Şimdi Ara

Samsung 42 inç kötülüyor, LG 40 inç kötülüyor. Doğrusu nedir? YARDIM LÜTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba üstadlar. Ben 40 yada 42 inç tv alacağım. Model, özellik, kalite derken bide inç olayında bişey çıktı karşıma. Araştırırken öğrendiğim kadarıyla samsung 40 inç üretip 42 inç üretmiyor, lg ise 42 inç üretip 40 inç üretmiyor. Samsung mağazasına gitsem lg'yi kötüleyip 42 olmaz diyor, lg mağazasına gitsem 40 inç ekran basıktır diyor. (doğal olarak satış politikası tabi) Böyle birşey varmıdır hakikaten? Var ise hangisi tercih edilmelidir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmewx -- 2 Temmuz 2011; 2:41:30 >

• yokmu kimse ya bu konuda yardımcı olacak :\
  • En boy oranları aynı, sadece biri diğerinden çaprazlama iki inç daha uzun. Dolayısıyla değişen bir şey yok. Hangi cihaz size uygunsa gidip onu alın, satıcılara da fazla kulak asmayın.
  • walla herkes samsung ıcın panellerı cok ıyı dıo bence samsung derım bende 32d550 modelını aldım ps3 ıcın hrkulede
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmewx

Merhaba üstadlar. Ben 40 yada 42 inç tv alacağım. Model, özellik, kalite derken bide inç olayında bişey çıktı karşıma. Araştırırken öğrendiğim kadarıyla samsung 40 inç üretip 42 inç üretmiyor, lg ise 42 inç üretip 40 inç üretmiyor. Samsung mağazasına gitsem lg'yi kötüleyip 42 olmaz diyor, lg mağazasına gitsem 40 inç ekran basıktır diyor. (doğal olarak satış politikası tabi) Böyle birşey varmıdır hakikaten? Var ise hangisi tercih edilmelidir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Dostum darılmada senin gibi tv seçimi yapanı ilk defa görüyorum,senin ne işin var 40 inc olmuş 42 inc olmuş detaylarla ?

Tvyi hangi cizahlarla kullanacağın önemli,Dünyanın en süper tvsini alsan evindeki cihazlar yetersizse,tvnin hiç bir önemi kalmaz !

Sana kim demişse o 40 üretmez bu 42 üretmez,şaka yapmışlar her halde bahsettiğin 2 firmada panel üreticisi heriflerin üretmediği panel boyutumu var !

Yorum için kusura bakma,alınmada ama tv seçimi için belirlediğin kıstasların iyi tv seçimi ile alakası yoktur !

• Tv yi koyacağın yer ile oturacağın yeri ölc ona gore bir tv al derim

Samsungda c630 mat ile 650 parlak ekran LCD

Yada lg 5300 guZel fiyat

Yada para az varsa 40c6000 led guZel bana gore
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: xmewx

Merhaba üstadlar. Ben 40 yada 42 inç tv alacağım. Model, özellik, kalite derken bide inç olayında bişey çıktı karşıma. Araştırırken öğrendiğim kadarıyla samsung 40 inç üretip 42 inç üretmiyor, lg ise 42 inç üretip 40 inç üretmiyor. Samsung mağazasına gitsem lg'yi kötüleyip 42 olmaz diyor, lg mağazasına gitsem 40 inç ekran basıktır diyor. (doğal olarak satış politikası tabi) Böyle birşey varmıdır hakikaten? Var ise hangisi tercih edilmelidir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Dostum darılmada senin gibi tv seçimi yapanı ilk defa görüyorum,senin ne işin var 40 inc olmuş 42 inc olmuş detaylarla ?

Tvyi hangi cizahlarla kullanacağın önemli,Dünyanın en süper tvsini alsan evindeki cihazlar yetersizse,tvnin hiç bir önemi kalmaz !

Sana kim demişse o 40 üretmez bu 42 üretmez,şaka yapmışlar her halde bahsettiğin 2 firmada panel üreticisi heriflerin üretmediği panel boyutumu var !

Yorum için kusura bakma,alınmada ama tv seçimi için belirlediğin kıstasların iyi tv seçimi ile alakası yoktur !

andy1 arkadaşım...

1.si benim tv seçimimdeki 40 yada 42 neden detay olmuş senin gözünde darılmada bende onu anlayamadım. İnsanın salonuna göre tv boyutu belirleyip, almak istemesi algılanması kolay bişey olsa gerek.

2.si darılmada şu cihazlar meselasine girmene hiçmi hiç anlam veremedim !

3.sü sana yanlış bilgi vermişler deyip, doğrusunu ''biliyorsan'' az ve öz anlatman yeterli olurdu !

4.sü bilmiyorsan ben söyleyeyim; samsung 42'' üretmiyor, lg'de 40 inç !

5.si darılmıyorsun dimi ?

• bu arada arkadaşlar konuya bi açıklık getireyim. ben tv modeli yada boyutu öğrenmek istemiyorum. ( 32d550, 40c600, c630, c650 gibi...) ben 40 inç samsung yada 42 inç lg alacağım. modeline bunlardan birini seçtikten sonra karar vereceğim. (ledmi olur, c serisimi olur, 3d mi olur gibi...) öğrenmek istediğim sadece, lg mağzasının ''40 inç olmaz, görüntü basık olur'' yada samsung mağazasının benzer telaffuzlarının doğruluk payı olup olmadığı. bende fazla ihtimal vermiyorum böyle şeylerin olacağına ama insanın kafasını bulandırıyorlar azda olsa ve bilgi edinmek istiyorsun. sonuçta bi tomar para vereceğiz, gönül rahatlığınla seçim yapmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmewx -- 4 Temmuz 2011; 2:03:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmyayla

walla herkes samsung ıcın panellerı cok ıyı dıo bence samsung derım bende 32d550 modelını aldım ps3 ıcın hrkulede

Dün bir arkadaş pm ile bir soru sordu panellerin şans işi olduğunu, hepsinde sorun çıkabileceğini anlatırken son 1-1,5 ayda forumda rastladığım örnekleri vereyim dedim. Verirken farkettiğim ise 3 sorunlu tv'nin de Samsung olduğuydu. Modeller 51d550 plazma, 40d550 lcd ve 46c650 lcd idi. Bunlar forumda son 1 ayda rastladığım sorunlar. Diğer markalarda sorun yok mu? LG'de ben şahsen yaşadım ama Samsung'un sorun oranı da belli ki fazla.
  • Dediğiniz gibi sorunlar hemen hemen her markada oluyor. Ama samsung'ta 3 tvnin de sorunlu çıkmasına şaşırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.