Selamlar Konu oluşturulurken farklı 2 monitörün kıyaslamasının yapılması amaçlanırken, daha sonra başlıkta belirtilen model hakkında incelemeler ağır bastığından konu başlığı ve ilk mesajın içeriğini değiştirilmiştir. Bu konuda SAMSUNG LS28AG700NUXUF model monitör hakkında incelemeleri, farklı soru-sorun ve yanıtlarını bulabilirsiniz. Ürünün rtings incelemesi için => rtings.com Samsung Odyssey G7 S28AG70 Review https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-g7-s28ag70< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 13 Haziran 2022; 12:36:59 > |
SAMSUNG LS28AG700NUXUF hakkında
-
-
Bu Samsung monitörü düşünüyorum karar veremedim.
Siz aldınız mı ? Hiç inceleme yok monitör ile ilgili.
-
Ben LG modeli aldım hocam. Forumdan hiç yardım gelmeyince biraz garanti oynayarak 2k aldım. Ama aklım hala samsungda
-
almaya alacağım da ben 2 tane alacağım ve kararsız kaldım.
Kötüyse 16 BİN TL ÇÖP olabilir.
-
Amazondan 1 tane alın. Beğenirseniz 2. Ekranı alırsınız. Amazon iadede sorun çıkarmıyor ancak siz firmayı da mağdur etmeyecek şekilde ürünün paketini düzgün açar, jelatinleri sökmezseniz sorun olmaz bence. -
Ben güzel paketlerim ama iade ettiğim anlaşılacak şekilde paketlerim.
Şahsen iade ürün iyi paketlenmiş olarak bana gelmesini istemem.
Aldığım ürünü de bantlarını en ince detayına kadar bakarım. Azıcık OKB var sanırım
-
Yok hayır ben diğer alcak kişi anlamasın diye yazmadım aslında onu. Amazonun iade monitörü doğrudan direk sattığını düşünmüyorum ben. Muhtemelen tedarikçiye geri gidiyor o cihazlar. 3 monitör aldım amazondan. Hiç iade edilmiş olduğundan şüphelendiğim cihaz olmadı. -
Samsung dan da vazgeçiyorum sanırım çünkü hiç inceleme yok nasıl bir monitör anlayamadım sanki böyle bir ürün yok gibi
-
Lg nin siyah kalitesi çok çok kötüydü. Bu nedenle iade edip yarın bu monitörü sipariş edicem. Geldiğinde görüşlerimi yazarım.
-
Tamam hocam video falan da çekerseniz sevinirim hayalet gibi bu monitör hakkında hiç bilgi yok -
Hocam yorumlarınızı merakle bekliyorum.Tv düşünüyordum ama monitöre kaydım şu anda.Aktif olarak VA panel 1080p 144 hz monitör kullanıyorum ve hiç memnun değilim.Ps5 için bu monitörü çok öneriyorlar.Yorumlarınıza göre bende sipariş etmeyi düşünüyorum.
-
Bu monitör yurt dışında G70A olarak biliniyor arkadaşlar. Bu şekilde youtube ve google’da aratırsanız epey inceleme çıkıyor. -
ben samsung monitörü aldım, bugün geldi. bende de 5600x işlemci ve 3070 Ti ekran kartı var. ileride belki ps5 de alırım diye özellikle bu monitörü aldım çünkü hdmi 2.1 destekliyor. ölü piksel testi yaptım, ölü piksel göremedim. ışık sızması testi yaptım, sol tarafta az bi miktarda var. az bi ışık sızması olması problem mi?
-
Normal hocam. Tüm ips paneller de az ya da çok oluyor gördüğüm kadarıyla. Siyahları, kontrastını, renk kalitesini nasıl buldunuz? Birkaç fotoğraf da paylaşırsanız harika olur. Hayırlı olsun monitörünüz. -
teşekkürler hocam. daha az önce başladım kullanmaya, çok test edemedim renkleri falan. siz de bundan alcaksınız sanırım. yukardaki arkadaş hiç inceleme yok yazmış da youtube'da bir sürü yabancı inceleme var. meşhur rtings sitesinde de puanlar iyi gözüküyor bunlara güvenerek aldım:
rtings.comSamsung Odyssey G7 S28AG70 Reviewhttps://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-g7-s28ag70Birkaç fotoğraf paylaşayım:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 17 Mayıs 2022; 1:1:47 >
-
Nasıl üstadım monitör memnun musunuz?
-
Bugün LG yi iadeye gönderdim. Ücreti yattıktan sonra bu monitörü sipariş geçicem. Umarım kur farkı o zamana kadar yansımaz.
Bu arada bu monitörde dikey çizgi sorunu yaşayanlar olmuş. Aynı monitörün 2k modeline ait başlıktaki kullanıcılarda 1 yıl sonra oluşan yatay çizgi probleminden bahsediyorlar. Dolayısıyla bir nevi bu monitörü almak şuan benim için kumar gibi birşey olacak. Ancak genede almak istiyorum. -
Şimdilik memnunum hocam daha 1 gün oldu. Bu fiyata başka monitör yok Hdmi 2.1 destekleyen. Bunun Abd fiyatı 12bin tl. Önceki monitörüm LG markaydı 4K 60fps’ydi. 2,5 sene kullandım üzmedi beni. Model yükseltmek için aldım umarım bu da üzmez. Eski monitörümü satıyorum 4K monitör arayan varsa ulaşsın burdan reklamımı da yapayım :)
@Xallez o tarz sıkıntılarda önemli olan servisin naptığı. Kullanıcı hatası diyip geçiyolarsa o zaman kötü. Samsung cep telefonlarının Türkiye garantisi hakkında kötü şeyler duymuştum. Monitörde de öyle değildir umarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 17 Mayıs 2022; 18:39:29 > -
Benim okuduğum kadarıyla kullanıcıların çoğu memnuniyetsizdi. Arada ücretsiz panel değişimi yaptıranlarda olmuş. O nedenle servise çok güvenmiyorum. Ancak amazona güveniyorum ve olası sorunda çözümü sağlayacağını düşünüyorum.
-
Benzer içerikler
- ps5 için monitör
- 3440x1440 kaç k
- tek hdmi 2 monitör
- 240 hz monitör önerisi
- adaptive sync nedir
- va panel nedir
- oled yanma sorunu
- 1000 hz monitör
- hdr ne işe yarar
- en iyi monitör
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X