Birkac ay once Samsung 40D6380 led tv almistim. Buna uyumlu gozluk modelleri hangileridir? kullanipta test eden var mi. Cogu yerden satin aldin mi iade edemiyorsun. Sizce bunlarin hangisi bana uyumlu olur. Aralarinda bir fiyat farki da yok.
hepsi uyar. pilli mi pilsiz mi olsun ona karar ver, pillerin 5 tanesi 8.5 TL (kargo dahil internetten) 3050 modeli internetten 80 TL ye bulunabiliyor, vatandaki resim 3050 ye ait değil ama.
burdan 100 liraya alabilirsin... pilli olan modeli...
Cevaplar icin tesekkur ederim. O halde 3052 ve 3100 ile baslayan modeller benim tv icin uygun diyorsunuz. Insallah bir problem cikmaz. Ben ebay de bu urunlerin aynilarina bakmistim. Fakat 6380 in bu gozlukleri desteklemedigi yaziyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: cihanakgun
Cevaplar icin tesekkur ederim. O halde 3052 ve 3100 ile baslayan modeller benim tv icin uygun diyorsunuz. Insallah bir problem cikmaz. Ben ebay de bu urunlerin aynilarina bakmistim. Fakat 6380 in bu gozlukleri desteklemedigi yaziyordu.
desteklemediğini yazan linki verirmisin , bir yanlışlık olmasın o işte ?
Dun baktigim linkleri bugun bulamadim. Belki baska modellere bakmis da olabilirim. Bugun alip denemeyi dusunuyorum. Umarim calisir. Sonucu paylasacagim insallah.