Şimdi Ara

Samsung 225BW (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes kayboldu... bu alet gelmicek gibi. biz de arkasından bakakaldık...
  • gıgatek'e maıl attım bu ayın 20'sinden sonra gelicelmiş. . . . . . . ..
  • Yaa arkadaşlar tüm hevesim kayboldu yaa.Artık gelsede alasım pek kalmadı.Bu arada diğer firmalarda uyandı yavaş yavaş başka marka monitörlerede gelmeye başladı.Bekleyelim bakalım nereye kadar...
  • Piyasa hareketleri arz ve talebe göre oluşuyorsa; bu monitöre bu kadar talep varken arzının gerçekleşmemesi çok ilginç. Vatandaş ne yapmalı peki?
    Koyuncu ve Kont'un önünde monitörü istiyoruz gibisinden pankart mı açmalı?
    Yoksa monitörü üreten şirketle irtibata geçip, neden bizlere bu monitörün dağıtımının gecikmesi mi sorulmalı?
    Aynı mantıkla Japonya ve ABD 'den ne kadar süre sonra PS3'ün ülkemize geleceği de...
    Kaderimiz mi yoksa gelişmemiş üçüncü dünya ülkesi olmak?
  • Allah, Allah....
    Ne sabırsız mışsınız...
    Gidip pankart açın Kont' un önünde.
  • Resmen bi fenomen oldu bu monitör yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: makel

Resmen bi fenomen oldu bu monitör yaw

pusu kurdu bekliyo millet...
  • quote:

Orjinalden alıntı: electronica

Piyasa hareketleri arz ve talebe göre oluşuyorsa; bu monitöre bu kadar talep varken arzının gerçekleşmemesi çok ilginç. Vatandaş ne yapmalı peki?
    Yoksa monitörü üreten şirketle irtibata geçip, neden bizlere bu monitörün dağıtımının gecikmesi mi sorulmalı?
    Aynı mantıkla Japonya ve ABD 'den ne kadar süre sonra PS3'ün ülkemize geleceği de...

++ 100000000000000000000 hatta + 100000000000000000000000000000000000 daha

güzel yurdum T.C vatandaşları 50 yıl geriden gidiyor diyorumda kimse inanmıyor! bizler üvey evlat durumuna düştük iyice

• quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Piyasa hareketleri arz ve talebe göre oluşuyorsa; bu monitöre bu kadar talep varken arzının gerçekleşmemesi çok ilginç. Vatandaş ne yapmalı peki?

++ 100000000000000000000 hatta + 100000000000000000000000000000000000 daha

güzel yurdum T.C vatandaşları 50 yıl geriden gidiyor diyorumda kimse inanmıyor! bizler üvey evlat durumuna düştük iyice

Bizim ithalatçı firmalar yıl sonu stoğum şişmesin derdine düşmüş. Yoksa yeni yıl geliyormuş, bayram geliyormuş, falanmış, tüketicinin beklentilerinden onlara ne

• civcivx hocam sana katılıyorum yıl sonu diye mal envanterleri fln var yok sayımdı fln pek malları şişirmemeye uğraşıyolar yoksa çoktan bekleyen arkadaşlar monitörlerine kavuşmuştular... Saygılar...
  • Ben istanbuldaki bir bilgisayarcı arkadaşıma rica ettim vatan ın deposundan aldı bana, ama gelin görün ki 2 ölü pixel çıktı. bugun itibari ile kargoda. geldiği an buraya ölü pixellerimin resmini koymayı planlıyorum ilk iş.. ikinci iş ise vatan ı arayıp neyapabileceğimizi konuşmak olacak...
  • geçmiş olsun hocam umarım hallederisin.

bende 225bw almayı düşünüyodum ama 226yı beklicem galiba
  • SAolasın, Acelen yoksa bekle zaten şimdi almaya çalışırsan stoklarda olmadıgı için bulmakta sıkıntı çeekceksin ve canını sıkacaksın, hem düzeltilmiş versiyonu oldugu düşündüğüm 226 BW yi beklemiş ol hem dertlerden kaç

quote:

Orjinalden alıntı: tuncakaya

geçmiş olsun hocam umarım hallederisin.

bende 225bw almayı düşünüyodum ama 226yı beklicem galiba
  • walla bende şans ve mucize eseri Eksenden aldım geçen hafta.

hemde süppo bi fiyata.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bayborean

walla bende şans ve mucize eseri Eksenden aldım geçen hafta.

hemde süppo bi fiyata.

Kaça aldın?
  • quote:

Galiba Cevahirdeki Mavi Bilgisayarda bi tane PS3 gördüm bugün. Garip ama gerçek..
  • tehşir :D satılık değil :D sırf ilgi çekmek amaçlı yane ;) 1000$ a satıyoruz deseler varya o gün satılır o :D
    quote:

Orjinalden alıntı: ShoCkwave

quote:

Galiba Cevahirdeki Mavi Bilgisayarda bi tane PS3 gördüm bugün. Garip ama gerçek..

• quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: Bayborean

walla bende şans ve mucize eseri Eksenden aldım geçen hafta.

hemde süppo bi fiyata.

Kaça aldın?

433$+kdv
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Ben istanbuldaki bir bilgisayarcı arkadaşıma rica ettim vatan ın deposundan aldı bana, ama gelin görün ki 2 ölü pixel çıktı. bugun itibari ile kargoda. geldiği an buraya ölü pixellerimin resmini koymayı planlıyorum ilk iş.. ikinci iş ise vatan ı arayıp neyapabileceğimizi konuşmak olacak...

Ben dün vatana gidip değiştirmeye çalıştım ama malesef ellerinde yok.

Uzunca bekledikten, sıra geldikten sonra ürünü kontrol ettiler, ölü piksel olduğuna kanaat getirdiler, ama ellerinde olmadığını ya iade alacaklarını ya da beklemem gerektiğini söylediler.
  • Göndermeyi gözüm kesmiyor. bekleyemem bir daha haftalarca. Ölü pixellerimle barışacam. sevecem bağrıma basacam
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.