Şimdi Ara

Samsung 225BW (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fortress34

quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orjinalden alıntı: emir_

225bw kullananlar, ben üzerindeki tuşlardan AUTO ya bastığımda not avaible yazıyor. neden acaba?

DVI bağlantısı yapmadığındandır...

benim bağlantı dvi..

Uçuk bir fikir ama belki monitör DVI modunda değildir.
  • quote:

quote:

225bw kullananlar, ben üzerindeki tuşlardan AUTO ya bastığımda not avaible yazıyor. neden acaba?

benim de dvi ile bağlı. ayrıca monitör dvi modunda..
  • quote:

quote:

quote:

benim de dvi ile bağlı. ayrıca monitör dvi modunda..

Tam dersi olması gerekiyor sanırım. Yani analog bağladığında Auto tuşu çalışır benim eski 190X6FB de de öyleydi.

Fakat DVI bağlantı yapıldığı zaman ekran otomatik ayarlanıyor.

Analog bağlarsan Auto tuşuna bastığında ekran görütüsü sağ-sol ve alt-üst şeklinde kayarak en uygun konuma geliyor..

Bende araştırmıştım bu sonuca varmıştım. DVI bağlandığı zaman o tuşun bir fonksiyonu yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: endless

Tam dersi olması gerekiyor sanırım. Yani analog bağladığında Auto tuşu çalışır benim eski 190X6FB de de öyleydi.

Fakat DVI bağlantı yapıldığı zaman ekran otomatik ayarlanıyor.

Analog bağlarsan Auto tuşuna bastığında ekran görütüsü sağ-sol ve alt-üst şeklinde kayarak en uygun konuma geliyor..

Bende araştırmıştım bu sonuca varmıştım. DVI bağlandığı zaman o tuşun bir fonksiyonu yok.

tamam saol dostum
  • quote:

...analog bağladığında Auto tuşu çalışır... DVI bağlandığı zaman o tuşun bir fonksiyonu yok.

225BW hakkında yeni bir noktayı aydınlattınız. Teşekkürler endless
  • Rica ederim arkadaşlar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Bu arada benim vatandan sipariş vermiş olduğum 225BW p.tesi sabahı eve geldi ama elimde olmayan nedenlerle alamadım.

2 gündür UPS'i arayıp gelmesini bekliyorum. En son bugün için gelecek dendi ama dün içinde öyle demişlerdi bakalım gelecek mi.

Elime geçince bende fikrimi beyan ederim, resimlerini koyarım.

Benimki gelecekte {PeGaSuS} arkadaşınkinden endişeliyim, hala gelmemiş.

Yarın arayıp "kusura bakmayın elimizde kalmamış" derlerse hiç şaşırmam.

{PeGaSuS} hocam 4445656 Vatan Computer'ın müşteri hizmetleri bunu biliyorsundur zaten.

Onu ara demiyeceğim ama şimdiye kadar göndereceklerse kargoya vermişlerdir muhtemelen vermiş olmalarıda lazım zira yukarıda yazmış arkadaş son monitörü bile almış sana ne gönderecek bu adamlar yoksa.

Vatan UPS ile çalışıyor, 4440066 yı arayarak 2'yi tuşlayarak isim ve soyismini söylediğinde kargon var mı yok mu, varsa nerede öğrenebilirsin.

Sana kargo numarası falan soracaklar ama vatan sağolsun vermediği için rica edersen isimden bakıyorlar.

Eger bişey çıkmazsa artık el mahkum vatan müşteri hizmetlerini arayıp, yarım saat bekleyip, bağlanınca hem beklemenin verdiği stres hemde şimdiye kadar monitörü beklemenin verdiği stresle sağlam bi kalay çekersin.

Açıkçası ben geçen cuma yarım saat bekledim bağlandığımda bugün kargoya çıkartmazsanız iptal edin almıyorum demiştim. (Çarşamba sipariş vermiştim)

P.tesi sabah 8:30 da uykumdan uyandırdılar, kargoyu görünce şaşırdım, niye almadın diye sormayın uzun hikaye

Diyeceğim odurki üstat biraz sıkıştırmadan iş yapacakları yok bunların ilgilen derim.

Umarım sende monitörüne kavuşursun..

