Şimdi Ara

Samsung 225BW (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar eline geçen olmuştur bu süre zarfında, yorumlarınızı bekliyoruz.

Benim elime henüz geçmedi ama 1-2 gün içinde geçer bende yorumumu yazarım.

Toplu alım işine bikaç arkadaş ilgi gösterdi, benimde iş güç yoğun olduğundan işime geldi açıkçası

Zaten Vatan Bilgisayar'a gelmiş durumda fiyatıda uygun ordan temin edilebilir.
  • vatandan bugun sipariş verdım yarına gelır bakalım nasıl bişeymiş...

Backlıght sorunu cok rahatsız edici olmaz benım için..zaten tam ekrana yayıp ızlıyorum divx ve dvdlerıde..

24'benq beklıyordum ancak fiyatının bu 22' samsungdan 2 kat fazla olacanı düşündüğüm için samsungu denemeye karar verdım...oldukca merak içindeyım bende lcdnın performans ve görüntüsü için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

vatandan bugun sipariş verdım yarına gelır bakalım nasıl bişeymiş...

Backlıght sorunu cok rahatsız edici olmaz benım için..zaten tam ekrana yayıp ızlıyorum divx ve dvdlerıde..

24'benq beklıyordum ancak fiyatının bu 22' samsungdan 2 kat fazla olacanı düşündüğüm için samsungu denemeye karar verdım...oldukca merak içindeyım bende lcdnın performans ve görüntüsü için..

Hadi hayırlıs dene bakalım duruma göre bizde alalım ama ben benq 24'' bekleme konusunda kararlı gibiyim.
  • 24" benq ya para vereceğine 23" lg ya da sony alın.. ne gerek var.. yani fiyat belli bir noktayı aştıktan sonra zaten uçma yeteneğiniz var demektir. 23" ile 24" arasında bi fark yoktur zaten.. bakın sony monitör üretmeyi de bırakmış. bi daha bulmazsınız.

bugün gidip yerind gördüm 225bw yi..

backlight olayı üst ve altta az miktarda var. ama rahatsız etmiyor. kafama takılan ise ortalarda da sanki gördüm. mekanı siyah yapınca ortada yukardan aşağıya ışık dağıldığını gördüm. acaba gözüm mü yanılıyor. hep kasıyorum.. sonuçta yanlış oluyor. bu sefer kasmadan gidip direk alacam gibi. elindeki son monitör çünkü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARTHNAZi

Bence samsungun 440 dolardan fiyat vermesi bu backlight olayından dolayı..Bu sorun giderilse fiyatı eminim daha yüksek olacaktı..24 inç Benq da tahminim ce 1.5 milyardan gelmesi gerek..3 tane 22 inç fiyatı biraz uçuk bi tahmin 2.5 milyara Plazma ekran mı alıyoruz yahu

BenQ FP241W 800-900$ yurt dışı fiyatı.Yurt dışıyla aynı fiyata gelen kaç ürün gördün.Türkiye satış fiyatının 1000$ üzerinde olacağını tahmin ediyorum.Hadi 1000$ oldu diyelim (ki 1000'i geçer),KDV dahil fiyatı 1800YTL civarında olur.20" NEC'lerin 1100-1200YTL arasında Türkiye'de satıldığını düşünürsek,1800-2000YTL aralığı benQ FP241W için beklenecek bir aralıktır diye düşünüyorum.3 tane 225 etmez de 2.5 tane eder.Sonuçta 1.5 milyara bu ülkede böyle bir monitörün satılması bence imkansız,benim tahminim 2000YTL civarı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Ben de alanlardan bir şey rica etmek istiyorum. Hani hep derler ya, LCD monitörleri "önerilen çözünürlükte" kullanmazsanız kalite düşer. Bu monitörü mesela 1280*800'de (widescreen olsun diye dedim, 1280*1024 de olabilir) kullandığınızda, kalite düşüyor mu? Teşekkürler bu sorumu da cevaplarsanız.

Malum herkeste, oyunları 1680*1050'de çalıştıracak ekran kartı yok...

Tabi ki farklılık olur;ancak bunun seviyesi monitöre bağlı.225BW'yi native çözünürlüğün altında kullananlar,yorumlarında,monitörün bu işi gayet iyi yaptığını söylüyorlar.
  • @{PeGaSuS}
    VX2025 ile karşılaştırmanı merakla beklyorum olurki samsung u beğenirsen viewsonic için beni bul
  • herkes çekilmiş bi kenara .. neden acaba...

ekranın ortasında da backligt olduğunu düşünüyorum. ne diyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhabbetfedai

herkes çekilmiş bi kenara .. neden acaba...

ekranın ortasında da backligt olduğunu düşünüyorum. ne diyorsunuz.

ben kesınlıkle katılmıyorum ekranın ortasında bahsettıgınız backlıghta rastlayamadım.

Bu arada bu backlıght sorunu ıyıce can sıkmaya basladı resımlerle anlatıldı bu konu.

Kabul edılebılırlık duzeyınıze gore degısıyor.

