Şimdi Ara

SAMSUNG 40H7000 VATANDA 1839 LİRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG UE40H7000 ile LG 42LB670V arasında kaldım arkadaşlar hangisini tercih etmeliyim sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: enspak

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue40h7000-40102-cm-3d-smart-led-tv-dahili-hd-uydu-wif-cift-tuner.html#genel-bakis
    ARKADAŞLAR 1839 NASIL FİYAT SİZCE VE BU TVYİ ÖNERİRMİSİNİZ

Merhabalar,

Fiyat olarak iyi olsada maalesef teşhir ürünleri kaldı şuan tek tük..
  • Evet bende aradım şimdi teşhirmis peki bu fiyata lg 42lb670v tercih edilebilirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de sormuştum vatandan h7000 ve lg lb730 da hep teşhir ürünler kalmış.. zaten fiyatlar sadece vatan da uygun
  • enspak E kullanıcısına yanıt
    Şuan kalan lb670 lerde teşhirde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza07

Şuan kalan lb670 lerde teşhirde.

Yok hocam gittim bugün kendim teslim aldım kapalı kutu carefourdan 1749tl ye 9 taksitle 42lb670v yi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55LA860V VS SAMSUNG 55F8500?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlız 4-5tane kalmıştı benim aldığım yerde aradım önce var ama erken gelin bitebilir dediler gittim aldım tüm satıcılar vatan computer bimeks vsdeliler hep 42lb670v yi önerdiler bende kısmet uygun fiyata buldum kargoyu beklemeden hemen teslim aldım geldim

• quote:

Yanlız 4-5tane kalmıştı benim aldığım yerde aradım önce var ama erken gelin bitebilir dediler gittim aldım tüm satıcılar vatan computer bimeks vsdeliler hep 42lb670v yi önerdiler bende kısmet uygun fiyata buldum kargoyu beklemeden hemen teslim aldım geldim

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza07

quote:

Yanlız 4-5tane kalmıştı benim aldığım yerde aradım önce var ama erken gelin bitebilir dediler gittim aldım tüm satıcılar vatan computer bimeks vsdeliler hep 42lb670v yi önerdiler bende kısmet uygun fiyata buldum kargoyu beklemeden hemen teslim aldım geldim

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Teşekkür ederim çok sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.