• endless
    teşekkür ederım

Benım sorun vatanın kargoyu yanlış yere atmasıydı..Onun için baya mücaedele verdık..Vatanı bir arama en az 45 dakka telde beklemek demek..Ups ile işi halletmeye calıstım ondada başarılı olamadık..

dün tekrar zorda olsa vatana ulaştım ve kargo bilgilerını değiştirdim..Hemen upse bildirmişler ve bugun kocaeline gelmiş takip nosundan anladığım kadarıyla..

Bu akşam kurarım bende İns. monıtoru..Şu an tek korkum ölü pixel tarzı seyler..Vatanın elındede kalmamıs bu ürün ölü pixel çizik ws tarzı bişi cıkarsa nasıl değiştircem pek bilmıyorum..Soğuk suyumuzu pc yanında hazır bulundaralım böyle bir durumda yuvarlarız

Son olarakda vatandan onlıne olarak kesınlıkle birşey almam daha..Ne kadra ucuz yada işe yarar ürün olursa olsun kararım kesin..Her telefonda 45dakka beklemek pek hoş birşey değil..Madem o kadra büyük firma 1 2 kişi daha koysunlar telefona bakacak cokmu zor

• arkadaslar zaten monıtorunuzde sorun varsa bence vatanla gorustukten hemen sonra ana bayıye ulasın koyuncu yada kont ısınız vatan akalırsa cok uggrasırsınız genelde forumda bu sekılde dert yanan cok. Sonucta urun kodundan nerden geldıgı hangı fırmanın getırdıgı bellı. onların ısı aksatmasını yada yayavaslatmasını ekarte edıp dırek hangıu fırmadan monıtor alındıysa onunla baglantı kurun ısınız hem daha cabuk cozulur hem de net cevaplar alırsınız.

Bu arada vatanı arayıp telefonda saatlerce beklemek de ne demek bıraz hak hukuk duzgun yuruse su ulkede adamları mahkemeye vermeye bı an bıle terddut etmem..
  • arkadaşlar magic tune programının yeni veriyonunu sonunda bulabildim.
    http://www.samsung.com/Products/Monitors/magictune/magictune_05s.htm
    bu sayfada magic tune premium international download u seçiyorsunuz..
    programı kurunca monitörün üzerindeki fonksiyon tuşları devreden çıkıyor.. görevlerini magic tune a devrediyorlar..
    yalnız programın görüntü sekmesindeki görüntü ayarı ve konum özellikleri için yine "mevcut değil" mesajı veriyor..
    muhtemelen @endless arkadaşın dediği gibi o ayarlar analog bağlantıda devreye giriyor..

• {PeGaSuS} problemi çözmene sevindim. Fakat tam olarak geçmiş olsun diyemeyeceğim.

Benimde az önce elime ulaştı şu anda 225BW'den yazıyorum. Malesef şu an 1 tane ölü pikselim var daha test yapmadım ama çıplak gözle görülüyor.

Önceden çıksa fazla üzülmezdim ama şu vatanla uğraşacağımı düşününce canım sıkılıyor. Neyse durum böyle üstat umarım sende çıkmaz.

Bu arada bana gelen üründe Çin/Tianjin September 2006 ..

Buda ilk foto ..

Samsung 225BW
  • hayırlı olsun ıyı gunlerde kullan

sana yenı bı masa lazım

hadı sıze bı guzellık yapıım bana ne kadar yerınız oldugunu soleyın sıze bırer masa cızıp gonderıım uygun fıyatlı bı marangoz bulup yaptırısınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimaron -- 22 Kasım 2006; 11:25:28 >
  • quote:

{PeGaSuS} problemi çözmene sevindim. Fakat tam olarak geçmiş olsun diyemeyeceğim.

Benimde az önce elime ulaştı şu anda 225BW'den yazıyorum. Malesef şu an 1 tane ölü pikselim var daha test yapmadım ama çıplak gözle görülüyor.

Önceden çıksa fazla üzülmezdim ama şu vatanla uğraşacağımı düşününce canım sıkılıyor. Neyse durum böyle üstat umarım sende çıkmaz.

Bu arada bana gelen üründe Çin/Tianjin September 2006 ..

Buda ilk foto ..

Samsung 225BW

Hayırlı olsunTek ölü pikselli monitörümü Vatan'da değiştirdim geçen gün,sorun çıkarmıyorlar merak etme.

• Teşekkürler arakadaşlar sağolun.

Değiştirmede problem yapmayacaklarını tahmin ediyorum ama ellerinde olmamasından dolayı bir aksilik gelebilir diye düşünüyorum.

@Creapure beynimimi okudun Uzun zamandır bakındım ama kafama göre birşey bulamadım bende emektar telesete devam ettim.

Müsait olduğun bi vakit şu işe el atalım çok memnun olurum

• quote:

Hayırlı olsun Tek ölü pikselli monitörümü Vatan'da değiştirdim geçen gün,sorun çıkarmıyorlar merak etme.

Vatanın daha elinde yokmuş aynı ürün..Bir arkadaş teşhir ürününü almıştı hatta..

İns. bişi cıkmazda uğraşmak zorunda kalmayız..
  • dedıgım gıbı olculerını ve ıhtıyaclarını ver elımden gelenı yapıım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

dedıgım gıbı olculerını ve ıhtıyaclarını ver elımden gelenı yapıım

Ok. PM atıyorum
  • Arkadaşlar bugün gittim Vatana ürünü geri vermek için.

Dedim böyle böyle...

Verdikleri cevap:

Biz bunu bu şekilde teşhirde tutmayız, satmayızda. Size zaten teşhir ürünü olduğu söylenmiş. Bu şekilde geri alamayız ama ithalatçı firmaya yollayıp değişimini onaylarlarsa sağlayabiliriz.

Uzun süren tartışmaların sonucunda mahkemelik olacakken Mağza müdürüne durumu anlattım (Hatrı sayılır bir isim kullanmak zorunda kaldım) ürünü ancak öyle geri aldılar.

Ömrümden yediler. Para iadesi aldım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bayborean

Arkadaşlar bugün gittim Vatana ürünü geri vermek için.

Dedim böyle böyle...

Verdikleri cevap:

Biz bunu bu şekilde teşhirde tutmayız, satmayızda. Size zaten teşhir ürünü olduğu söylenmiş. Bu şekilde geri alamayız ama ithalatçı firmaya yollayıp değişimini onaylarlarsa sağlayabiliriz.

Uzun süren tartışmaların sonucunda mahkemelik olacakken Mağza müdürüne durumu anlattım (Hatrı sayılır bir isim kullanmak zorunda kaldım) ürünü ancak öyle geri aldılar.

Adamlar haklı.
    Teşhir ürününü orada inceleyip öyle alıyorsun.
    Sonra ben beğenmedim demenin manası yok. Kutudan 0 çıkmıyor sonuçta.

• gecmıs olsun Bayborean

umarım bı daha kımsenın basına gelemz bu arada su hatırı sayılır ısım olayı heryerde anahtar oluyor ya .. ne desem bılmıyorum

yanlıs anlama sana bısye demıyorum ama normal vatandas olarak ısımızı cozmuyoırlarda ısım duyunca cozuyorlar fecı gıcıgım bu duruma...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bayborean

Arkadaşlar bugün gittim Vatana ürünü geri vermek için.

Dedim böyle böyle...

Verdikleri cevap:

Adamlar haklı.
    Teşhir ürününü orada inceleyip öyle alıyorsun.
    Sonra ben beğenmedim demenin manası yok. Kutudan 0 çıkmıyor sonuçta.

Dostum adamlar haklı falan değiller.Teşhir ürünü demek ekranında çizik olabilir anlamına gelmez.Orada farkedemezsin belki,eve gelince gözüne batar.Götürdüğünde de paşa paşa alacaklar.Hatrı sayılır insanları araya sokanlar müşteri de,diğerleri değil mi?Madem alabiliyorsun alacaksın.Çok nadir teşhir ürünü satılır bir mağazada,onda da sorun çıktımı alacaksın,yoksa bu ufak şikayetler büyür büyüt bir gün yok eder seni.Bir de üstüne seni yalancı durumuna sokuyorlar,sanki müşteri aldı eline bir anahtar,çizip geri getirdi.Böyle teşhir etmezlermiş,pehKaymakamlığa git bir dilekçe ver,bak nasıl geri alıyorlar 1001 kez özür dileyerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizzt DoUrden -- 22 Kasım 2006; 14:35:14 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.