Arkadaşlar merhaba,aldıgım tv de kanal sıralaması yapmak çok zahmetli ve tekrar tarama yapıldıgında sıraladıgım tüm tv kanalları ilk haline dönüyor,bilgisayar yardımı ile kanal düzenlemesi yapmak için http://files.mail.ru/XQSJV8 sitesinden SamyGO-ChanEdit-v45c.jar programını indiriyorum fakat programın içinde uygulama dosyası (setup) yok,programı kurmanın başka bir yolu var mı,acaba bir yerlerde hata mı yapıyorum,bilenler yardımcı olursa çok memnun olacagım.Teşekkürler
Bu programı deneyin , daha kullanışlı ve samsungun kendi programı
Akşam eve gittiğimde deneyecegim,ilginiz için teşekkürler...
programı kurdum fakat şimdide tvden usb bellege kanal transferi yapamıyorum,usb bellek bulunamadı diyor usb bellegi tekrar tekrar taktım çıkardım sonuç hep aynı,normalde daha önce kanal transferi yapmıştım şimdi olmuyor,usb bellegin içindeki videoları,resimleri izleyebiliyorum fakat transfere gelince usb bulunamadı diyor,lütfen yardım.
2 tane usb girişinin ikisinde de çalışmıyor mu?
şöyle açıklayayım,usb bellegi takıyorum ve içindeki filmleri resimleri izleyebiliyorum fakat tv den usb bellege kanal listesi transferi yapmak istediğimde baglı usb bellek bulunamadı tekrar deneyiniz diyor,daha önce bu şekilde transfer yapmıştım şimdi neden olmuyor bilmiyorum,usb bellegimin dosya sistemi fad32 idi ben onu ntfs dosya sistemine dönüştürdüm sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
Ezbere yazmayayım ama bu tvlerdeki hack gibi başka işler için fat32 olması gerekiyor. O işlerde kanal listesini almak gerektiği için biliyorum. Sizdeki sorun da aynı mıdır bilmiyorum. Buraya yeni başlık açana kadar deneseniz cevabı öğrenirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme