabilir olması cok hoş bir özellık..İlk defa böyle bır monıtor kullanma şansım oldu (:

Benım aldığım üründe ölü pixel cıkmadı Allahtan..cıkarsa değişmek gerekcekdı , peşinde koşacakdım aletın..Vatanda da olmadıgını varsayarsak bu monıtorun baya bi peşinden koşturmak gerekcekdı..Bu konuda şans güldü biraz olsun ,1 haftalık vatan maceram sonunda..

Ve gelelım herkesın beklediği backlıght sorununa..Evet alette backlıght mevcut..Ancak bunu anlamanız için kendınızı kasmanız gerekıyor baya..dün heroes adlı dizinin 9.bölümünü izledık bir arkadaşla ve ben diyene kadra ekrandakı backlıghtı farketmedı..Baya bi uğraştıkdan sonra ona backlıght sorunun göstermeyı başardım

Fılmlerdekı performansa gelınce..Benım gibi lost , prıson break,nıp/tuck,heroes ws ws süreklı dizi takıp edenler için bulunmaz nımet wide ekranlar..full ekran fılm izleme şansınız oluyor 22'de..Ancak filmler genelde 16:9 formatlı oluğu için 16:10 monıtorde alttan üstten sıyah bant bırakıyor bilindiği üzere..Bu siyah bantlarda müthiş sorunumuz backhlıght devreye giriyor bsplayer son sürüm ile tam ekrana kusursuz şekilde oturtabiliyoruz görüntüyü..ve bu ufak işlem sonunda backlıght görmek çok zor bir hale gelıyor..ancak karanlık filmlerde falan backlıghtı farkedebiliyorsunuz..

Kısacası monıtor bekledığımden cok ii cıkdı..Bu fiyata bu özellıklerde bir ürün kusursuz sayılır benım için..Backlıghtıda görmezden gelıyorum ben..770ytlılık 22' bir lcd için elbet bir kusur bulunacakdı bunuda bu sorunla kapatmıslar (: Ama ınanın bir ölü pixel bu backlıghttan cok daha fazla rahatsız edıyor ınsanı..tecrübe ile sabittir

Aksamada resımlerını cekıp buraya koymaya calısırım..Almayı düşünenler için kesınlıkle kacırılmaması gereken bir ürün..

hayırlı olsun hocam öncelikle

mümkünse üretim yeri ve tarihini yazar mısın?

• Drizzt DoUrden Sevindim düzelttiğine sorunu..
    fortress34 telekkürler

Bu arada bu monıtor ile divx tarıhe karısıyıor gibi..Cunku görüntü cok tatmın edıcı divxlerde..netten haftalık olarak takıp ettııım dizilerın hdtv versıyonlarını cekıyorum artık..22 ve üstü kullananlar içinde hdtv versıyonlarını cekmelerını tavsıye edıyorum bu tür medıaları..Cok fark oluyor gercektende..
  • evet pega haklı.
  • ah şu kota derdi olmasa..
  • quote:

Drizzt DoUrden Sevindim düzelttiğine sorunu..
    fortress34 telekkürler

Bu arada bu monıtor ile divx tarıhe karısıyıor gibi..Cunku görüntü cok tatmın edıcı divxlerde..netten haftalık olarak takıp ettııım dizilerın hdtv versıyonlarını cekıyorum artık..22 ve üstü kullananlar içinde hdtv versıyonlarını cekmelerını tavsıye edıyorum bu tür medıaları..Cok fark oluyor gercektende..

nerden çekebilirim
    pm sallasana bana

• quote:

Orjinalden alıntı: Nm1

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

SAMSUNG 225BW ile 960BF'nin LCD ekran en ve boy ölçüleri cm cinsinden nedir acaba?
    En azından 225BW'ninkini kullanlar üşenmeyip, ölçerek yazarlarsa makbule geçer.

225bw ekran boyutları:
    en 29.5cm
    boy 47.5cm

Philips 190x6 yı değiştirmek isteyen arkadaş en 30 cm boy 37.5 yani ekranın boyu 10 cm daha genişleyecek ben 20" vievsonic aldığımda yüksekliği philipsten daha az diye yadırgadıydım, basık geldiydi iyi ki ölü piksel çıkmış geri verdim ama bunun eni aynı gibi o yüzden alabilirsin. Kısmetse yarın Bursa dan temin etmem mümkün olacak.

Hocam Bursa'da nereden ve ne kadara temin edebileceğini belirtebilir misin ?

Teşekkürler...

• Arkadaşlar bende Arena Bilgisayarı sürekli rahatsız ediyorum bu monitör stoklarına girecekmi girmeyecekmi diye... bir türlü kesin bişey söyleyemiyorlar... birde türkiyenin en büyük ithalatçısı gözü ile bakıyorlar kendilerine.. sanırım üzülerek ve içinde kalarak bu monitör gidip 205 BW alacam : (((( bunu yanında çok mu ezik kalıyor acaba ya :(((
  • samsung 225 bw monitorü almayı düşünüyorum fakat benim ekran kartım 512 mb nvidia ge force go 7600. 3d mark 06 dan 2300 puan almıştım. makinem notebook oldugundan ekran kartını değiştirmek gibi bi lüksüm yok. sahip oldugum ekran kartıyla monitörün native çözünürlüğünde(1680*1050) oyunları yüksek ayarlarda oynayabilirmiyim? eger düşük çözünürlükte oynamaya çalışırsam görüntü ciddi şekilde bozulurmu? bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Arkadaşlar bende Arena Bilgisayarı sürekli rahatsız ediyorum bu monitör stoklarına girecekmi girmeyecekmi diye... bir türlü kesin bişey söyleyemiyorlar... birde türkiyenin en büyük ithalatçısı gözü ile bakıyorlar kendilerine.. sanırım üzülerek ve içinde kalarak bu monitör gidip 205 BW alacam : (((( bunu yanında çok mu ezik kalıyor acaba ya :(((

Bence biraz daha bekle ve 225 al.
  • 20 kişi aldı forumdan nerdeyse hala 1 tek inceleme
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.