Cep telefonu ve mobil internet konusunda cok fazla bilgim yok ve bilgi aldığım kaynaklarda mlsf çelişen durmlar var o yüzden kafam baya karıştı. btcem yaklaşık 250-300 tl bu fiyata 3g li telefon bulmam zor biliyorum ama bimeksin sitesinde Samsung 3303K modelini görünce şaşırdım biraz araaştırdım sitede 3g bağlantısı var görünmesine rağmen samsungun sitesinden baktığımda Samsung C3303K olarak görünüyor ve 3g özelliği yok durum böyle olunca mağzaya gittim oradada olmadığını söylediler 3g si olmasada telefonu beğendim almayı düşünüyorum ama merek ettiğim şu bu telefonla internete bağlanabilmcek için ne yapmam gerekiyor telefonun EDGE/GPRS özellikleri var EDGE ilebağlanabilmek için netür bi internet paketi almam gerekiyor şunada satılan 3g internet paketleri EDGE/GPRS i de kapsayan bi teknoloj mi yoksa onun için farklı bi paketmi almam gerekiyor vodafone'un web sitesinde internet kampanyaları ile ilgili esasları okuduumda şöyle bi madde var
Eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, cep telefonunuz 3G'yi desteklemiyorsa 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir .
aylık pakette
Aylık Cepnet Paketi'nden, eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. 3G abonesi olmak için tıklayınız.
gibi maddeler var birinden kullanabileceğim diğerinde ise tamamen farklı bi anlam cıkıyor
sorunun özüne gelcek olursak Samsung 3303K 8 TL lik internet paketini kullanabilirmiyim yoksa onun için farklı bi abonelik mi gerekiyor
Samsung 3303K
Telefon Tipi Düz Renk Beyaz 3G Evet/Var Wi-Fi Hayır/Yok İşletim Sistemi Standart Bluetooth Evet/Var GPRS Evet/Var EDGE Evet/Var E-mail Desteği Hayır/Yok WAP Evet/Var GSM Frekansları 1800 MHz, 1900 MHz, 850 MHz, 900 MHz Java Desteği Evet/Var MP3 Çalma Evet/Var Entegre Radyo Evet/Var Dokunmatik Ekran Evet/Var Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Ajanda Evet/Var Zil Tipi Polifonik Pil Teknolojisi Lityum Ion Max. Konuşma Süresi 12 saat Max. Bekleme Süresi 660 saat Kamera Çözünürlüğü 1,30 Mp Resimli Telefon Defteri Evet/Var Handsfree Evet/Var Kart Yuvaları microSD Ağırlık 80,00 gr Boyutlar (GxDxY) 96,3 x 53,8 x 13 Garanti Süresi: 24 Ay