Şimdi Ara

Samsung 40D6500 aldım, bir kaç sebepden ötürü değişim yaptırıp LGLW5500 almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Cumartesi günü Vatan Computer'dan indirim ile, Samsung 40D6500 aldım.
    Normalde Lg 42LW5500 alcaktım, ama mağazada samsungun 2D haliyle gözlüksüz yayın kalitesi beni kendine hayran bıraktı. Bi anda ona döndüm ve aldım.
    Yalnız şöyle bi durum var, vatan da çalışan görevlilerde beni bi nevi kandırdı, samsung almam için.
    Samsungda bi kaç eksik yakaladım, şöyleki;
    1-3D fullhd LED tv yazmasına rağmen, 3D görüntüler de 1080p 540p ye düşüyormuş, orda bana bundan bahsetmediler.
    2-Samsungun 3d gözlükleri daha kaliteli denildi, ama görüyorum ki LG bu konuda daha yeni teknoloji kullanıyormuş kaldı ki, samsung gibi 2 değil 7 gözlük veriyormuş.
    hemde aktif olup göz yoran,mide bulantısı yapan, pille çalışan eski teknoloji gözlüklerden değilmiş.
    Ürün henüz elime geçmedi.
    Yalnız ankarada oturmama rağmen antalyada bulunduğum için ordan aldım ve kargo ile ankaraya istedim.
    Ürün henüz gelmedi, yani gelse bile kutusnu açtırmıcam , servis çağırmıcam.
    Vatan değişimde sorun çıkarır mı? Ayrıca dün itibari ile indirim sona erdi, yeni ürünü indirim üzerinden verirler mi? Sonuçda Samsungu indirimli almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archi_hawk -- 24 Ekim 2011; 12:04:02 >

• 150 kişi bakmış da tek bir cevap yok. Sağolun D.H.ciler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: archi_hawk

Merhaba arkadaşlar.
    Normalde Lg 42LW5500 alcaktım, ama mağazada samsungun 2D haliyle gözlüksüz yayın kalitesi beni kendine hayran bıraktı. Bi anda ona döndüm ve aldım.
    Yalnız şöyle bi durum var, vatan da çalışan görevlilerde beni bi nevi kandırdı, samsung almam için.
    1-3D fullhd LED tv yazmasına rağmen, 3D görüntüler de 1080p 540p ye düşüyormuş, orda bana bundan bahsetmediler.
    2-Samsungun 3d gözlükleri daha kaliteli denildi, ama görüyorum ki LG bu konuda daha yeni teknoloji kullanıyormuş kaldı ki, samsung gibi 2 değil 7 gözlük veriyormuş.
    hemde aktif olup göz yoran,mide bulantısı yapan, pille çalışan eski teknoloji gözlüklerden değilmiş.
    Yalnız ankarada oturmama rağmen antalyada bulunduğum için ordan aldım ve kargo ile ankaraya istedim.
    Vatan değişimde sorun çıkarır mı? Ayrıca dün itibari ile indirim sona erdi, yeni ürünü indirim üzerinden verirler mi? Sonuçda Samsungu indirimli almıştım.

Mesafeli satış sözleşmesine göre 7 gün içinde şartsız koşulsuz iade güvenceniz var ama sizin durumunuz tam olarak mesafeli satışa girer mi o belirsiz. Bence değiştirmekte kesin kararlı olursanız bu şartı deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

quote:

Merhaba arkadaşlar.

Mesafeli satış sözleşmesine göre 7 gün içinde şartsız koşulsuz iade güvenceniz var ama sizin durumunuz tam olarak mesafeli satışa girer mi o belirsiz. Bence değiştirmekte kesin kararlı olursanız bu şartı deneyin.

peki indirim dün itibari ile bitti.
    değişimde bugün ki fiyatımı baz alırlar, indirimli fiyatı mı?
    akşam vatan bilgisayara gidip sorucam, ama burdan konuyla ilgili detay ve püf nokta alabilirsem daha iyi olur.
    adamların karşısında suskun kalmam en azından.

• Tabi ki kaça satın aldıysanız iade de o tutar üzerinden olur. Şimdiki fiyatına bakmazlar. Ama yerine yeni ürün alırsanız da alacağınız ürünü şimdiki fiyatından sayarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Tabi ki kaça satın aldıysanız iade de o tutar üzerinden olur. Şimdiki fiyatına bakmazlar. Ama yerine yeni ürün alırsanız da alacağınız ürünü şimdiki fiyatından sayarlar.

İlginiz için teşekkürler...
  • Bakın ne güzel araştırmışsınız tek tek aralarındaki farkı söylediniz.Keşke almadan önce bu donanımla gitseydiniz mağazaya.Sizin durumunuz mesafeli satış a girmez maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Bakın ne güzel araştırmışsınız tek tek aralarındaki farkı söylediniz.Keşke almadan önce bu donanımla gitseydiniz mağazaya.Sizin durumunuz mesafeli satış a girmez maalesef.

