Şimdi Ara

Samsung 225BW (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında aynı sınıf hemen hemen herşeyi aynı.. 100 ytl daha ucuz viewsonic ama ben samsung alıcam megicbright var ona da teknoloji denmez.. ayrıca samsungun tipi daha güzel bence... kullanan çok kişi var .. ha bide renk gerçekliği view da biraz daha iyi.. ve backlight daha az.. ama benim gönlüm samsungdan yana valla neden bilmiyorrum.. umarım beni hayal kırıklığına uğratmazz
  • arkadaslar bu samsung un 214T modeli var onun ile mukayese edebilirmiyiz bilen varmi

Download Spec sheet

Awards
    Reviews
    Tech Info

Panel Type: a-si TFT/PVA

Size: 21.3"

Native Resolution: 1600 x 1200

Maximum Resolution: 1600 x 1200

Pixel Pitch (mm): 0.270

Brightness (cd/m²): 300 cd/m²

Contrast Ratio: 900:1

Colors: Black and Silver

Viewing Angle: 178°/178°

Interface: Analog/Digital

Input Video Signal: Analog RGB
    TMDS Digital Link
    S-Video
    CVBS

Sync Type: Separate H/V
    Composite H/V
    SOG

Input Connectors: 15 Pin D-Sub
    DVI-D
    S-Video
    RCA
    Component
    Mini-DIN

Wall Mount Compatability: 100mm

Power Consumption: 65 Watts (Max)

Emission Standard: TCO '03

Stand Type: Four-Way adjustable (height,pivot,tilt, swivel)

Net Dimensions: 18.5"(W) x 18.4"(H) x 9"(D)

sitede bu ozellikleri var deniyor ama kullanici olan varsa paylassin fikirlerini

• quote:

Orjinalden alıntı: lionheart_wta

Arkadaşlar Samsung 225BW de Xbox360 kullanan arkadaşlarımız varsa buraya yorumlarını ve mümkün olursa birkaç foto ekleyebilir mi

aynen..

Kullanan varsa yorum ve resim alabilrmiyiz
  • Darkchild monütörü aldığında yorumlarını bekliyorum.Bende bir ay içinde alıcam monütör yorumların iyi yönde olursa viewsonic den vazgeçip bende samsung alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teutonic -- 30 Aralık 2006; 23:57:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: teutonic

Darkchild monütörü aldığında yorumlarını bekliyorum.Bende bir ay içinde alıcam monütör yorumların iyi yönde olursa viewsonic den vazgeçip bende samsung alıcam.

ocak sonunda alabilirim ancak .. en geç şubat ın 10 u.. bi inceleme yapıcam zatenn
  • işte bir konuda bilgiye ihtiyaç varken tık yok cevap gelmiyor.
    beklicez herhalde kabloyu.

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Orjinalden alıntı: lionheart_wta

Arkadaşlar Samsung 225BW de Xbox360 kullanan arkadaşlarımız varsa buraya yorumlarını ve mümkün olursa birkaç foto ekleyebilir mi

aynen..

Kullanan varsa yorum ve resim alabilrmiyiz

• Beyler,

Geçen posta Türkiyeye gelişinde Gigatek'e gelen 5tane Samsung 225BW den birini alan bir kişi olarak şunu söylüyorum. Burda o kadar çok detaya girilerek aslında klasik bir bilgisayar kullanıcısının dikkat etmeyeceği detaylar anlatılmış.

Eğer bu monitörü almayı düşünüyorsanız gidin Vatana veya Showroom u olan başka bir bilgisayarcıya bakın monitöre. Test edin deneyin öyle alın. Backlight bleeding var tamam ama ne kadar zarar veriyor görüntüye ? 16:9 Dvd izlerken sen filme odaklanmışsın gözün backlight bleeding mi görür. Ki okadar az ki. Tahminimce backlight bleeding örnek fotolarının contrast değerleriyle oynanmış. Öyle haywan gibi bi ışık parlaması yok.

Aldığım monitörde hiç bozuk piksel çıkmadı (bunu Deal Pixel Buddy programı ile test ederek söylüyorum).

1920x1080 çözünürlüğe çıkamaz diyenler içinde Screenshot gönderiyorum. Gayet paşalar gibi çıkıyor. Tamam çok net olmuyor windows kullanımında ama çıkıyor. Bu çözünürlükte Full HD yayın izlediğinizde ise görüntü daha bir oturuyor.

http://img505.imageshack.us/my.php?image=samsung225bw1920x1080de5.jpg

http://img505.imageshack.us/img505/8042/samsung225bw1920x1080de5.th.jpg (Çözünürlük bilgisi içeren Thumbnail)

Eğer almayı düşünüyorsanız gidin görün. MVA paneldi şuydu buydu fazla uğraşmayın bence. Ha Viewsonic'in daha ucuz monitöründen daha net olduğu kesin birşey. Bence 225BW F/P ürünü.

• viemsonic ten daha iyi makina 16.2 renk----- samsung 16.7 renge çıkabilmekte şuan istanbulda hiç bir mağzada yok viemsonic dolu onu üsten bir gördüm fena sayılmaz..samsung gelsin ona göre karar verecem 1980-1050 full hd çıktı diyen arkadaş haklıdır ama tazeleme çok düşüktür. oda gözü rahatsız eder sağlıklı çalışma olmaz.....ayrıca phillips in 4/3 olan 20.1 inçlik 1600*1200 pixel lik makinasınıda incelemek lazım...samsung 214 t modeli türkiyede yok galiba....samsung 225 bw kullanan arkadaşlardan isteğim bana görülebilen ekran ölçülerini yazarlar mı??????????diikkat edin gözüken dışından değillllll
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearifat

viemsonic ten daha iyi makina 16.2 renk----- samsung 16.7 renge çıkabilmekte şuan istanbulda hiç bir mağzada yok viemsonic dolu onu üsten bir gördüm fena sayılmaz..samsung gelsin ona göre karar verecem 1980-1050 full hd çıktı diyen arkadaş haklıdır ama tazeleme çok düşüktür. oda gözü rahatsız eder sağlıklı çalışma olmaz.....ayrıca phillips in 4/3 olan 20.1 inçlik 1600*1200 pixel lik makinasınıda incelemek lazım...samsung 214 t modeli türkiyede yok galiba....samsung 225 bw kullanan arkadaşlardan isteğim bana görülebilen ekran ölçülerini yazarlar mı??????????diikkat edin gözüken dışından değillllll

Standart 60Hz tazeliyor yine. Düşük deil 1680x1050 ile aynı tazeleme.
  • dostlar sonunda bende 225bw me kavuştum istanbuldan zar zor buldum ama bunca süre beklememe ve ugraşmama degdi dogrusu en kısa zamanda yorumlarımı ve monitörün fotolarını sizlerle paylaşacagım
  • hayırlı olsun dostum umarım olu pıksel cıkmamıstır...İyi gunlerde kullan.. . .
  • öncelikle hayırlı olsun ....... istanbul da nerden aldın merak ettim.ben bulamamıştım..senden bir ricam bir mezura ile ekranın gözüken yani camın büyüklüğünü ölçüp bana yazabilirmisin boyu ve yükseklik yanlız dikkat sadece ekran ...dış cepe veya kasa ile değil...........1680*1050 ölçülerinde ufak punto yazıları nasıl onuda kontrol et çoğu kişi bundan da şikayetçi yazılar okunuyormu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearifat -- 4 Ocak 2007; 0:27:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nofearifat

öncelikle hayırlı olsun ....... istanbul da nerden aldın merak ettim.ben bulamamıştım..senden bir ricam bir mezura ile ekranın gözüken yani camın büyüklüğünü ölçüp bana yazabilirmisin boyu ve yükseklik yanlız dikkat sadece ekran ...dış cepe veya kasa ile değil...........1680*1050 ölçülerinde ufak punto yazıları nasıl onuda kontrol et çoğu kişi bundan da şikayetçi yazılar okunuyormu??

50x29.5
  • Görünebilir alan yani "camın büyüklüğü"
    22" LCD lerde standart olarak
    474mm x 296mm dir
    En ucuzundan en pahalısına tümünün
    görünebilir alan boyutları aynıdır
  • İstanbuldan vatan bilgisayardan 736 ytlye aldım cardfinansla topkapı şubesine gittim ellerinde yoktu ankadaran sipariş üzerine getirdiler ellerinde 5 tane vardı o gün ertesi gün hepsi bitmişti resmen direkten döndüm şansıma ölü pikselde çıkmadı ufak punto yazılarda hiç bir sorun yok gayet net ve görülebilir gözüküyolar için rahat olsun
  • sağol kardeş hayırlı olsun...punto olayına gelince ekranı 1680-1050 yaptığını farzettim ve en küçük punto ile yazdığını düşündüm şayet böyle ise okey yoksa bir dene...........güle güle kullan
  • selam arkadaşlar bugün bende 22 inc kavuştum samsung kadiköy eksen den aldım 2 tane kaldı isteyen alabilir ama vatan computer da daha ucuz 25 ytl kadar ama adamların elinde yok
    benim sorunum cd de çıkan natural color pro ile magictune pre. programları çalışmıyor hata veriyor deli olacam yüklemede problem yok çalıştırmaya gelince hata çıkıyor ve
    2. problemim tv seyretmede olmuyorda internet sayfasını açtığımda full ekran açmıyor neden ???
  • natural color pro ile magictune bendede devamlı hata veriyor vistadada xpdede denedim sonuç aynı birde sanki ekranda belli belirsiz bir titreme oluyor dikkatle bakınca tazeleme oranı 60hz sürücüler sorunsuz ama bir türlü gideremedim titremeyi sorun sizce neden kaynaklanıyor olabilir
  • sector eğer kullanmıyosan DVI bağlantı kullan.. dvı bağlantı kullanıyosan da.. kaliteli bi DVI kablosu ile dene
  • natural color programını hatasını çözdüm xp de çalıştırınca olmuyor özelliklerinden 98 me uyumlu çalıştır de o zaman problem yok ...ama magictune hala hata veriyor
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.