kumanda olarak samsung rmc 30d 6500 d serisinde çslışırmı 7000 serisinde sitedeki arkadaşlar denemişler soluksuz okudum acaba 6500 seridindede görüntü kumandaya aktarılırmı
Herkese merhabalar;
46D6500 kullanıcısı olarak televizyonumdan oldukça memnunum. Dahili uydu alıcısını kullanıyorum. Şu an 4 olan HD kanal sayısının artmasını umutla bekliyorum :) Özellikle ATV ve TRT HD çok kaliteli. Ama yeni açılan TRT 1 Hd için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Benim sorum şu arkadaşlar.
Normal yayınlarda, özellikle bazı kanallarda yazıların ve resimlerin kenarları pixel pixel görünüyor. Nerdeyse tüm ayarları denedim. Bu sorunum tv yi ilk aldığımda yoktu. Ya da ben tv nin yeni olmasından dolayı göremedim :) daha sonra kurcalarken ayarları değiştirirken dikatimi çekti. Son dönemlerde iyice rahatsızlık vermeye başladı. Tüm 46D6500 kullanıcılarında da aynı şekilde mi yoksa ayarlarla düzelebiliyor mu? Gerçi dediğim gibi tüm ayarları denedim. Ama değişiklik olmadı.
normal yayınları full hd bir televizyonda izlemek yüzünden:( görüntünün boyutu ve cözünürlüğü yüzünden t.v ekranı büyüterek ekrana sığdırıyor hd kanllarda öyle birşey olmuyor tek nedeni yayın yüzünden .yani anlıcan d-smart yada digitürk den yada interneten hd film izleme olayı standart yayın çok kötü gösteriyor hatta t.v yeni almıştım misafirler normal yayında izlediler beğenmemişlerdi t.v yi ama bir hd kanlda actım şok oldular
Merhaba LED TV'm 46d6500. Alalı 2 ay oldu ama ben servis menüsüne girip bazı şeyleri kurcalayınca görüntüde bozulmalar meydana geldi. Misal, altyazılı film ve belgeselleri izlerken yazıların üzerinde beyaz çizgiler oluşuyor. Ya da TV kanallarının logoları kesik kesik görünüyor. Bir sürü kalibrasyon ayarı yapmama rağmen düzelme olmadı.
Eğer sizde bu tv'den varsa bana Service Menu - ADC/WB değerlerinin resmini çekip mail atabilir misiniz?
Firmware'i de güncellediğimden artık Garanti dışı kaldım. Servise başvuramıyorum.
Şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: xenax
Merhaba LED TV'm 46d6500. Alalı 2 ay oldu ama ben servis menüsüne girip bazı şeyleri kurcalayınca görüntüde bozulmalar meydana geldi. Misal, altyazılı film ve belgeselleri izlerken yazıların üzerinde beyaz çizgiler oluşuyor. Ya da TV kanallarının logoları kesik kesik görünüyor. Bir sürü kalibrasyon ayarı yapmama rağmen düzelme olmadı.
Eğer sizde bu tv'den varsa bana Service Menu - ADC/WB değerlerinin resmini çekip mail atabilir misiniz?
Firmware'i de güncellediğimden artık Garanti dışı kaldım. Servise başvuramıyorum.
Şimdiden teşekkürler.
O Dedigin Şeye Nereden Girecegim Konusunda Yardimci ol Cekip Yolim.
quote:
Orijinalden alıntı: cakir0006
kumanda olarak samsung rmc 30d 6500 d serisinde çslışırmı 7000 serisinde sitedeki arkadaşlar denemişler soluksuz okudum acaba 6500 seridindede görüntü kumandaya aktarılırmı
d 6500 serisinde görüntü android telefon la kumanda ederken (remote control) görüntüyü cep telefonundan izlenirmi? youtube de gördüm acaba bizim d 6500 serisi bu olayı destekliyormu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme