Şimdi Ara

Samsung 225BW (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

Orjinalden alıntı: magicboyguccino

beyler
    bariz kalite farkı var, paranız var isede vermeye değer buna inanın.

bir mac lcdsine bakın isterseniz (büyük olanlar adlarını tam hatırlamıyorum)

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt DoUrden

quote:

Orjinalden alıntı: makel

Valla bence bariz bi kalite farkı yok... (BENCE)

Bence de öyle de helsloot'u kızdırmayalım şimdi2-3 kat fazla para vermeye değmez,maddi durum çok iyi değilse.

+1, Arkadaşlar gerçekten bariz bir görüntü kalitesi üstünlüğü var ips panellerin görüntüsüne hayranım ve bir sonraki lcd'im ips panelli olacak apple'ların yeni modellerine hayran kaldım mesela diğer lcd ler beyazı hafif sarımsı gibi gösterirken apple'ın 20" olanına baktım geçende hiçbir monitörde beyazın bu kadar beyaz gözükeceğini düşünmemiştim insan karşılaştırma yapınca ve görünce çok daha rahat anlıyor

Ben bu monitor arayışına ilk çıktığımda yaklaşık 1500 YTL bütçe ayırmıştım bilen bilir hatta helsloot la tanışıklığım da o dönemden gelir
    ama ben gördüm değerlendirdim hatta o apple ın modellerini dahi inceleme fırsatım oldu (En babasıda onlar alsaydım ondan alacaktım,sonraki tercihimde NEC idi), ama içime sinmedi açıkçası o parayı vermek, pişman olacağımı düşündüğümden gidip 225bw aldım. (ki ben inanılmaz titiz bi adamımdır özellikle monitörde kattiyyen paraya acımam)

Bence değmez ama dediğim gibi BENCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makel -- 24 Aralık 2006; 18:49:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

Bugün Vatan Bilgisayar'da 225BW'yi inceledim. 800 YTL civarı bir fiyatı var dediler, 2-3 tane falan varmış. Ancak açıkçası, monitör hoşuma gitmedi.

En başta; 22 inç deyince kocaman birşey düşünmüştüm ama hiç de öyle değilmiş. Yanında duran Philips Brilliant 200P (20.1 inç, 4:3) ondan çok daha heybetli duruyordu. Ayrıca monitörlerin hepsi aynı film fragmanını gösteriyordu ve 225BW'nin alt ve üstten ışık sızdırması o aydınlık yerde bile çok net belliydi. Bunu hiç sevmedim.
    Ayrıca yanındaki Philips'in siyahları ondan çok daha iyi idi. Renkler de daha iyi idi. Samsung'un görüntüsü onun kadar net değildi. Gerçi onun 1.100 YTL gibi bir fiyatı varmış ama Samsung'a verilecek 800 YTL.de az bir para değil hani. Bunlar benim şahsi görüşümdür, bu monitörü beğenenler vardır, alıp kullananlar vardır. Ama şu saatten sonra 225BW defterini kapattım. Hatta 22 inç wide olayını bile kapatabilirim. 20 inç 4:3 bir monitör çok daha iyi olur gibi geldi bana. Sonuçta sadece PC amaçlı kullanacağım, filmlerimi ev sinemamda izlerim, o yüzden geniş ekran pek de lazım değil.

Senin tercihinde haklı olduğun taraflarda var BENCE ama insan wide a alışınca inan diğer monitörler çok anlamsız ve biçimsiz geliyor. Aslında beni bu wide olayına alıştıran Laptoplarım oldu yoksa bende senin gibi düşünürdüm...

Bana sorarsan her insanın hayatına Wide screen i sokmasında inanılmaz fayda var kesinlikle tavsiye ediorum

• beyler, özellikle monitöründe ölü pikseli olan arkadaşlar adres verecem bir inceleyin derim.

JScreenFix - Fix stuck pixels and burn-in on LCD and plasma screens.

adresini herkes incelesin bir, belki işinize yarar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcff

beyler, özellikle monitöründe ölü pikseli olan arkadaşlar adres verecem bir inceleyin derim.

hoca ben programın kendisini bulamadım ya sen bulduysan bana pm den link atsana..

ölü pixeller için geçerli değil sadece türkçe anlamıyla şaşırıp kalmış, saplanmış, takılmış yapışmış pixelleri 20 dk. içinde yeniden hayata geçirilebileceğini yazıyo ... yanlış anlamadıysamm

yanlız bazı kullanıcılar bu programın ölü pixelleri bile tamir edebilidiğini rapor etmişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 24 Aralık 2006; 21:13:36 >

• dostum selam, oncelikle nasılsın?

verdigim adrese firefox ile girmen gerekiyor,

internet explorer ile girdiysen dikkat etmen gereken kısım su;

quote:

Repair a screen using the JScreenFix applet
    The JScreenFix Java applet helps fix stuck pixels on LCD screens and remove burn-in from plasma screens by randomly switching on and off red, green and blue colour cells very rapidly. The applet runs safely inside your web browser, does not require installation and works with Windows, Linux and Mac computers.

You appear to be running Internet Explorer. The applet version has some problems with Internet Explorer. More details. <<<<< dikkat...

It is recommended that you use Firefox to run the web based version of JScreenFix. Firefox is free and will also protect you from popups, viruses and spyware. Alternatively see the other versions below.

Get Firefox with Google Toolbar for better browsing

After installation, visithttp://www.jscreenfix.com using Firefox to fix your screen.

sayfaya firefox ile girdiginde aynı kısımda sana link verecektir. tekrar dene istersen tabii firefox ile

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: mcff

beyler, özellikle monitöründe ölü pikseli olan arkadaşlar adres verecem bir inceleyin derim.

hoca ben programın kendisini bulamadım ya sen bulduysan bana pm den link atsana..

ölü pixeller için geçerli değil sadece türkçe anlamıyla şaşırıp kalmış, saplanmış, takılmış yapışmış pixelleri 20 dk. içinde yeniden hayata geçirilebileceğini yazıyo ... yanlış anlamadıysamm

yanlız bazı kullanıcılar bu programın ölü pixelleri bile tamir edebilidiğini rapor etmişler...

• slm mcff ç..

firefox ile giriyorum ama download vs gibi bişi göremiyorum

Jscreenfix ismiyle bişi indirdim ama .. bu setup dosyası diil yani..

ne yapmak lazım ya goıcık oldum anladım bu işi lanet olsun ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 24 Aralık 2006; 22:08:31 >
  • dosya sadece web applet olarak calisiyor zaten

yapilmasi gereken sey ise;

Samsung 225BW

quote:

slm mcff ç..

firefox ile giriyorum ama download vs gibi bişi göremiyorum

Jscreenfix ismiyle bişi indirdim ama .. bu setup dosyası diil yani..

ne yapmak lazım ya goıcık oldum anladım bu işi lanet olsun ...

Samsung 225BW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 24 Aralık 2006; 22:25:38 >

• ok ya saol anladım şimdi desene net üzerinden hallediyoruz bu işi.. ölü piel in üzerine götürüp o iğrenç ekranı düzelttirmeye çalışıyoruzz

• ama orada movie ler var onları da cekip full screen yapabiliyorsun herhalde, allahtan benim cihazda olu pixel yok ondan cok ugrasmadim site ile

quote:

ok ya saol anladım şimdi desene net üzerinden hallediyoruz bu işi.. ölü piel in üzerine götürüp o iğrenç ekranı düzelttirmeye çalışıyoruzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 24 Aralık 2006; 23:07:28 >

• 225 bwye bugün kavustum. ölü pikselim çıkmadı. ilerleyen zamanlarda cıkma olasılıgı varmı??? 19'' samsung kullanıyordum bu monitör cok büyük görünmedi gözüme daha büyük hayal ediyodumm.. backlight olayı cok az hiç rahatsız etmiyor.
  • ilerleyen günlerde çıkma olasılığı tabikide var..şansına kalmış birşey artık..güle güle kullan..
  • Arkadaşlar Samsung 225BW de Xbox360 kullanan arkadaşlarımız varsa buraya yorumlarını ve mümkün olursa birkaç foto ekleyebilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: demy

225 bwye bugün kavustum. ölü pikselim çıkmadı. ilerleyen zamanlarda cıkma olasılıgı varmı??? 19'' samsung kullanıyordum bu monitör cok büyük görünmedi gözüme daha büyük hayal ediyodumm.. backlight olayı cok az hiç rahatsız etmiyor.

arkadas da demıs ılerleyen gunlerde cıkabılır ben alalı 3 gun oldu bır problemle karsılasmadım. . . . . hayırlı olsun buarada. . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: demy

225 bwye bugün kavustum. ölü pikselim çıkmadı. ilerleyen zamanlarda cıkma olasılıgı varmı??? 19'' samsung kullanıyordum bu monitör cok büyük görünmedi gözüme daha büyük hayal ediyodumm.. backlight olayı cok az hiç rahatsız etmiyor.

Hayırlı olsun,her LCD'de sonra ölü piksel oluşma olasılığı var.Umarım böyle bir sorun yaşamazsın.
    Yalnız 19" Samsung'la ilgili dediğine katılmıyorum,kuzenimde 940bw var,bence 225BW'nin yanında oyuncak gibi kalıyor.Belki de beklentiler çok yüksekti sende.

• arkadaslar hepınızıe merhaba uzun aradan sonra şöyle bı solukta goz gezdırdım baslıga
    baya bı genıslemıs konu ama hells ın durumu hala aynı kendısının de bıze katılmıs olduunu umud edıyordum ama yanılmısım

Sanırım bayram sonrası tam olarak aranıza donus yapmıs olabılıcem..
    Saglıcakla kalın..
  • arkadaslar ips, mva ve pva panellerin fiyatları düşer vede yenileme süreleride daha düşerse neden almayalımki? şuan için 22 inch te zaten çok fazla tercih etme şansımız yok.
    2007 de inşallah yeni modeller, iyi paneller iyi fiyatlara gelir vede alırız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicboyguccino

arkadaslar ips, mva ve pva panellerin fiyatları düşer vede yenileme süreleride daha düşerse neden almayalımki? şuan için 22 inch te zaten çok fazla tercih etme şansımız yok.
    2007 de inşallah yeni modeller, iyi paneller iyi fiyatlara gelir vede alırız.

1-2 sene içerisinde yarı yarıya ucuzlayıp aynı zamanda hızlanacaklarına inanıyor musun?
  • lcd ve plasm tv lerde ki hızlı düşüsü varsayarsak fiyatlarda belli bir oranda düşme olacaktır. Fiyatlar hala çok yüksek, üst seviye ürünler biraz daha inecektir (yabancı kaynakları takip edin)
    (bu konuda sony ciddi bir fiyat indirimi yaptı, Türkiye'de ise bunu hediye çeki veriyoruz diye lanse ediyorlar)
  • http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=8091&categoryId=1078&path=1000:1065:1078&ref=007.1

slm arkadaşlar bu linkteki philips DVI kabloyu .. 22" samsung 225 bw ve 9600 xt ekran kartı (yani DVI çıkışlı orta kalite bi kart) alsam bunlarla kullanabilirmiyim .. bu kablo philips marka ve altın kaplamalı olduğu için kafaya koydum alıcam daha lcd ve ekran kartını bile almadım ama .. bu kabloyu kullanabilirmiyim . ?? çeşidi yazmıyo kablonun sitede yalnız ??

bu linkteki kabloyu inceleyin bi arkadaşlar.. böle bişi almayı düşünüyorum..

allta broşür var.. indirip okuyun derim

http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/product.jsp?language=tr&country=TR&catalogType=CONSUMER&productId=SWV6365_10_TR_CONSUMER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 29 Aralık 2006; 19:56:52 >

• Bu samsung'un 22 inç'lik monütörüyle viewsonic firmasının 22 inç'lik mönütörü arasında ne gibi farklılıklar var.Dijital çıkış felan hangisinin teknolojisi daha iyi.samsungun kendine özgü teknolojileri varmış bu teknolojiler nelerdir.Ve de samsung daha iyi bir monütörse hangi özelliği için kendisinden daha ucuz olan viewsonic firmasına tercih etmeliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teutonic -- 29 Aralık 2006; 23:58:49 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.