Şimdi Ara

Samsung 40c650 mi lg 42le5300 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar sonunda seçeneklerimi ikiye indirdim lg(1850 lira civarı 12 taksit)'nin bu aralar fiyatı düşük cezbedici özelliği o ve 42" ve led olması. samsung(12 taksit 1700 lira)'un ise kalitesi tartışılmaz seviyede lcd'ler arasında. lg hakkında yazılanlar kafamı biraz kurcaları beğeneni de var beğenmeyeni de çok. özetle benim amacım:

normal karasal yayını(ilk aşamada) izleyebilmek
    büyük ihtimalle dreambox alacağım hd falan değil normal kalite onunla yayınları düzgün izleyebilmek
    arada sırada hd film izlemek

şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkürler

• Arkadaşım bunu unutma SD yayın kalitesi kullandığın uydu alcısına göre değişir.Millet alıyor 2.000 tl verip lcd 100 liralık uydu alıcısına bağlyor sonra yok görüntü kötü,tv berbat bu tarz yorumlar oluyor.
    Öncelikle DM800 HD modelini unut.SD yayın kalitesi berbattır.Atlanta HDBOX öneririm ve lg Modellerinin fiyatları cazip özellik açısındanda tatmin edici olması LG markasını ön plana çıkarıyor.

Atlanta HDbox ile iyi görüntü alırsın Hem SD de Hem HD de.
  • LG 42le5300 öneririm dostum. birde arkadaşın dediği gibi dandik bir uydu alıcısı alma . hdmi çıkışlı olursa ve led tvye hdmi kablo ile bağlarsan görüntü gayet güzel olur.
  • Kesinlikle lg le5300 çok kalitelii. Diğer tv görmedim yorum yapamam ama lg nin 37" var bende çok memnunum tavsiye ederim.. Tv yi ilk aldığım gün kurulduktan sonra hd udu alıcısı şart oldugunu anlıyosun Dreambox la bütünleşince nasıl olacak baakalım..
  • arkdaşlar büroteknikte 1750 tl çok uygun fiyat ? sizce alınabilir bu ürün yoksa illa samsung mu almak lazım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.