Bildirim
Samsung 40h6270 Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet kullananlardan yorum bekliyoruz. özellikleri ve fiyatı ile listemin başında. 9060 ile h6270 arasında kararsız kaldım.biri 600hz.42 inç. diğeri 200hz 40 inç. -
hocam BENDE 2 ürün arasında kaldım fakat vestel de galiba smart daha zayıf.işlemci nasıl acaba net bır bilgi yok. Samsung 6270 serisi 4 çekirdekli işlemciye sahip. smart programları ve hızı nasıl hiç bilgim yok.umarım birileri Yazar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bende araştırıyorum bu televizyonu.
Bende düşünüyorum fakat bilgi veren yok samsungun FP tvsi diyebiliriz 2014 model bugün yakından baktım teknosada renkler baya canlı duruyordu
quote:
Orijinalden alıntı: ByUzman20
Merhaba arkadaşlar
Samsung 40h6270 hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar tavsiye edebilir mi yada bu model bandında tavsiyeler nelerdir?
Denizli açılışa özel 1600 tl fiyatı var.
En önemli özellik benim için görüntü kalitesi smart 3d aman aman kullanıcağımı düşünmüyorum.
Abi ben kaç gündür yazıyorum bu tv yi.Ben 40 H 6470 400 Hz ni kullanıyorum.Benim kullandığım tv çok seri menüler arası geçişler çok hızlı.6270 ise 200 Hz olanı arada fazla bir fark yoktur aldıktan sonra 6470 şini alırım.arada fazla fiyat farkı yoktur.Ha derseniz illahada 6270 olacak o zaman da yine almaya değer.ben teknosadan aldım 6270 şin görüntüsünü beğenmedim ama yinede samsungun en düşük tv bile çok çok iyidir diğer markalardan.Eğer Hz takıntınız yoksa alın derim 40 H 6270 şi.
-
bu modeli bende ps4 ve film izlemek için düşünüyorum tavsiye edermisiniz , 6470 le sanırım sadece hz ve kulaklık çıkışı farkı var. -
sanırım 40H6270, 40F6340'ın yerine gelmiş. -
Kipadirekt. Ten kargo ike 1428 tl ye aldım bu tv yi...Özellikleri ve tasarımı güzel
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X