Şimdi Ara

Samsung 46D6500 Aldım. Sorularınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
25.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki bilmeyen arkadaslar vardır bu tv iPhone samsung galaxy gibi telefonlara eklenen bir uygulamayla kumanda edilebiliyor en cokta klavye ihtiyacı duyulan uygulamalarda çok ise yarıyor
  • Sandisk Cruzer Blade 8GB Performans testi başarısız.Tv kayıt yapmadı (C750-C650)
    Corsair Flash Voyager (USB3.0) 8GB Performans testi başarısız.Tv kayıt yapmadı (C750-C650)
    Transcend MicroSD reader + 1.SanDisk MicroSD Card 4GB Performans testi başarısız.Tv kayıt yapmadı (C750-C650)
    Transcend MicroSD reader + 2.SanDisk MicroSD Card 4GB Performans testini geçti tv sorunsuz kayıt işlemi ve time shift yapıyor. (C750-C650)
    Transcend MicroSD reader + Çin malı MicroSD Card 2GB Performans testi başarısız.Tv kayıt yapmadı (C750-C650)
  • web browser sorunsuz çalışıyor mu? Adresi yazınca siteyi sorunsuz açıyor mu? Bir sorum da bu tv'lere yazılımla dokunmatik ekran özelliği eklenebiliyor mu?
  • test
  • http://forum.donanimhaber.com'e giriş yaptım. hızlı cevaptan yukarıdaki test gönderisini yazdım. zor oldu ama başardım :)

flashların hepsini oynatmama durumu mevcut. panelde güncel sürüm yüklü olmasına rağmen.

Samsung 46D6500 Aldım. Sorularınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digicam -- 20 Kasım 2011; 13:24:57 >

• Bende sizin gibi samsung 46D6500 almayi dusunuyorum ancak kafam su aktif gozluk olayina takiliyor. Aktif gozluklaerin bas agrisi ve mide bulantisi yaptigi soyleniyor. siz boyle bir durumla karsilastiniz mi? mesela 2saatlik ortalama bir filmi 3D olarak izlediginizde size bas agrisi ve mide bulantisi yaptimi ? Ayrica bu tv ile ilgili sorun ve sikayetleriniz var mi? Varsa ne gibi seyler ?
  • selam

46d6000 de karar kılmışken 46d6500 e dönüş yaptım hala araştırma içerisindeyim değişik yerlerden aldığım fiyatlar 3300 ile 3800 arasında ancak bütçemi aştığı için uygun bir kampanya bekliyorum

bu televizyonu almamamı söyleyebileceğiniz bir özelliği varmı
  • Arkadaşlar 46D6500 ile 46D7000 arasındaki farklar nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EFE_

Arkadaşlar 46D6500 ile 46D7000 arasındaki farklar nedir acaba

D6500 Full Hd 3D yapamıyor .. D7000 Full Hd 3D yapma özelliği var ..
  • Arada teknik açıdan tek fark bu mudur? Panel kalitesi aynı mıdır? Yada sensörleri, smart tv, internet bağlantısı v.s.
  • web browser çok berbat arkadaşlar. internet için alacaksanız uzak durun derim. ben daha 1 tane bile dizi izleyemedim. kumandayı tv ye fırlatmak istiyorsunuz bir noktadan sonra. binbir güçlükle sayfayı açıyorsunuz 1.kısım başlıyor her an için web browserdan kopma riskiniz var. 1. kısımı sorunsuz izleseniz bile 2. kısmı tekrar açabilmeniz neredeyse imkansız :(
  • merhaba arkadaşlar, bende 1 aydır kullanıyorum bu tv yi, genel olarak memnun sayılırım, yinede bir ses sistemiyle kullanmanın faydalı olacağını düşünüyorum,

benim sorum şu olacak, ntv, ntvspor da maçlarda giren şifreli yayın problemini çözebilen var mı?
    Biss şifresi olarak tanımlanıyor zannederim bu, uydu alıcılarda version atılarak çözülebiliyor ancak bu tv de bunun nasıl yapılacağına hiçbir yerde ulaşamadım.
  • NTV ve NTV spor şifre problemiyle (LA liga'yı izleyebilmek için) ilgili çözüme ben de ulaşamadım. Dahili uydu receiver olunca nasıl bir yol izlemeliyiz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaVinci

Gözlükler TV nin kutusundan çıkıyor yani Samsung kendisi hediye ediyor kutu üzerinde de kocaman bir ikon ile yazılmış durumda 3100 gözlük çıkıyor 2 tane

Hocam hepsinde 3100 çıkmıyor. Benden 3050 çıktı.
    eğer 3300 ya da 3700 veriyorlar fiyat 500-600 TL artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhungemili

merhaba arkadaşlar,

1 hafta önce bu tv den bende aldım. PVR ile ilgili bir sorum var. izlediğim kanalı flash diske kayıt yapabiliyorum ancak, bir kanalı izlerken başka bir kanalı kayıt etmeyi beceremedim. böyle bir özellik yokmu bu tv'de?

teşekkürler

Hoxam çıkan gözlüğün modeli nedir?
  • Arkadaşlar LED / LCD TV alırken dikkat edilmesi gereken konular nedir acaba. Esasında daha iyisi, bilgisi olan arkadaşlar bir el atsa da, BAŞVURU KİTAPÇIĞI şeklinde gerekli programlar (ölü piksel testi gibi), fotoğraflar (cloding, bulutlanma v.s.), HD/SD test (örnek video gibi) ve bilgilerden oluşan bir bölüm oluştursak mümkün müdür acaba arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EFE_ -- 30 Kasım 2011; 0:16:33 >
  • 40 d6500 sahibiyim,şimdi benim aklıma bir şey takıldı ben bu tv'yi full hd diye aldım aldığım,alırkende full hd dendi , kutusunun üstünde de full hd yazıyor ama televizyonda 3d görüntülerin full hd olmadığğını, görüntüleri max 720 p ile verdiğini öğrendim.Yurt dışın da bu durumda olanlar ya para iadesi almış yada tv leri bir üst model ile değiştirilmiş.Türkiyede böyle bir şey duydunuz mu?
  • Arkadaşar bende 46D6500 aldım. 12 Taksitle 2941 TL. Sizce fiyat iyi mi yoksa kazıklandım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrAlem

Arkadaşar bende 46D6500 aldım. 12 Taksitle 2941 TL. Sizce fiyat iyi mi yoksa kazıklandım mı ?

fiyat iyi duruyor nerden aldın 12 taksit
  • quote:

Orijinalden alıntı: deppocu

quote:

Orijinalden alıntı: TrAlem

Arkadaşar bende 46D6500 aldım. 12 Taksitle 2941 TL. Sizce fiyat iyi mi yoksa kazıklandım mı ?

fiyat iyi duruyor nerden aldın 12 taksit

sanalreyonum.com diye bi siteden spariş verdim. daha gelmedi. bide 2 adet 3d gözlük hediye ediylarmış. heyecanla bekliyorum .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.