Aslında niyetim LG almaktı, ama samsung öyle bir 2D normal yayın görüntüsü yapmış ki, yanyana durmasına rağmen 2 Tv, LG ye bakan yoktu, samsung aşmış bu konu da.
    Ama dediğim gibi 3D olarak düşündüğümüz de direk vatan personeli beni kandırmış oluyor. 3D teknolojisi yeni, eskiler gibi bulantı vs. yapmaz denildi. ve bu 540p olayından bahsedilmedi. burda haksızlığa uğramış oluyorum bence. sisce vatan ankara söğütözü mağazasıan gidip söylesem, yardımcı olurlar mı? sonuçda kendi personellerinin kandırması, artı açılmamış ürün, artı 7 günlük yasal süreç ürün elime geçmediği için daha başlamadı bile.
    sizce mağazaya gittiğimde bu konuda nasıl bi adım izlemeliyim?
    birde bu bahsettiğim tvlerin görüntüsü hakkında bi bilginiz var mı? kullandınız mı ve kullanan bi yakın veya dh üyesi yardımcı olabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archi_hawk -- 24 Ekim 2011; 13:09:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Bakın ne güzel araştırmışsınız tek tek aralarındaki farkı söylediniz.Keşke almadan önce bu donanımla gitseydiniz mağazaya.Sizin durumunuz mesafeli satış a girmez maalesef.

Aslında niyetim LG almaktı, ama samsung öyle bir 2D normal yayın görüntüsü yapmış ki, yanyana durmasına rağmen 2 Tv, LG ye bakan yoktu, samsung aşmış bu konu da.
    Ama dediğim gibi 3D olarak düşündüğümüz de direk vatan personeli beni kandırmış oluyor. 3D teknolojisi yeni, eskiler gibi bulantı vs. yapmaz denildi. ve bu 540p olayından bahsedilmedi. burda haksızlığa uğramış oluyorum bence. sisce vatan ankara söğütözü mağazasıan gidip söylesem, yardımcı olurlar mı? sonuçda kendi personellerinin kandırması, artı açılmamış ürün, artı 7 günlük yasal süreç ürün elime geçmediği için daha başlamadı bile.
    sizce mağazaya gittiğimde bu konuda nasıl bi adım izlemeliyim?
    birde bu bahsettiğim tvlerin görüntüsü hakkında bi bilginiz var mı? kullandınız mı ve kullanan bi yakın veya dh üyesi yardımcı olabilir mi acaba?

Bence hemen vatan ın 444 56 56 numarasını arayıp olayı anlatmanız gerekiyor.Sonuçta ankara mağazası kafasına göre değişim yapamaz bence.Antalyada olsaydınız işiniz rahattı.Geçen gün bir vatan çalışanın sanırım müdürüyle telefonda konuşmasına tanık oldum."Tamam tv yi iade alalım dedikte adam evinden eleman yollanıp aldırılmasını istiyor yapamamki ben bunu felan diyordu.

Neyse dediğim gibi 444 lü numaradan bir ulaşın derim. Ancak samsungda yabana atılacak bir tv değildir. Özellikle normal sd yayın izleyecekseniz çoğunlukla lg den üstündür.Zaten kendinizde görmüşsünüz.

• kardeş..zaten izlemenin % 80 i sd yayınlar ve hd yayınlar olacak...sen samsungu beğendiysen hiç bulaşma..ayrıca 3d yayında çözünürlüğün düşmesi olayı(half sbs 3 d filmlerde) lg dede aynı..tüm tv lerde aynı..ama lg nin 3 d performansıda güzel hakikaten...iyice kafanı karıştıralım bari..
    bu arada sitemin biraz da gereksiz olmuş..sonuçta vatanın değişim prosedürünü vatan bilir..ne diyelimki sana.?.
    güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

kardeş..zaten izlemenin % 80 i sd yayınlar ve hd yayınlar olacak...sen samsungu beğendiysen hiç bulaşma..ayrıca 3d yayında çözünürlüğün düşmesi olayı(half sbs 3 d filmlerde) lg dede aynı..tüm tv lerde aynı..ama lg nin 3 d performansıda güzel hakikaten...iyice kafanı karıştıralım bari..
    bu arada sitemin biraz da gereksiz olmuş..sonuçta vatanın değişim prosedürünü vatan bilir..ne diyelimki sana.?.
    güle güle kullan

Değişim prosedürü ile ilgili sizlerden öğrenmek istediğim, adamların herhangi bi sebeple, saçmasapan bi sebeple daha doğrusu, geri çevirmelerine karşı, tecrübesi olanlardan brifing almak istiyorum. :)
    bu 3d yayınlarda kalite düşmesinde şöyle bişey var, incelediğim yabancı forumlarda, d7000 ile d6500 ü 3d olarak karşılaştırmışlar, her ikiside 2D yayında full hd yani 1920x1080p çözünürlük verirken, 3D yayın ve filmlerde d7000 fullhd verirken çözünürlüğü d6500 540p veriyor.
    linkinide vereyim hatta, alacak arkadaşlara da bilgi olur hem.
    incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız :)
    cevabınız için bu arada teşekkürler.. :)

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=21084093

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archi_hawk -- 24 Ekim 2011; 14:13:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.