Şimdi Ara

Samsung 46D6500 Aldım. Sorularınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
25.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhanylm

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhungemili

merhaba arkadaşlar,

1 hafta önce bu tv den bende aldım. PVR ile ilgili bir sorum var. izlediğim kanalı flash diske kayıt yapabiliyorum ancak, bir kanalı izlerken başka bir kanalı kayıt etmeyi beceremedim. böyle bir özellik yokmu bu tv'de?

teşekkürler

Hoxam çıkan gözlüğün modeli nedir?

2 adet Ssg3050
  • fiyatı çok iyi almışsın 1 aydır araştırıyorum 2999 dan aşağı bulamamıştım ama iyi fiyat hayırlısı olsun
  • ntvspor şifresi için çözüm bulabilen yok sanırım?
  • Samsung 40" 6500 serisini alıcam 46" ile arasında ne kadar fiyat oynar?

Nyese öğrendim teşekkürler holsun bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mixeror -- 7 Aralık 2011; 11:23:46 >
  • arkaşlar bende 40 d 6500 aldım fakat bu time shift veya kayıt yapamıyorum. flash diskim kayıt için uygun diyor fakat dijital kanal olmalı diyor ben sadece kablolu tv kullanıyorum acaba çanak ile uydu girişindemi olması gerekiyor kayıt için. anlamadım bir türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cageb1 -- 8 Aralık 2011; 22:07:12 >
  • lütfen görüşünüzü belirtin
    LG-42LW570S LED TV + 7 GÖZLÜK HEDİYELİ!!! mi?

yoksa

UE-46D6500 SAMSUNG 3D LED TV 2 ADET 3D GÖZLÜK HEDİYELİ!!!!!!

Ne dersiniz
  • Bende 40d6500 aldım ama bikaç konuya takıldım.

- Baş dönmesi olayı by modelde de oluyormu zira 400hz
    - LG 3d gözlük teknolojisi ile kıyaslanırsa 3d kalitesi ne durumda.
    - Birde arkadaş full hd 3d oynatamadığını söylemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilgan26

Bende 40d6500 aldım ama bikaç konuya takıldım.

- Baş dönmesi olayı by modelde de oluyormu zira 400hz
    - LG 3d gözlük teknolojisi ile kıyaslanırsa 3d kalitesi ne durumda.
    - Birde arkadaş full hd 3d oynatamadığını söylemiş

bence baş dönmesi ağrısı vb gözlükten kaynaklı bir süre sonra bene göz ağrısı yapıyor ama alışınca normal. lg de ise gözlükler aktif olmadığından baş ağrısı vb durum daha azdır veya yoktur muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cageb1 -- 11 Aralık 2011; 21:27:05 >
  • 6500 ve 7000i aynı anda 3d izleyen varmı. 3d görüntülerde önemli bir fark görebildinizmi. Bende 6500 aldım sırf bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilgan26

6500 ve 7000i aynı anda 3d izleyen varmı. 3d görüntülerde önemli bir fark görebildinizmi. Bende 6500 aldım sırf bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum.

d6*00 serilerinde samsung fullhd 3d olarak pazarlıyor ama aslında fullhd 3d görüntü veremiyormuş,almanya da bu hatalarını kabul ettiler ve
    tv leri d7*00 lerle değiştirdiler yada üzerine 150 euro vermişler.
    bende de d6500 var ve bu derdimi samsung türkiyeye anlatmaya çalışıyorum ama anlayan yok ne yazzık ki..

http://www.lesnumeriques.com/tv-televiseur/labo-big-bug-televiseurs-samsung-3d-actifs-a1467.html
    http://www.mydealz.de/17745/genial-150e-kulanzgutschrift-von-samsung-fuer-die-uexxd6xx0-serie-wegen-falscher-werbeaussage/

buralarda demek istediğimi görebilirsin.

• Slm su tv listesini gonderirsen iyi olur ozelden msj attim a
    ma ben de show tv nin sesi gitti
  • Merhaba aranıza yeni katıldım ve bende cumartesi günü teknosadan 40d6500 aldım normal fiyatı 2599 tl idi hafta sonuna özel axesse özel 100 tl chip para kampanyası vardı yani tv yi iki adet pilli gözlüğü ve 2 aylık d smart deneme paketini 2.499,00 tl ye 12 taksit olarak aldım.
    Tv kurulduğunda aynı anda d smart kuruldu yayınlar çok güzel hd olmayan yayınlar bile hd gibi ayrıca pazartesi akşamı smard 3d kanalından 3d olarak juventus maçını izledim görüntü harikaydı 3d yayının full hd olmadığını bugün formda öğrendim buna rağmen 3d görüntü iyiydi.
    Şuana kadar tv nin özelliklerini detaylı inceleyemedim, ancak genel olarak çok memunum. Benim sorum şu olacak d smart deneme sürem bittiğinde dahili uydu alıcısını kullanmayı düşünüyorum bunun için neler yapmam gerekiyor. Sadece çanak anten kablosunu tv ye bağlamam yeterli mi? Uydu alıcıları hakkında fazla bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

• avrupa bilişim 2750 tl fiyat görünüyor ue46d6500

distribütör garantili bu bilişiciler sanırım....
    güvenilirmidir.

bir de bu fiyat nasıl sizce....
    aslında ben 46d7000 takip ediyorum ama 3500 tl altına inmeye niyeti yok gibi...
  • Arkadaşlar, bende almaya niyetlendim ama vazgeçicem galiba, Lg LW5500 serisi alacağım galiba, 3D olayında zaten tartışmaya gerek yok, çok daha iyi Lg 7 adet pasif gözlükte veriyorlar, diğer tüm özellikler aynı, sadece dts sesi çözemiyor o da önemli değil zaten, ekstradan Nintendo Wii lerin kumandası gibi harakete duyarlı kumandası var, sayfaları vs. kumandayı mouse gibi havada kullanarak geçiyorsunuz, fiyatı 2800 civarı, sizce bunumu alsam, ne dersiniz, Lg daha iyi gözüküyor, özelliklede 3D olayında.
  • arkadaslar eger elinde kanal listesi olan varsa düzenlenmiş bi zahmet yollasın bende yukliyim bazı kanallarda ses sorunu yasıyorum
  • ses sorununu showda yaşadım onuda menü~sistem-dil türkce yapın varsayilan ses1 türkçe yapin işlem tmm.
  • selam dostlar 46D6500 alarak aranıza bugün katıldım, cihazla ilk günüm, daha acemiyim, show tv ses sorununu sayenizde çözdüm, kanal listesini paylaşmanızı bekliyorum, ayrıca nasıl yüklemem gerektiği konusunda detaylı yazarsanız iyi olur, cihaza çok acemiyim, kanal sayısını nasıl arttırabilirim? tp yükleme yapamadım
  • Merhaba millet, bende 40d6500 ile aranıza katılanlardanım "caglar57" nin de dediği gibi benimde kanal listesine ihtiyacım var. Paylaşabilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler...
  • Ben de UE46D6500 TV için 3250 TL para ödeyen yeni bir üye olarak görüşlerimi paylaşmak istedim. UE46D6500 TV'yi ben de bir ay önce Electro World Denizli mağazasından aldım. Mağazanın satıcı görevlisinin telkinleriyle alternatif olarak düşündüğüm LG LW5500 yerine daha fazla ödeyip bu TV'yi tercih ettim. Şimdi yanlış tercih yaptığım sonucuna vardım. Bu düşüncemin birkaç nedeni var.
    -Birincisi internette özellikle web tarayıcısı kullanımı kumandasıyla çok kullanışsız.
    -İkincisi kablosuz ağ bağlantısında TV kapatılıp açıldığında bütün ayarları unutuyor. Yetkili Servisi TV'de 2 defa götürmeme rağmen hata bulamadı, sorunu yıllardır kullandığım ZyXEL P-660HN-F1Z marka modemimde buldu. Çünkü onların kullandığı marka modemde bu unutma sorunu olmuyordu. Samsung Türkiye sorumluluğundan aynı kaçış yolunu kullanıp modem üreticisine topu attı. Bence Samsung tüm modemlere uyumlu TV üretmeliydi veya TV'nin uyumsuz olduğu modemler varsa tüketicileri bilgilendirmeliydi. Çözüm konusunda forumda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum.
    -Üçüncüsü hediye verdiği 3d gözlük piyasada hem pahalı, hem sayısı az, hemde uzun süreli kullanıma uygun değil. TV'nin gösterebileceği 3d film çeşidi de daha az.
    -Son olarak UE46D6500 parlak ekran bir TV o yüzden TV'nin karşısı pencere gibi aydınlık bir ortamsa ayna gibi yansıtıyor, bu ise seyir konforunu azaltıyor. LG LW5500 mat bir ekran yüzeyine sahipti.

