Şimdi Ara

Samsung 32a656 hakkındaki düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evime yeni almayı düşündüğüm ve arasında karar veremediğim 6 serisi ve 7 serisi samsung modeli ve sizin önereceğiniz yeni 32 inç lcd tv modelleri nasıldır? olumlu ve olumsuz yanları nelerdir

gerek görüntü özellikleri gerekse göze hoş bi görüntü vermesi açısından nasıldır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DontTeaty -- 2 Şubat 2009; 17:31:39 >

• ......
  • Ne amaçla kullanacağınıza bağlı. SD yayın ise Philips 32'' 7403 öneririm (Renkler soluk ama netlik gerçekten çok iyi). Oyun ve film içinse Samsung 6 serisi 32'' dediğiniz gibi olabilir ama tercihim Sony 32V4000 olurdu. (Zaten kendi konum var ki, oradan da bakabileceğiniz üzere öyle oldu.)
  • çok amaçlı kullanıcam
  • Konu hakkında yardımcı olabilecekler yok mu
  • 32a656 modeli iyi bir model. 6 serisi piyasada zaten fırtınalar kopardı neredeyse satış adetlerinde. 32a656 modelini tavsiye ederim. 50.000:1 kontrast full hd bide 100 hz olsaymış tam süper olacakmış. kasa tasarımı olsun teknik veriler olsun performanslı bir ürün.
    saygılar
  • ya 32a756 modeli nasıldır ve 2si karşılaştırınca aralarında bi fark varmıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG UE46D6000 hakkında bilgi.
    13 yıl önce açıldı
    LG 42LA660S yeni model hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aralarındaki fark 7 serisinin kontrsat oranı daha yüksek 4hdmı var üzerinde optik ses çıkış bulunmaktadır. görüntü olarakta yan yana koyulduğunda çok inanılmaz fark olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nbzp

aralarındaki fark 7 serisinin kontrsat oranı daha yüksek 4hdmı var üzerinde optik ses çıkış bulunmaktadır. görüntü olarakta yan yana koyulduğunda çok inanılmaz fark olacağını düşünmüyorum.

+ Katılıyorum kağıt üstüne değerler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.