Şimdi Ara

Samsung 225BW (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.019
Cevap
0
Favori
36.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • millet daha almadığım 225 bw i,çin.. ati radeon 9600xt ekran kartı aldım forumdan 2. el .. DVI bağlayıp kullanabilirim dimi ?? rahatça ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

quote:

slm ömillet 9600 xt ile 225 bw kullanan var mı ? DVI dan bağlandığında sorun olmuyo dimi.. ve bunun için peki hangi tür DVI kablo almak lazım .. 9600xt alırsam eğer ??

kutu içeriğinde çıkmıyor muki DVI kablo samsung ta???

içinden kablo çıkıyor.. ayrıca almaya gerek yok..
    hem dvi hemde vga kablosu çıkıyor..

slm fortress benim ekran kartı sparkle 64 mb geforce mx440 ..

ben DVI bağklamak istiyorum direk ve sırf bu yüzden DVI lı ekran kartı alıcam..

9600xt kestirdim bi tane gözüme fakat gigabyte bx2000 anakart AGP 9600 xt ekran kartı ile çalışır mı ?? bide ben philips altın kaplama konn. lü DVI kablosu alıcam fantazi yapıcam . durum bu ..

öncelikle 9600xt nin dvi çıkışı varmı bilmiyorum.. varsa sorun olmaz..
    anakartının sitesinden agp 8x destekleyip desteklemediğini kontrol etsen iyi olur.. pek yeni bir kart sayılmaz.. agp 4x destekliyorda olabilir..
    bahsettiğin philips kablosuna para vermek çok gereksiz bence.. sana extra hiçbişey getireceğini sanmam.. ona vereceğin parayı ekran kartına ekle derim..
    selametle kardeşim..

• benim anakrt birz eski.. gigabyte bx2000 agp 2x desteği var ama 4x varmı bilmiyorum 8x yok zaten.. umarım sorun olmaz .. olurmu sizce ??
  • quote:

benim anakrt birz eski.. gigabyte bx2000 agp 2x desteği var ama 4x varmı bilmiyorum 8x yok zaten.. umarım sorun olmaz .. olurmu sizce ??

kartını tam performansıyla kullanamazsın.. olacak budur..
    görüntüye bir etkisi olacağını sanmam..
  • quote:

benim anakrt birz eski.. gigabyte bx2000 agp 2x desteği var ama 4x varmı bilmiyorum 8x yok zaten.. umarım sorun olmaz .. olurmu sizce ??

PM de yazmıstım performans olarak cok buyuk bır kayıp olmaz..Forumda arama yaparsan daha ayrıntılı bulabılırsın .....Zaten senın ıcın onemlı olan dvı cıkısı oyun oynamayan bırısı olarak senın ıcın bır sorun olacagını sanmam....
  • atı 9600 Xt yi bende kullanıyorum DVI cıkısı mevcut.
  • Tekrar merhaba arkadaslar
    22" Samsung monitor hakkinda ilk izlenimleri mi yazmak istiyorum:
    Öncelikle samsung tasarim olarak bence cok iyi dusunulmus daha once ibm ve nec de gordugum sade ama kullanisli tasarima sahip; monitor cercevesi ince tutularak asil bakilmasi gereken ekrana odaklanma maksimuma cikarilmis.Ayar dugmeleride cok islevsel bazi yazilarda bahsedildigi gibi tonlarca ayarla ugrasmaya gerek yok..
    Viewsonic le karsilastirma resimlerinde gorulen renklerin donuklugu ve mavi tonlarin agirligi aslinda gelen ayarlarin iyi anlasilamamasindan kaynaklanan sonuclar ben bir tasarimci olarak renklerden gayet memnunum daha once viewsonic va1912w kullaniyordum. Cool secenegi aktifken mavi ton hakim ama o zaten istenilen sonuc diger ayarlarda tam bir renk cumbusu var.Seyrettigim ilk film Final Fantasy:Advent Children oldu ve dogrusu hayran kaldim hem film harika hemde bu monitorle tadindan yenmez bir haldeydi :) Hareketli sahnelerin cokluguna ragmen hic bir sorunla karsilasmadim. Oyun olarak Need For Speed Carbon u denedim gercekten buyuk ve genis ekranin avantajini hissediyorsunuz , goruntude hic bir takilmaya rastlamadim ghosting den eser yoktu.Ama yuksek cozunurluk icin kuvvetli bir ekran karti sart en az Ati 1600pro yada Nvidia 7600 gibi..
    Monitorde Backlight Bleeding var! ama sahsen beni rahatsiz etmiyor. Satin almak isteyenlere gonul rahatligi ile tavsiye edebilirim

not: Eksen den kdv dahil 720 ytl ye aldim..

• Bu resimlerden benim sistemimden arkadaşlar eger aklınıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz

Samsung 225BW

Samsung 225BW

Samsung 225BW

• oncelıkle hayırlı olsun dostum ıyı gunlerde kullan...Benım gozum Z5500 e takıldı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuasarFX

Tekrar merhaba arkadaslar
    22" Samsung monitor hakkinda ilk izlenimleri mi yazmak istiyorum:
    Öncelikle samsung tasarim olarak bence cok iyi dusunulmus daha once ibm ve nec de gordugum sade ama kullanisli tasarima sahip; monitor cercevesi ince tutularak asil bakilmasi gereken ekrana odaklanma maksimuma cikarilmis.Ayar dugmeleride cok islevsel bazi yazilarda bahsedildigi gibi tonlarca ayarla ugrasmaya gerek yok..
    Viewsonic le karsilastirma resimlerinde gorulen renklerin donuklugu ve mavi tonlarin agirligi aslinda gelen ayarlarin iyi anlasilamamasindan kaynaklanan sonuclar ben bir tasarimci olarak renklerden gayet memnunum daha once viewsonic va1912w kullaniyordum. Cool secenegi aktifken mavi ton hakim ama o zaten istenilen sonuc diger ayarlarda tam bir renk cumbusu var.Seyrettigim ilk film Final Fantasy:Advent Children oldu ve dogrusu hayran kaldim hem film harika hemde bu monitorle tadindan yenmez bir haldeydi :) Hareketli sahnelerin cokluguna ragmen hic bir sorunla karsilasmadim. Oyun olarak Need For Speed Carbon u denedim gercekten buyuk ve genis ekranin avantajini hissediyorsunuz , goruntude hic bir takilmaya rastlamadim ghosting den eser yoktu.Ama yuksek cozunurluk icin kuvvetli bir ekran karti sart en az Ati 1600pro yada Nvidia 7600 gibi..
    Monitorde Backlight Bleeding var! ama sahsen beni rahatsiz etmiyor. Satin almak isteyenlere gonul rahatligi ile tavsiye edebilirim

not: Eksen den kdv dahil 720 ytl ye aldim..

monitörünüz hayırlı olsun..
    bahsettiğiniz ekran kartlarıda yetersiz kalıyor maalesef..
    ben xfx 7600gt ve x1950pro ile denedim..
    1680x1050 de tat vermiyor ikisi de..
    x1950pro düşük ayarlarda idare eder..
    x1900xt ye dönüş yaptım mecburen..
    oyuncu arkadaşlar bu durumu bilerek monitörü alsınlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: fortress34
    monitörünüz hayırlı olsun..
    bahsettiğiniz ekran kartlarıda yetersiz kalıyor maalesef..
    ben xfx 7600gt ve x1950pro ile denedim..
    1680x1050 de tat vermiyor ikisi de..
    x1950pro düşük ayarlarda idare eder..
    x1900xt ye dönüş yaptım mecburen..
    oyuncu arkadaşlar bu durumu bilerek monitörü alsınlar..

Teşekkürederim arkadaşım
    Belirttiğiniz gibi x1600 ve 7600 gibi kartlar yetersiz kalabilir ama ben Need for Speed :Carbon u x1600pro ile bir süre oynadim (monitörü test için) herhangi bir yavaşlık hissetmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 8 Ocak 2007; 15:53:33 >
  • 1650 e 1050 de oyun oynatmak zaten her babayiğidin harcı değildir arkadaşlar. gerçekten güzel kartlara ihtiyaç var onun için. hele bi de anti aliasing açmayı denersenis bu kartlarla o zaman cümbüş olur ortalık :))) hayırlı olsun monitörün hayırlı günlerde kullan çok güzel duruyor :))) monitör güzel ses sitemi güzel ama ah bide güzle bi masa yap kendine ;)
  • masa ögrenci işi biraz idare ediyorum şimdilik ;))
  • @sector8376 yahu o monitör ve ses sistemin var bari adam gibi de bi masa alsana be kardeşim yakışmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir_ -- 8 Ocak 2007; 18:23:58 >
  • abi ögrenci adamız ;) bütün parayı bilgisayara yatırdık masaya para kalmadı kısmetse seneye artık
  • ya arkadaşlar 225BW 'm için Ati Radeon 9600xt yi aldım bugün forumdan ama benim anakart gigabyte bx2000 yani 6-7 senelik anakart .. ve AGP slotuna olmadı maalsef girmedi 9600xt.. yani bu kartın gireceği slot farklı maalesef .. kartı geri verip paramı alıcam..

bana benim anakrta uyacak bi DVI çıkışlı bi kart lazım ama öle bi kart varmı bilmiyorum :((

yani DVI çıkışı olmayan bi ekran kartında 225BW kullanılırmı kullanılırsa nasıl olur bilmiyorum.. yani titreme falan olursa çok saçma olur..

napıcam lütfen yardım edinn
  • quote:

ya arkadaşlar 225BW 'm için Ati Radeon 9600xt yi aldım bugün forumdan ama benim anakart gigabyte bx2000 yani 6-7 senelik anakart .. ve AGP slotuna olmadı maalsef girmedi 9600xt.. yani bu kartın gireceği slot farklı maalesef .. kartı geri verip paramı alıcam..

bana benim anakrta uyacak bi DVI çıkışlı bi kart lazım ama öle bi kart varmı bilmiyorum :((

yani DVI çıkışı olmayan bi ekran kartında 225BW kullanılırmı kullanılırsa nasıl olur bilmiyorum.. yani titreme falan olursa çok saçma olur..

napıcam lütfen yardım edinn

o kart agp slotuna nasıl olmaz?
    anakartın sitesinde agp desteklediği yazıyordu..
    yoksa o anakartta agp slotu yokda pci slota takılan ekran kartımı kullanıyor onu bir araştır..

• benim sparkle geforce 4 mx 440 u çıkardım.. 9600xt yi takmaya çalıştım ama girişler tamamen farklı yani yapacak bişi yok acaba dedim PCI a mı giriyo.. yok ona da girmiyo :)) benim anakart 6-7 yıllık sanırım ondan şanssızım.. ama herkes 9600xt yitakabilirsib dedi ?? ama yanlı biliyomuş sanırım bilenler..

ben GF4 ü AGP 2x de kullanıyodum.. :// ama 9600xt olmadı işte girmiyo anakarta :.(

napcam napcam napcamm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 8 Ocak 2007; 23:10:14 >
  • benim anakart 2004 agp slotu var iyi bir anakart.
  • quote:

napcam napcam napcamm

agp slotu agp slotudur..
    biri giriyor öbürü girmiyor olmaz..
    senin işde bir yanlışlık var ama ben çözemedim..
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.