hevesle gözünüzü karartarak aldığınız bir malda problem çıkması kadar kötü bir duygu daha yok.
helede onu tekrar paketleyip iadeye filan götürmek ömürden yiyo valla..
Gigatek'ten gelen e-postada, 225BW'nin Aralık 20'den dağıtıma gireceği yazıyor. Bekleyenlere duyurulur.
artık cook sıkıldım bu monitörü beklemektenn. 20sine kadar kesin gelir inşallahh
Ya bu arada şu 226BW modeline takıldım. Sadece Samsung Romanya sitesinde yer alıyor bilgileri. Ne iştir bu monitör anlayan var mı?
japonya fln sitesinde de var 226BW, bunun biraz daha iileştirilmiş hali gibi.. belki Backligtı fln çözmüşlerdir. :D
Şimdi ben 750 milyona satsam alan olurmu acaba??? 0 ölü pixel, no backlight lısını?
olurmu acaba da diyip 200.msg ımı atmış olayım
neden satacaksın dostum bız daha monıtoru alamadık sen satıyosun. . . . .
ewt satış nedeni nedir??? yOksa nabız yoklamasımı saadece :D
quote:
Orjinalden alıntı: serhanuygur
ewt satış nedeni nedir??? yOksa nabız yoklamasımı saadece :D
Tamamen nabız yoklaması, monitör değerini kaybetmişmidir acaba diye
kaybetmez o kolay kolay degerini kardeş ya
Bugün bendeki cok dandik labtec ultra flat wireless seti değiştirmek için mavi bilgisayardaydım, (onu verip yerine Logitech s510 aldım, Logitech ten şaşmayın derim:) .Orda bir adam ailesiyle beraber son 225 bw yi satın almıştı kaça aldınız dedim 860 milyon dedi. O adamdan oncede biri gelip 4 tane birden alıp istanbula götürmüş bilginize...
quote:
Orjinalden alıntı: makel
Bugün bendeki cok dandik labtec ultra flat wireless seti değiştirmek için mavi bilgisayardaydım, (onu verip yerine Logitech s510 aldım, Logitech ten şaşmayın derim:) .Orda bir adam ailesiyle beraber son 225 bw yi satın almıştı kaça aldınız dedim 860 milyon dedi. O adamdan oncede biri gelip 4 tane birden alıp istanbula götürmüş bilginize...
Ne 860YTL si be ? 750YTL o Monitör! Mavide adam mı kazıklıyorlar yaw ?
quote:
Orjinalden alıntı: ShoCkwave
quote:
Ne 860YTL si be ? 750YTL o Monitör! Mavide adam mı kazıklıyorlar yaw ?
Malesef evet !!
quote:
Orda bir adam ailesiyle beraber son 225 bw yi satın almıştı kaça aldınız dedim 860 milyon dedi. O adamdan oncede biri gelip 4 tane birden alıp istanbula götürmüş bilginize...
Yazdığını okuyunca eski zamanlar canlandı gözümde. Bundan 30-40 yıl öncesinde millet kuyruğa girermiş. Kahve, şeker, tüpgaz gibi ihtiyaçlarını almak için. Ekmeğin karneye bağlanması da cabası...
İstanbul'dan Ankara'ya vatandaşın biri gelip 4 tane birden alıp dönüyor İstanbul'a. İlginç. Acaba komisyon falan alıyor mu? Bu monitör için aracılık yapıp avanta alanlar vardır muhakkak.
Tabi akla şu soru geliyor hemen.. 2010'da dünya kültür başkenti olmaya aday bir şehir... Boğazların altından geçmesi planlanan bir tüp geçit projesi... Kıtaları birbirine bağlayan, jeopolitik, stratejik önemi olan rüya kent...
Peki bu kadar önem arzeden bir şehre uğramadan nasıl geliyor Ankara'ya bu ürün? Ankara'nın denizle bağlantısı yok. Deniz yolu ile de gelemez. Bir yerlerden mi ışınlıyorlar diye sormadan edemiyor insan. Yoksa Ankarada'ki firmaların İstanbuldaki firmalardan farkı nedir?
Peki Doğubank ne diyor bu konuda? O'na sordunuz mu?
MAvi bilgisayar zaten her zaman fiyat olarak pahalı ürün satan bir şirkettir. bu monitöründe piyasdan yüksek fiyata satılması beni hiç şaşırtmadı.
arkadaslar 225 bw için istanbul kadıkoyden uygun fiyat yeri önerebilecek biri var mı ??? kadıkoyden 720-730 ytl ye almak mümkün olur sanırım seti... daha oncede soyledim sanırım 205 bw için 610 ytl fiyt almıştım benn
viewsonic 2230 yüzünden kafam karıştı... ne yapacam bilmiyorum... bi fikir lütfen.. hd eksiği var sanırım 2230 un.. bi yardım...
quote:
Orjinalden alıntı: suganzm
arkadaslar 225 bw için istanbul kadıkoyden uygun fiyat yeri önerebilecek biri var mı ??? kadıkoyden 720-730 ytl ye almak mümkün olur sanırım seti... daha oncede soyledim sanırım 205 bw için 610 ytl fiyt almıştım benn
ya biri de bana fikir versin...nedir uygun fiyat bilen yok mu ???
@muhabbetfedai hocam ben olsam biraz daha sıkışıp samsung tercih ederdim...ben sınırlarıma dayandığım için viewsonic e yönelmek durumundayım...ancak forumun diğer topiclerinde v.s 2230 kullanan hiç kimse hd eksikliğinden bahsetmiyor...ghosting - back light yok diolar....??? !!!!!
arkadaslar ankaraya geldi mi bu monitör?? nerde satılıyo??