Slmlar arkadaşlar, ben ps3 ümle Samsung T220 kullanıyorum ve gayet memnunum. Kuzenime almaya gittiğimizde bu modelden bulamadık ve fiyatın da uygun olduğu için 226CW modelini aldık. Cihazı ps3 e bağladığımızda 720p de normal görüntü alırken 1080p denediğimizde yazılar ve görüntü bozuluyor. Bende de normal de 1080p desteği yok ama monitör bi şekilde görüntüyü sıkıştırıp görüntüyü gayet düzgün veriyor. Konuyla ilgili fikri olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.
Sanırım bu sorun HDMI kablosundan ve monitörde bir kaç ayardan kaynaklanıyor.
Philips HDMI kablo al ve monitörde bir kaç ayar yap sanırım daha iyi görüntü verir.
bende 226bw sorunsuz kullanıyorumm 1080p'de bencede kablodandır sorun philis kablo al sorun kalmaz ondan sonra
kablodandır :D
Ben kendi kullandığım kabloyu verdim bende sorunsuz çalışıyordu. Onda bi farklılık yaratmamış :S illa Phillips mi olacak bu meret
kablo ile ilgisi yok çünkü bağlanılan kablo dvi to hdmi ayarları iyice kontrol edin netten biraz daha bilgi toplamaya çalışın
bizde hdmi to dvi kablo kullanıyoruz ve herhangi bir ayar yapmadan taktım kullandım hiç bir sorun olmadı.... Philips kabloyu kesinlikle tavsiye ederim...
farklı kablolarla deniorum ama nafile:S bu modelde genel bi sorun sanıırm bu bi arkadaş daha yazmış aynı sorunu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme