Şimdi Ara

Samsung 225BW (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu durumu samsung a mail atsanıza.. ben olsam atardım.. 225 bw yi aliyim.. en ufak bi sorunu bile adamlara mail ile iletmezsem neyim.. ingilizcem de var
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearifat

selam arkadaşlar bugün bende 22 inc kavuştum samsung kadiköy eksen den aldım 2 tane kaldı isteyen alabilir ama vatan computer da daha ucuz 25 ytl kadar ama adamların elinde yok
    benim sorunum cd de çıkan natural color pro ile magictune pre. programları çalışmıyor hata veriyor deli olacam yüklemede problem yok çalıştırmaya gelince hata çıkıyor ve
    2. problemim tv seyretmede olmuyorda internet sayfasını açtığımda full ekran açmıyor neden ???

o saçma programlar bana da saç baş yoldurmuştu..
    samsung un sitesinden son sürümlerinide indirdiğim halde..
    bende salladım gitti uğraşmadım daha fazla..

2. probleminize gelince onun monitörle bir ilgisi yok.. browser la uğraşın..

monitörünüz hayırlı olsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

arkadaşlar bu durumu samsung a mail atsanıza.. ben olsam atardım.. 225 bw yi aliyim.. en ufak bi sorunu bile adamlara mail ile iletmezsem neyim.. ingilizcem de var

sen bi mail at abi o zaman..
    monitörü almayı bekleme..
    nede olsa bu konunun müdavimlerindensin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

quote:

arkadaşlar bu durumu samsung a mail atsanıza.. ben olsam atardım.. 225 bw yi aliyim.. en ufak bi sorunu bile adamlara mail ile iletmezsem neyim.. ingilizcem de var

sen bi mail at abi o zaman..
    monitörü almayı bekleme..
    nede olsa bu konunun müdavimlerindensin..

mail atıp nediyim ki ben onlara ?? daha bi aliyim ya aleti.. hem herkes böle sorunlardan bahsetmiyo.. sonra pokluk çıkar alamam çok rezil olurum :D

• http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=323&IID=72201
    hipernex ten özelliklerine ve resmine bakabilirsiniz ama stoklarda yok fiyatıda güzel
  • çözdüm sonuç olarak bw225 programlar xp uyumlu değil ondan.......internet explorer tam ekran açılmamasının nedeni xp nin otomatik kurduğu driver değilde cd den çıkan driveri ni yükleyin problem kalmıyor....makinanın kalitesine gelince fena sayılmaz ben beğendim zaten tüm lcd ekranlar gerçek renkleri vermiyor...onun için bir aşağı bir yukarı farketmez .......ayrıca blacklight olayı ise karanlık odada simsiyah açarsan belli oluyor......normal ışıklı odada belirsiz gözükmüyor.......ayrıca piyasa fiyatı 400 dolar +kdv fazla ödeme yapmayın ben eksenden 410 dolar +kdv ve 6 taksit aldım...ölü piksel çıkmadı 2 gündür kullanıyorum ölü piksel yok.....daha sonrada inşallah çıkmaz
  • slm ömillet 9600 xt ile 225 bw kullanan var mı ? DVI dan bağlandığında sorun olmuyo dimi.. ve bunun için peki hangi tür DVI kablo almak lazım .. 9600xt alırsam eğer ??
  • quote:

slm ömillet 9600 xt ile 225 bw kullanan var mı ? DVI dan bağlandığında sorun olmuyo dimi.. ve bunun için peki hangi tür DVI kablo almak lazım .. 9600xt alırsam eğer ??

kutu içeriğinde çıkmıyor muki DVI kablo samsung ta???
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

quote:

slm ömillet 9600 xt ile 225 bw kullanan var mı ? DVI dan bağlandığında sorun olmuyo dimi.. ve bunun için peki hangi tür DVI kablo almak lazım .. 9600xt alırsam eğer ??

içinden kablo çıkıyor.. ayrıca almaya gerek yok..
    hem dvi hemde vga kablosu çıkıyor..
  • arkadaslar bana 22 samsug alabilecegim bir yer söyleyin pls ölü piksel garantisi verdin kredi kartıyla alabilegim siteden peşin fiyatına taksit sekliyle varmı böyle bir yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

quote:

içinden kablo çıkıyor.. ayrıca almaya gerek yok..
    hem dvi hemde vga kablosu çıkıyor..

slm fortress benim ekran kartı sparkle 64 mb geforce mx440 ..

ben DVI bağklamak istiyorum direk ve sırf bu yüzden DVI lı ekran kartı alıcam..

9600xt kestirdim bi tane gözüme fakat gigabyte bx2000 anakart AGP 9600 xt ekran kartı ile çalışır mı ?? bide ben philips altın kaplama konn. lü DVI kablosu alıcam fantazi yapıcam . durum bu ..

• bumu yoksa viewsonic 2230 wm mi ne dersiniz

viewsonic 2230wm

viewsonic 2235wm

samsıng 225 BW mı acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiwago -- 7 Ocak 2007; 21:57:29 >

• ee bu topiğe sorarsan herkes samsung der.. ben de samsung alıcam backlight daha fazla 100 ytl de daha pahalı ama olsun ... gönülden geçen işte..

sen kafana göre takıl.. ama bence samsung al
  • quote:

ee bu topiğe sorarsan herkes samsung der.. ben de samsung alıcam backlight daha fazla 100 ytl de daha pahalı ama olsun ... gönülden geçen işte..

Darkchild
    haklısın herkesin yorumunuda okudum sen viewsonic in görünümünü sevmiyorsun birde mevcut hoparlorlerini.bence hoparlorlu olması daha iyi oburturlu tablo cercevesi gibi duruyor ekranlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiwago

quote:

ee bu topiğe sorarsan herkes samsung der.. ben de samsung alıcam backlight daha fazla 100 ytl de daha pahalı ama olsun ... gönülden geçen işte..

Darkchild
    haklısın herkesin yorumunuda okudum sen viewsonic in görünümünü sevmiyorsun birde mevcut hoparlorlerini.bence hoparlorlu olması daha iyi oburturlu tablo cercevesi gibi duruyor ekranlar.

hee ewt işte tam bu noktaya deyinmek istiyordum viewsonic bence çok daha güsel tasarımı var samsung tablo gibi duruyor. canlı canlıda görüdüm kredi kartı olsaydı hemen alıp gelecektim.

• hoparlörü olmasaydı viewsonic alabilirdim ama alerjim var hoparlörlü ekranlara :D
  • viewsonic 2230wm

samsıng 225 BW

Ok alınca 2 mizde dvd li divxli oyunlu resimlerini burda yayınlayalım.
    Ben divx film performanısını cok merak ediyorum mesela Fast and Furious 3 deki karanlık sahneler falan nasıl gorunecek.

Benim agırlıgım su an viewden yana ama kararım son karar degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiwago -- 7 Ocak 2007; 22:07:24 >

• samsung tablo gibi durmuyo aslında sade duruyo ve dış rengi tam istediğim gibi siyah buyüzden bayılıyorum.. viewsonic in tipi daha iyi olabilirdi.. tipten kaybediyo bence..

buarada ben alınca her alanda resmini çekip koyucam 225 bw nin.. makro bile çekicemm
  • duruş zevke kalmış birşey onu tartışmak boşa vakit kaybetmektir. hopörlor farkı dışında tek fark viemsonic 16.2 renk gösteriyor.......samsung 16.7 renk gösteriyor .....
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.