• quote:

Orijinalden alıntı: vezirova

Ben de UE46D6500 TV için 3250 TL para ödeyen yeni bir üye olarak görüşlerimi paylaşmak istedim. UE46D6500 TV'yi ben de bir ay önce Electro World Denizli mağazasından aldım. Mağazanın satıcı görevlisinin telkinleriyle alternatif olarak düşündüğüm LG LW5500 yerine daha fazla ödeyip bu TV'yi tercih ettim. Şimdi yanlış tercih yaptığım sonucuna vardım. Bu düşüncemin birkaç nedeni var.
    -Birincisi internette özellikle web tarayıcısı kullanımı kumandasıyla çok kullanışsız.
    -İkincisi kablosuz ağ bağlantısında TV kapatılıp açıldığında bütün ayarları unutuyor. Yetkili Servisi TV'de 2 defa götürmeme rağmen hata bulamadı, sorunu yıllardır kullandığım ZyXEL P-660HN-F1Z marka modemimde buldu. Çünkü onların kullandığı marka modemde bu unutma sorunu olmuyordu. Samsung Türkiye sorumluluğundan aynı kaçış yolunu kullanıp modem üreticisine topu attı. Bence Samsung tüm modemlere uyumlu TV üretmeliydi veya TV'nin uyumsuz olduğu modemler varsa tüketicileri bilgilendirmeliydi. Çözüm konusunda forumda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum.
    -Üçüncüsü hediye verdiği 3d gözlük piyasada hem pahalı, hem sayısı az, hemde uzun süreli kullanıma uygun değil. TV'nin gösterebileceği 3d film çeşidi de daha az.
    -Son olarak UE46D6500 parlak ekran bir TV o yüzden TV'nin karşısı pencere gibi aydınlık bir ortamsa ayna gibi yansıtıyor, bu ise seyir konforunu azaltıyor. LG LW5500 mat bir ekran yüzeyine sahipti.

Dostum hayırlı olsun. Bende bu hafta içi aynı tv yi paralel ithalattan alma planı yapıyorum. Ben uzun süredir araştırıyorum. Gittim izledim karar verdim. Bence doğru seçim yapmışsın. Sıkıntılarına ciddi araştırma yapan birisi olarak cevap vermek istiyorum.

- Tv den internet zor bir olay. Bence çokta gerekli değil. Evde bilgisayarın (tercihen laptop) varsa hdmi kablo ile bağlantı yapıp interneti daha rahat kullanırsın. Bu sıkıntı sadece samsunga özel değil. Bütün tvlerde aynı. Ama elinde samsungun akıllı telefonu varsa o zaman nispeten daha kolay bir kullanım sağlar.

- Bu teknik bir sorun ve bence çözümü vardır. Sadece karşılaşılmayan bir durum olduğu için çözülememiştir. Zaten Samsungun servis sorunu olduğu aşikar. Bende bu nedenle paralel ithalat tercih ediyorum. Ama şikayetinde %100 haklısın

- Gözlük olayı belki pahalı ama görüntüyü en kaliteli veren şekli bu. Baktığınızda 3d filmi ne kadar izlersiniz. Bu süre zarfında baş ağrısı yapar mı yapmazmı. bunları iyi düşünmek gerekiyor. şahsen ben 37d6000 ile iki film üstüste izledik (Karayip Korsanları ve harry potter) bende başağrısı yapmadı. Vatandan alınan 99 liralık gözlüklerle. Bu başağrısının göz hastalığına bağlı olduğunu düşünüyorum.

- Parlak ekran olayı ayrı bir mevzu ve bence tercih meselesi. Yine 37d6000 de özellikle inceledim. Tv kapalıyken parlıyor ama açıkkan beni rahatsız etmedi. Ben tv min daha canlı ve parlak renklerden oluşmasını isterim. Gözüme hitap etmeli. Bu nedenle samsung daha cazip geliyor. Şu anki izlediğim 2000 model tvden daha fazla ışık yansıması yapacağını düşünmüyorum :)

Sonuç olarak ben samsungun her konuda lg den daha üstün olduğuna izleyerek araştırarak karşılaştırarak karar verdim. Bu benim kişisel tercihim. Keşke sizde almadan önce iyice inceleme imkanı bulsaydınız. Belki o zaman pişmanlık duymazdınız. Bu arada bazı tekno marketler lg den daha fazla kar alıyorlar sanırım çünkü özellikle lg ye yönlendiriyorlar. Ya da samsung kotalarını her türlü dolduruyorlar lg kotalarını dolduramıyorlar :) :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.