Bildirim
Samsung 40D8000 vs 40ES7000
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ES7000 tabiki...
D8000 zaten büyük ihtimal teşhirdir... -
Kesinlikle ES7000
herşeyi ile D serisinden üstün olup 10 yıl boyunca samsung yeni modele upgrade garantisi veriyor varsa seneye paran bir modül alıp takacaksın olacak cihazın 2013 model yeni seri.
NOT: ben 2 adet aldım 1 adet 2499tl word karta 11 taksit kutudan 2 adet 3d pilli gözlük çıkıyor ve hdmi kablo hediyel samsung tr garantili olup optimumdaki avrupa tr alındı
diğeri bimeksten alındı kutu içinde çıkan 2 adet pilli 3d gözlük harici 2 adet 3d pilli gözlük hediyeli word karta 12taksit 2699tl ve samsung tr garantili
bu hafta yanılmıyorsam 40es7000 teknosa da 12 taksit 2499tl idi
sakın bu cihazı extra hediyesi yok ise 12 taksit 2499tl den daha yukarı fiyata alma bekle ve kampanyaları takip et mutlaka bu fiyata bulursun
birde buradan donanım haber üyelerine avrupa tr ye üyelik yaparsan %2 extra indirimi var hediye çeki ile yaklaşık 50tl
ben acele ettim hediye çekini önceden almadığıma.
-
Arkadaşlar ,
Samsungun bu seneki modelleri ile başlayan geliştirme kiti (evolution kit) olayına takılmayın. Tvnin ömrünün kaç yıl olacağı belli değil. Garanti süresi bittikten sonra ne zaman panel arızası verirse o zaman tvyi atıp yenisini almak zorunda kalırsınız. Bu durum 2-3 yılda olabileceği gibi 5-6 yıl da sürebilir. Kullanım şekli , kullanım ortamı ve tvde kullanılan malzemenin kalitesi gibi sebeplerden panel bozulabilir.
Bu durumda tvyi bir tür monitör gibi kullanmaya yarayan ve yeni bir kit alınca bir sonraki yılın modeline çeviren parçanın bir anlamı kalmıyor. Ayrıca fiyatı kaç lira olacak o da belli değil. Tvye ne kadar ek özellik katacağı da meçhul. Kısacası buna bel bağlamamak ve alışverişte bir belirleyici kriter olarak görmemek daha doğru olacaktır.
-
samsung es8000 led tv.de dsmart modülü nereye takacağız ek bir aparatmı almak lazım tv için..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X