Şimdi Ara

Samsung 225BW (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fortress34

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild
    napcam napcam napcamm

agp slotu agp slotudur..
    biri giriyor öbürü girmiyor olmaz..
    senin işde bir yanlışlık var ama ben çözemedim..

evet dostum agp yada pci-e senınkı agp desteklı bır anakart aldıgın ekran kartıda agp bıraz tuhaf
  • ya arkadşlar sorun falan yok aslında benim kart baya eski. .bi arakdaş da mesela GF 5700 almıştı senin anakarta olmaz bunlar falan demömişti.. harbiden girmiyo arkadaşlar.. yani slotu daha farklı ..

kartların anakrta giren slot yerine bakarsanız bana hak verirsiniz.. ve 9600xt ve diğer yeni kartların grişi bundan farklı .. AGP slotundaki kasanın sonuna yakın olan dişli kartı sokmaya izin vermiyo artı daha uzun geliyodu sanırım kart.. yani anakartı değiştirmem gerek normalde ama His ati radeon 9250 buldum o olursa onu alıcamm

bu benim GF 4 mx440 agp 2x de çalışan

http://img178.imageshack.us/img178/4612/img182if0.jpg

http://img178.imageshack.us/img178/4556/img183rq9.jpg

bu da anakartın AGP girişi .. kahverengi olan..

http://img405.imageshack.us/img405/3932/img184gl4.jpg

bu da 9600xt nin ki..

http://img186.imageshack.us/img186/745/img187kt6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 9 Ocak 2007; 1:27:29 >

• valla ılgınc....Bencede dedıgın gıbı yap anakartı degıstır ikinci el uygun bulabılırsın.....
  • DarkChild bence ana kartı değiştirmen en mantıklısı çok ucuz ve agp 8x olan ana kartlar var, yani 225 BW aldıgına göre sanırım durumun çok sıkışıkta değil, ikinci el veya ucuz yollu bi ana kart alırsan senin için en iyisi olur. mastafın 50-60 ytl artar artarsa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 9 Ocak 2007; 13:10:35 >
  • valla 225 bw ye anca yetiyo param.. sene sonunda upgrade yapıcam .. adam gibi temmuz ağustos gibi yani.. 50- 60 a anakart alsam .. ramler falan SD ram benim.. bi de işlemci de olmazsa ayıkla pirincin taşını
  • Arkadaşlar bu topikin konusu değişti lcd ekranın özelliklerinden çıktı anakart ve ekran kart oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearifat

Arkadaşlar bu topikin konusu değişti lcd ekranın özelliklerinden çıktı anakart ve ekran kart oldu

bende bunu bekliyordum..
    haksız sayılmazsınız..

@Darkchild
    sana burdan son cevabım.. yollarımızı ayıralım
    dostum en fazla 20-30 liraya sdram destekleyen anakart bulursun.. seninkinide verdinmi 10-15 lira çıkar cebinden.. ess..

• quote:

Orjinalden alıntı: ShoCkwave

Beyler,

Geçen posta Türkiyeye gelişinde Gigatek'e gelen 5tane Samsung 225BW den birini alan bir kişi olarak şunu söylüyorum. Burda o kadar çok detaya girilerek aslında klasik bir bilgisayar kullanıcısının dikkat etmeyeceği detaylar anlatılmış.

Eğer bu monitörü almayı düşünüyorsanız gidin Vatana veya Showroom u olan başka bir bilgisayarcıya bakın monitöre. Test edin deneyin öyle alın. Backlight bleeding var tamam ama ne kadar zarar veriyor görüntüye ? 16:9 Dvd izlerken sen filme odaklanmışsın gözün backlight bleeding mi görür. Ki okadar az ki. Tahminimce backlight bleeding örnek fotolarının contrast değerleriyle oynanmış. Öyle haywan gibi bi ışık parlaması yok.

Aldığım monitörde hiç bozuk piksel çıkmadı (bunu Deal Pixel Buddy programı ile test ederek söylüyorum).

1920x1080 çözünürlüğe çıkamaz diyenler içinde Screenshot gönderiyorum. Gayet paşalar gibi çıkıyor. Tamam çok net olmuyor windows kullanımında ama çıkıyor. Bu çözünürlükte Full HD yayın izlediğinizde ise görüntü daha bir oturuyor.

http://img505.imageshack.us/my.php?image=samsung225bw1920x1080de5.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/8042/samsung225bw1920x1080de5.th.jpg (Çözünürlük bilgisi içeren Thumbnail)

Eğer almayı düşünüyorsanız gidin görün. MVA paneldi şuydu buydu fazla uğraşmayın bence. Ha Viewsonic'in daha ucuz monitöründen daha net olduğu kesin birşey. Bence 225BW F/P ürünü.

Merhaba arkadaşlar Samsung 225BW 1920x1080 çözünürlüğe çıkabiliyor mu gerçekten?? Resimlerden anlaşıldığı kadarıyla vista dan alınmış ekran görüntüleri, akşama windowsxp de denerim umarım çıkar..

• Vallahi ben ugrastım biraz ama beceremedim. Windows XP kullanıyorum. Bir bilen nasıl 1920x1080 yapacagımızı anlatabilir mi?
  • Bende az önce vakit bulup 1-2 resim cektim... suanda ekranı laptop 'a baglı olarak kullanıyorum. X700 ekran kartı ile dandik fotograf makinasından ancak bu kadar net resim alınabiliyor, kusura bakmayın. Bu hafta içersinde yeni bilgisayarım gelecek o zaman sanırım monitörü uçuşa geçirecegim.

• Samsung 225BW siperiişi verdim yarın elimde olmasını bekliyrum izlenim vede resimleri ekliyecem
  • sayın sector8376 ve tonwak öncelikle hayırlı olsun yeni monitörünüz.Öğrenmek istediğim acaba monitörleri nerden aldınız ve de üretim yeri seri nosunu söylerseniz sevinirim.kolay gelsin....
  • ben 1 hafta oldu alalı eksende bitmişti yeni geldi ..Kadiköy eksen computer 410 dolar+kdv = 700. ytl ...... seri nosu neden istiyorsun merak ettim....Çin malı...seri no:DP22HVFLA14370F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearifat -- 12 Ocak 2007; 0:06:51 >
  • evet bugun geldi lcd çok guzel manyak oldu exa dan aldım alırken rica ettim sıfır ölü piksel istiyorum diye deneyip bakıp gönderdiler.776 ytl 10 taksitle aldım.
    netten sipariş ettim yerimden bile kalkmadan sıfır ölü piksel guzel sorunsuz geldi. zaten geldigindede bende ölü piksel monitör test eden program vardı kendimde evde her sekilde baktım denedim sorun yok . tavsiye ederim herkese.

resimlerini şuan makinemi kardesime verdim pazartesi ekliyecem.

http://www.eksa.com.tr/index.cfm?ba=u.search&sel1=MON&sel2=MON02

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 12 Ocak 2007; 19:16:24 >

• oyundan resim bunlar

• buda baska resim

• güle güle kullan bende memnunum ama keşke 1980*1200 çıkan mönitör almayı tercih ederdim ama piyasada bu kadar uygun fiyata böylesi yok
  • slm arkadaşlar Ankarada 225 BW yi novadan daha ucuza yada peşin fiyatına fazla taksitle veren yer neresi var .. peki nova peşin fiyatına taksit yapıyo mu??

Ankaradaki 225 bw ciler konuşsun bakiyimm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

slm arkadaşlar Ankarada 225 BW yi novadan daha ucuza yada peşin fiyatına fazla taksitle veren yer neresi var .. peki nova peşin fiyatına taksit yapıyo mu??

Ankaradaki 225 bw ciler konuşsun bakiyimm

hocam ankaradaysan novadan başka yer arama..şöyleki..burda nasıl memnun kalmadıpğımız firmaları yeriosak memnun kaldıklarıızda söleyelim dimi :) ben ctesi novadan viewsonic aldım ölü pixel deneyerek hemde..bugunse sadece viewsonic in içime sinmediğini söleyerek değiştirmek istediğimi belirttim sorusuz sualsiz siz bilirsiniz dediler ve samsungu aldım yine öü pixel denemesi yaparak..world karta 12 taksit yapıo peşine diğerlerine vade farkı var..satış sırasında ve sonrasında bu akdar yardımcı olan bi yeri kaçırma bence ;) reklam yapıo gibi oldum yaw ama alakası yok ben genelde firmalarla sorun yaşıyan birisi oalrak ilk kez böyle bişi yaşadımda ondan :) çoğu yer memnuiyetsizlikten ürün değişimni yapmıo mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 16 Ocak 2007; 1:41:34 >

• tşkler rueta ..

aRKDAŞLAR buarada reklam olayına takmayın yaç.. kim adam gibi ilgileniyosa yada ilgilenmiyosa yazın buraya herkes her şeyin her bilgisayarcının mağazanın ne olduğunu bilsin.. burda palyşıyoruz bazı şeyleri kazıklanmamak için kenetleniyoruz.. yok reklam olur.. yok şu bu olur diye düşünmeyin.. paylaşmazsınız.. bizim zararımıza

eğer ankaradan alırsam novadan alıcam sanırım eğer benim DEMO pc benim için özel bi kıyak yapmazsa
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.