Şimdi Ara

Samsung 225BW (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • signomis hocam haklısında valla tüm paramı bu sisteme ayırdım :) yavaş yavaş onuda alıcam inşaalah zaten bu evdede emaneten oturuyos yakında askere gidicem extra masrafda yapmak istemiyorum
    bu şekilde idare etmem lazım bu monitöre yakışmıyo ama ..... tavsiyen için saol:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nisayrus

buda oyun oynarken

Samsung 225BW

Evi internet cafe yapmışınız ya!!
    Hayırlı olsun...
  • ya sormayın arkadaşlar bekar olunca bide bir evde 3 arkadaş kalınca ister istemez bu yollara başvuruyos:)
    şimdi sıra diğer arkadaşta bakalım o ne alıcak yanımıza bana göre bi 24" yada 26" alsada masayı 3 leyelim diyos:) ama onun niyeti laptop galiba....
    tam süper olucak boy sırası:) geceleri arkadaş ortamı ve call of partileri güzel oluyo.......birde 22" le tadına doyum olmuyo..herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: signomis

dostum monıtorun hayırlı olsun...Yanlız resımlerı bıraz kucuk koysaydın daha ıyı olurdu..

selam ,haklısınız fotoğraflar büyük ama kaliteli olmadıklarından bilerek büyük yolladım....
  • bu monitörü kullananan arkadaşlar oyun perfosmanllarından bahsedebilirmi acaba ekran kartını söyleyerek tabiki
    önce ben başlıyayım bari
    ekran kartım:sapphire x1900gt 256 mb işlemci:core duo 2 1.86 ghz / 1 gb ram
    öncelikle monitöre parlaklık değerleri falan açısından hiç sözüm yok ama geniş olmasından dolayı sanırım oyunlarda bi yavaşlık seziyorum diğer inçlere göre
    mesela arkadaşın 17" lg monitöründe call of u oynarken daha hızlı hareket edebiliyordum faremi döndürdüğm anda adamım üzrine silahın hedef işareti geliyordu
    fakat bu karrta ve monitörde sanki biraz yavaşlamış hissettim kendimi.oyunda giderken bile millet yanımdan patır patır geçiyo.. hatta 17" inçdeki ardaşımın bilgisayarı benim odamda aynı anda girdik aynı modemden aynı bağlantıyla bağlandık belirlediğimiz hedefe o benden daha hızlı gitti. sağa sola ağır dönüyomuş gibi kontrolümü kaybediyorum sanki tabi bunu sadece multiplayer oyunlarda hissediyom
    fifa 07/nba 07/prince of persia gibi oyunlarda ise mükemmel hoşuma gitti oynanabilirlik...

aynı problemi yaşayan arkadaşlarda bahsedebilirim bundan ...veya tavsiyesi olan rami 2 gb mi yapayım.. yok sa ekran kartı bu ekran için yetersiz mi ne dersiniz ekran kartınıda burdaki yorumları okuyarak aldım
    gerçi 1950pro tavsie edildi ama 1900gt fiyat performans olarak daha iyi geldi bana.. 7yada crossfire mı yapsam acaba fakat bana getirisi ne olur hakkaten çok hızlanırmı makina bi ekran kartı daha aynısı olması lazım galiba almak gerekecek buda düşündürüyoo insanı ...paranın hakkını veriri mi.. gerçi overlock yapıp işlemciyi de hızlandırabilirim ama tehlikeli geliyo bana biraz yapayım dedim ısı değerleri çok yükseldi

tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden saolun

• Merhaba ,monitörün oyun performansı harika diyebilirim hatta kendi sınıfı icerisinde en iyi monitör 225BW imiş.
    Ben Ati x1600pro ile ; need for speed:carbon , oblivion ve dark messiah gibi oyunlari orta kalitede akici bir sekilde oynayabiliyorum.Maksimum kalite secince yavaşlama oluyor ama bu yavaşlama monitörden değil ekran kartımın yetersizliğinden kaynaklanıyor.1680*1050 gibi yuksek çözünürlüklerde oynayabilmek için üst sınıf bir ekran kartı şart.
    saygılar.
  • 17 monıtorun cozunurlugu 1280x1024 senın kullandıgın ıse 1680x1050 bıraz kasması normal...Eger saglam ekran kartın yoksa vıdeo ayarlarını kısıp oynamanı tavsıye ederım cozunurluk aynı kalsın...1900 gt bıraz yetersız kalabılır hızlarını bır mıktar yukseltmeyı dene...Ramın 1gb suan ıcın yeterlı gozukuyor ama bazı oyunlar 2gb ram ıstıyor...Ama oynadıgın oyun ıcın yeterlı gıbı...Crossfıre veya Slı gıbı sacmalıklara gırme sen zararlı cıkarsın ıkı kartla elde ettıgın performansı tek kartla yapabılıyosun..Zaten pıyasa hıc yerınde durmuyor 2 gunde bır kart cıkıyor...Sen bıraz sısteme hızasırtma yap. ..
  • teşekkürler signomis kardeş hız asus p5wdh anakartımla %15 otomatik hız aşırrtma yaptım ve oyunda hakikaten biraz hızlan ma oldu saolasın
  • teşekürler signomis kardeş asus p5wdh anakartımla otomatik overlock yaptım %15 hız aşırtma ve oyunda biraz hızlanma oldu saolasın
    pek overlock tafraftarı değildim ama mecbur kaldım artık....
    peki biz bu ekranda oyunları 1024x768 yada bunun gibi değerlerde oynasak hızlanma olur mu acaba
  • Resimler webcam . ile çekildiği için çok adi dijital aldiğimda daha iyi fotolar eklerim

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockEvi -- 26 Ocak 2007; 14:23:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nisayrus

teşekürler signomis kardeş asus p5wdh anakartımla otomatik overlock yaptım %15 hız aşırtma ve oyunda biraz hızlanma oldu saolasın
    pek overlock tafraftarı değildim ama mecbur kaldım artık....
    peki biz bu ekranda oyunları 1024x768 yada bunun gibi değerlerde oynasak hızlanma olur mu acaba

tabii ki olur ama biraz görüntü native çözünürlükte olmadığından gözüne bulanık gelebilir ama rahatsız olmuyorsan bir sakıncası yok SAdece ekran kartına o.c. yapman yeterli olacaktır bence işlemciyle ramlere dokunma

• Bu ürünün boyutlarını biri bana söylesin ya herkez resim koymuş ama ölçülerini de bi zahmet verseydiniz masama sığarsa bundan alabilirim yoksa 971p alacağım...
  • @^^AHMET^^

http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS22DPWCBQXAA.asp?page=size_contents burdan 225bw inin ebatlarını öğrenebilirsin

Dimensions (W x H X D)

19.9" X 16.1" X 8.7" with stand

19.9" x 13.2" x 2.6" without stand

inch in cm e uyarlanışındaki katsayıyı bilmiyorum.belki bu da yardımcı olur
  • Samsung 226BW geliyomuş haberiniz olsun.
    Darkchild sen de artık çok düşünmez 226 alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: JSPci

Samsung 226BW geliyomuş haberiniz olsun.
    Darkchild sen de artık çok düşünmez 226 alırsın

@darkchild 226BW ' yi gorsun arada da 10-15 dolar fark olsun mutlaka 226BW alcam der

espri bir tarafa beklemek bazen ise yariyor ben de almamistim. 940BW idare diyordu simdilik. 226BW i beklemek daha mantik li. estetik ve gorunum olarak al benisi olan bir monior

• eheuehe bütün forum benim 225 bw alıp alamamam konusuna odaklandı :P valla sınavım var sabrım kalmadı.. 5 şubatda sanırım alıyorum nocadan.. 2 şubatda sınav var.. ve cumartesi pazar kapalı nova pc..

226 bw ne zaman geliyomuşş ??
  • 226 bw de yükseklik ayarı yok dendi.. eğer öyleyse çok saçma... !!
  • Arkadaşlar

Viewsonic 2230wm i hepsiburada.com dan aldım. Ürün 2 iş günü içerisinde elime ulaştı. hepsiburada da bu üründe kampanya var ve fiyatı kdv dahil 631.48 YTL. Aslında kafamda 19" lcd monitör almak vardı ancak 100 ytl farkla 22" alabildiğimi görünce bu ürünü almakta karar verdim.

Şimdi sanal ortamdan bu ürünü almanın bazı dezavantajları var. Örneğin piksel kontrolü yapamadığımız için ölü pikseller yanında bonus olarak gelebiliyor. Dolayısıyla bir risk. Ancak bana gelen üründe şansıma herhangi bir ölü piksel çıkmadı. Görüntü olarak oldukça güzel ancak henüz tam anlamıyla deneme şansım olmadı. Yalnız şimdi önemli bir noktaya parmak basmak istiyorum. Bugüne kadar okuduğum yorumlarda malesef kimse bundan bahsetmemiş yada çok az değinmişki bence çok çok önemli bir nokta.

şimdi iki ürün var

birincisi
    Viewsonic 2230wm
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=83428&productid=bd48672

ikincisi ise Samsung 225bw fiyatı ise 691.46 yani viewsonicten 60 ytl daha pahalı.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1351&productid=bd48520

İki ürün birbirinin tıpatıp aynısı özellikler içeriyor. Baz arkadaşlar Samsungdaki backlight sorunundan bahsetmişler.

Samsung Lcd üretiminde viewsonice göre çok çok önde olan bir firma. Ancak tabi bu bir kriter değil. Bence kimsenin bahsetmediği en önemli kriter şu

HDCP desteği

Viewsonicte bu destek yok. Günümüzde satılan bir çok ekran kartında HDİ çıkışı bulunmaktadır. Bu çıkışı kullanarak pc inizi lcd veya plazma ekranınıza kolaylıkla bağlayıp High definition görüntü alabilirsiniz. Aslında temelde dvi ile hdi arasında görüntü kalitesi çok büyük değil yalnızca hdi seside iletiyor. Ancak herkesin dediği gibi hdi türkiyede yaygın değil mantığı çok çok yanlış.

Hdi teknolojisi çok çok yakında hayatımızın tüm alanlarında geçerli olacak. Örnek mi? Digiturk 2007 yılı içerisinde HD yayına geçiyor. İlk deneme de Ligtv de olucak. Tüm maçlar HD kameralarla çekilip yayınlanacak. Hd görüntü kalitesini ki özellikle bir maç yayınında görmeyen arkadaşlar ne önemi var diyebilir. Ancak görüntü inanılmaz net olucak.

Şimdi piyasada azı kablolar var. Bir ucu hdi diğer ucu dvi. Hd yayın yapan bir tuneri siz Samsungunuza bağladığınızda hdi çıkışını dvi girişine bağladığınız zaman görüntüyü normal yayınlara göre(normal dvd standartına göre) çok daha yüksek çözünürlüklerde seyredebileceksiniz. Ancak bu hdi girişini viewsoniğe bağladığınız zaman malesef görüntü alamayacaksınız. Çünkü view sonic de HDCP desteği yok. Bunun dışında ps3 xbox gibi oyunlarıda oynayamayacaksınız. Ha ben sadece işimde kullanıcam öyle şeylerle alakam yok derseniz ok. Ancak aynı zamanda ekran kartı aldım lcd tv den ucuza geldi dien arkadaşlar büyük bir yanılgı içerisine giriyorlarki ekran kartınada ayriyeten 150ytl lik bir masraf yapacaklar.

Bunun dışında hd yayınlar yakında DVD lerdede ortaya çıkacak. Çok uzak zamanda sanmayın. şimdiden hd filmler satılmaya başlandı. Özellikle bu standard yaygınlaşmaya başlayınca viewsonic monitörünüz günümüzün crt si gibi olacak ve fiyatları çok çok düşecek. Digitürkün yaptığı açıklama ile 2007 yılında hd yayına başlanacağını düşünürsek hd nin ne kadar önemli olduğunu görebiliriz.

HDİ bir ekran kartınızdan görüntüyü hd desteği ile aktarmak başka dvi üzerinden aktarmak bambaşka. Arada sadece 60 ytlfiyat farkı var. Almadan önce bunları sorun ve iyi araştırın. Şu an 1280*1024 çözünürlükle yazılar biraz bozuk. Ancak sanırım bunun sebebi ekran kartımın onboard laptop ekran kartı olması sanırım.

Ancak ben bu ürünü değiştirmeye karar verdim ve hepsiburada.com ile temasa geçtim. Samsung alıcam. En azından hdcp desteği olucak.

Bu konuda fikri veya bilgisi olan arkadaşlar burda yazabilirse sevinirim.

Herkese iyi çalışmalar.

• arkadaşlar bende bu ay içinde yeni monitör alacağım bikaç sorum olacak
    1.bu saatten sonra tn panel almak hata mı olur?
    2.side ben daha çok internet ve oyun için kullanacağım monitörü wide benim için iyi bir seçim mi olur sizce?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.