Sahsen memnunum ve su ana kadar aldıgım benı en mutlu eden urunlerden bırı oldugunu soyleyebılırım..
  • ben üst ve alttaki backlight ın çok önemsiz olduğunu düşünüyorum zaten.. onu hemen geçtim. çok düşük. işyerinde İBM var 17 inch. onda bile aynı oranda. ben ekranın ortasındaki beyazlıklara taktım.. o yüzden. ve 10 dk ile kaçırdım son ürünü ne yazık ki. novadaki arkadaşa teşekkürler. benim için bekletmiş... işim yüzünden zamanında arayamadım.

yalnız kesinlikle siyah olanını almak lazım. çok şık.

bari çabuk gelse yeni parti.
  • Arkadaşlar ztn ekranın ortasında backlight diye birşey olamaz,ekranı aydınlatan ışıklar monitörün sağ-sol ve üst-alt bölümlerinden geliyor.. 22'' olduğu için bu ışıkları biraz daha güçlü yapmışlar heralde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaDReS

@{PeGaSuS}
    VX2025 ile karşılaştırmanı merakla beklyorum olurki samsung u beğenirsen viewsonic için beni bul

viewsonic imzada kalmıs ama değişdi maalesef..bozuldu ve garantıye gıddı ancak yenını getırtemeyınce para iadesi aldım..

Onun kadar güzel olacagını düşünmuyorum 225in..tek amac daha geniş alan..daha kalıtelı görüntü deil (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Ben de alanlardan bir şey rica etmek istiyorum. Hani hep derler ya, LCD monitörleri "önerilen çözünürlükte" kullanmazsanız kalite düşer. Bu monitörü mesela 1280*800'de (widescreen olsun diye dedim, 1280*1024 de olabilir) kullandığınızda, kalite düşüyor mu? Teşekkürler bu sorumu da cevaplarsanız.

Malum herkeste, oyunları 1680*1050'de çalıştıracak ekran kartı yok...

Tabi ki farklılık olur;ancak bunun seviyesi monitöre bağlı.225BW'yi native çözünürlüğün altında kullananlar,yorumlarında,monitörün bu işi gayet iyi yaptığını söylüyorlar.
    Demek istediğim de bu, farklılık mutlaka olacaktır ama ne düzeyde?! Kullanan arkadaşlardan lütfen bunu denemelerini ve açıklık getirmelerini istiyorum.

• Bencede Bu Backlight kabul edilebilir, bende ürünün yeni partisinin gelmesini bekliyorum : ) sorunlu ve kötümser biri değilim o yüzden filim izlerken veya oyun oynarken ona takılacağımı hiç sanmıyorum :D düşündüğğüm tek şey 3DmAx de daha çok alan görmek Oley :D gelsin deVasa renderlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhabbetfedai

24" benq ya para vereceğine 23" lg ya da sony alın.. ne gerek var.. yani fiyat belli bir noktayı aştıktan sonra zaten uçma yeteneğiniz var demektir. 23" ile 24" arasında bi fark yoktur zaten.. bakın sony monitör üretmeyi de bırakmış. bi daha bulmazsınız.

bugün gidip yerind gördüm 225bw yi..

backlight olayı üst ve altta az miktarda var. ama rahatsız etmiyor. kafama takılan ise ortalarda da sanki gördüm. mekanı siyah yapınca ortada yukardan aşağıya ışık dağıldığını gördüm. acaba gözüm mü yanılıyor. hep kasıyorum.. sonuçta yanlış oluyor. bu sefer kasmadan gidip direk alacam gibi. elindeki son monitör çünkü..

hocam lg sonynin fiyatıda 1300-1400ytl Lg olan sonyi araştırmadım ki çok daha fazla idi...100-200 daha veririm hem 24 hem HDmi ve gayet başarılı bir monitör olan benq alırım.Parası olan alır uçma yeteneğine değil paraya bakar.ancak backlight vs vs gibi sorunlarla benim kanımı bozacak monitör edeğil 22'' 50'' olsada 750ytl dahi vermem..Şahsi görüşüm odurki fiyatı ne olursa olsun kalite satın almaya değerdir..225bwyi görmeden yorum yapmak istemiyorum ancak şu anki kanım bu şekilde birde görmek lazım tabi..

• yaw ne kadar çok monitör uzmanı var
  • Arkadaşlar bırakalım bu tür şeyleri yaa.Burası Samsung 225bw la ilgili bilgi paylaşım yeri sizin şu yaptıklarınıza bakın.Lütfen birbirimize karşı daha anlayışlı ve saygılı olalım..
  • Ne oldu forumda ben yokken,bir şeyler olmuş sanki..Neyse...Şu an 225BW ile yazıyorum bu yazıyı,ilk izlenim son derece olumlu.Hemen söyleyeyim,backlight kafaya takılacak bir şey değil,yakında daha kapsamlı bir yazı yazacağım.
  • quote:

Ne oldu forumda ben yokken,bir şeyler olmuş sanki..Neyse...Şu an 225BW ile yazıyorum bu yazıyı,ilk izlenim son derece olumlu.Hemen söyleyeyim,backlight kafaya takılacak bir şey değil,yakında daha kapsamlı bir yazı yazacağım.

Sonunda beklenen cevap geldi

Vatandan 3 gün önce sipariş verdim tık yok hala ..
  • quote:

Ne oldu forumda ben yokken,bir şeyler olmuş sanki..Neyse...Şu an 225BW ile yazıyorum bu yazıyı,ilk izlenim son derece olumlu.Hemen söyleyeyim,backlight kafaya takılacak bir şey değil,yakında daha kapsamlı bir yazı yazacağım.

dostum bırkac resım koyarmısın bende almayı dusunuyorum ama bazı cekıncelerım var.....
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.