Şimdi Ara

SAMSUNG 32ES6710 vs LG 32LM660S hangisi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG 32ES6710 mu? yoksa LG 32LM660S mi? hangisini tavsiye edersiniz ikisininde fiyatı aynı.
    1.)32es6710 da clear panel yok diye okudum forumda ancak incelediğim bazı sitelerde özellikler kısmında olduğu yazıyor. var mı?yok mu? kullananlar bilgi verırse sevınırım...
    2.)çok fazla hd yayın olmadığından izlenim sd ağırlıklı olacak yine sizce hangisinin performansı sd yayında daha ıyıdır.
    3.)dsmart uyeliğm var ıkısındede receiver olmadan modulle seyredebilirmiyim.
    4.)3d ve ve filmler onemli tabiii performaslar için yorumlarınızı bekliyorum.

Birde 32'' de bu modellerden başka tavsiyeniz olurmu? ilginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnm -- 2 Ekim 2012; 1:23:07 >

• karar verirsem hemen alıcam arkadaşlar biraz bilgi, biraz destek, biraz da gazlamanızı beklıyorum
  • bende bu durumdayım ama 3d için en az 40 inc diyorlar. aslında banada 32 inc yeterli ama 3d istiyorsak büyümek zorundaymış
  • quote:

ps3xbox360 Tarih 2 Ekim 2012; 4:06:09
    bende bu durumdayım ama 3d için en az 40 inc diyorlar. aslında banada 32 inc yeterli ama 3d istiyorsak büyümek zorundaymış

aslına bakarsan 40'' alıcam hatta samsung 40es7000 takıbındeyım ancak tv yi kuracağım oda brz kucuk en uzun ızleme mesafem 3 metre ortalama 2m den seyredeceğim eşim odaya ve duvara çok buyuk olacağı oda dizaynı için hoş olmadığı kanısında olduğu için 32'' istiyor.Bana kalsa coktan almıştım es7000'i.
    aslında mesafe konusundada tavsiye alabılırım forumdakı konulardan bırınde 3,5m mesafeye 55'' 60'' lerden bahsetmısler kımısı arkadasa nekadar buyuk okdar ıyı kımısıde cok buyuk olur sakın alma tavsıyesı vermısler.Bunun tavsıye edilen bır mesafesi yokmudur yetkılılerce acaba .2-3m mesafeye 40'' mi 32'' mi almalıyım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.