Şimdi Ara

Samsung 46D6500 Aldım. Sorularınız? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
25.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. D6500 TV'min ayarları unutma sorunu çözüldü. TV'yi satın alıp bu sorunla karşılaşabilecekler için paylaşayım dedim. Sorun kablosuz ağ güvenlik şifresinde sıra dışı karakter kullanılmasından (@ karakteri gibi) kaynaklanıyormuş. Basit harf-rakam kombinasyonundan oluşan şifre kullanınca sorun kalmadı. Herkesin bilgisine. Sorunun çözümünde modemimi test ederek yardımcı olan Electro World yetkilisine buradan da teşekkür ediyorum. Fakat yetkili servisin ve hatta Samsung Türkiyenin teknik yetersizlik ve/veya ilgisizlikleri, topu modem üreticisine atıp sıyrılmaları bence hizmet anlayışlarının göstergeleri oldu. TV'nin LG ile önceki karşılaştırmam teknik anlamda değil, tercihler bakımından. O yüzden sadece kişisel görüşlerim idi.
  • Arkadaşlar bende 3 gün önce aldım ürünü bu tv ye mouse klavye felan bağlayabiliyormuyuz merak ettim ?
  • bende 46d6500 samsung led tv aldım şunu çok merak ediyorum forumu gezdim ama net cevap bulamadım usb den izlediğim bir dts veya dd filmin sesini bu tvnin kendisi çözüyormu ben anlayamadım.çözüyorsada hangisini çözüyor dd yimi dts yimi?
  • EVET ya tv ye mouse klavye felan bağlayabiliyormuyuz bende merak ettim ?
  • arkadaşlar D6500 için kanal listemi hazırladım ve benim gibi kanal listesi sıkıntısı çeken arkadaşlar için alttaki linkte paylaştım umarım beyenirsiniz herkese iyi seyirler.

http://www.2shared.com/file/yr7nuA7K/D6500_KANAL_LSTES.html?
  • Arkadaşlar,

46D6500 kutusunun içerisinde yer alan 2 gözlük modelini yazarmısınız.

* Samsung SSG-3100GB 3D Active Glasses - Black mi, yoksa
    * 3050 GB modeli mi?
  • arkadaşlar samsung LED 6500 tv aldım fakat ntvspor yada trt3 spor maç yayını oldugunda kanal şifreye giriyor.
    tvnin içinde receiver war ayrıca kullandıgım bir receiver yok.bu macları ızlemek ıcın ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer17

arkadaşlar samsung LED 6500 tv aldım fakat ntvspor yada trt3 spor maç yayını oldugunda kanal şifreye giriyor.
    tvnin içinde receiver war ayrıca kullandıgım bir receiver yok.bu macları ızlemek ıcın ne yapmalıyım ?

d-smart yada digitürk e abone olmak en iyisi.......görüntü nasıl.ışıklanma yada titreme var mı?
  • hyr hıcbırsey yok taş gibi maşallah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer17

hyr hıcbırsey yok taş gibi maşallah :D

teşekkürler.
  • arkadaşlar bende 4 ay önce 46D6500 aldım bütün yorumları okudum. bu pvr özelliğini bir türlü kullanmayı beceremedim. 3-4 tane usb bellek harici disk bile taktım önce biçimlendir diyor biçimlendiriyorum ama sonrasında bu cihaz time shift için uygun değildir uyarısı veriyor bir yardımcı olun lütfen ve ikinci bir sorum ise kayıt yaptığı kanalları hangi formata çeviriyor yani direk pc ye atıp izleyebileceğimiz bir format mıdır. avi .wmv .mkv gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhungemili

quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Ceyhungemili arkadaşımızın kayıt yapmakta sorunsuz olarak kullandığı flash belleğin resmi sanırım bu.

Samsung 46D6500 Aldım. Sorularınız?

Aynen budur

bu resme bakarak sipariş

verdim g3 olani yolladilar

http://www.vatanbilgisayar.com/products_images/200x200/KINGSTON/v2-48334.jpg

arkadaş sen nereden aldın bunu biz nereden alabiliriz ?

• 46 D 6500 Televizyonda görüntü kayıt yapam için 8GB olan Sandisk, Toshiba ve Kinhgston denedim fakat bir türlü beceremedim yardımcı olurmusunuz. İşlem basamaklarını yazarmısınız
  • bende bu kayıt işine takıldım 8gb dt101 kingston aldım kayıt yapar diye olmadı yine. sonunda taşınabilir 320 gb lık wd hard diskim vardı onu 5gb lık parçasını kayıt işinde kullanabiliyorum sorunsuz. küçük flash diskler bu işi yapamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cageb1 -- 7 Mart 2012; 17:01:27 >
  • Merhaba arkadaşlar;
    bende bugün darty mağazasından büyük pazarlıklar sonucu tv yi aldım ama sormayı unuttuğum bir konu
    bu tv nin içinde dahili bir reciever var mı. yoksa bu tv ye uygun hd bir reciever ne alabiliriz.
  • flash desteği için upgrade'le sonuç alabilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikomedya34

Merhaba arkadaşlar;
    bende bugün darty mağazasından büyük pazarlıklar sonucu tv yi aldım ama sormayı unuttuğum bir konu
    bu tv nin içinde dahili bir reciever var mı. yoksa bu tv ye uygun hd bir reciever ne alabiliriz.

Tv nin kendi dahili bir reciever ı bulunuyor. Ben Teledünya kullanıyorum ve kendilerinden aldığım CONAX aparatına reciever ın içine takılı olarak verilen kartı takıp, tv nin arkasındaki CONAX girişine takıyorum. Bu sayede ortalıkta fazladan bir kumanda ve reciever kutusu olmuyor.

Ek Bilgi: Conax aparatının fiyatı 125 TL. (ilgilenenlere ve merak edenlere duyurulur)

• quote:

Orijinalden alıntı: cageb1

bende bu kayıt işine takıldım 8gb dt101 kingston aldım kayıt yapar diye olmadı yine. sonunda taşınabilir 320 gb lık wd hard diskim vardı onu 5gb lık parçasını kayıt işinde kullanabiliyorum sorunsuz. küçük flash diskler bu işi yapamıyor.

nasil yaptigini aciklar misin
    ben direk harici diski takmistim 160gb basarili olamamistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cageb1

bende bu kayıt işine takıldım 8gb dt101 kingston aldım kayıt yapar diye olmadı yine. sonunda taşınabilir 320 gb lık wd hard diskim vardı onu 5gb lık parçasını kayıt işinde kullanabiliyorum sorunsuz. küçük flash diskler bu işi yapamıyor.

bu forumda arkadaşların performans testinde başarılı sorunsuz kayıt yapıyor dedikleri 8gb dt101 kingston usb bellek aldım.
    tv 46D6500 bellek performans testinde başarısız oldu ve kayıt yapmıyor.
    bellek mi hatalı?
    belleği tv de formatladım?
    hata bende mi?
    canım sıkıldı.
    kayıt yapan arkadaşlar:hangi usb belleği kullanıyorsunuz ve nasıl kayıt yapıyorsunuz?
  • Samsun D 6500 televizyonda bir çok flash diski denedim görüntü kaydı yapamadım sonunda 500 GB harddiski denedim kayıt yapıp izleyebiliyorum. Ama sorunum harddiski sadece kayıt için kullandığım televizyon görüyor. Bu harddisk bilgisayarda tanınmıyor. Kaydettiğim görüntüyü nasıl bilgisayara aktarabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.