Şimdi Ara

Samsung 46D6500 Aldım. Sorularınız? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
25.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 3450 Tl 46D7000 Var advantage karta 2 ay erteleme 12 ay taksit diyor almayı dusunuyorum sizce nasıl fiyat?? pazarlıkla birazda düşebilir gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn60

quote:

Orijinalden alıntı: cageb1

bende bu kayıt işine takıldım 8gb dt101 kingston aldım kayıt yapar diye olmadı yine. sonunda taşınabilir 320 gb lık wd hard diskim vardı onu 5gb lık parçasını kayıt işinde kullanabiliyorum sorunsuz. küçük flash diskler bu işi yapamıyor.

bu forumda arkadaşların performans testinde başarılı sorunsuz kayıt yapıyor dedikleri 8gb dt101 kingston usb bellek aldım.
    tv 46D6500 bellek performans testinde başarısız oldu ve kayıt yapmıyor.
    bellek mi hatalı?
    belleği tv de formatladım?
    hata bende mi?
    canım sıkıldı.
    kayıt yapan arkadaşlar:hangi usb belleği kullanıyorsunuz ve nasıl kayıt yapıyorsunuz?

evet arkadaşım bende aldım o 8gb dt101 fakat bendede çalışmadı sende sorun yok. benim tv de d6500.
    wd 320 gb lık diski bilgisayarda parcalara ayırıyorum. bir tanesi 5gb olsun dedim isteğe bağlı tabi. sonra o bölümü tv de formatlıyorum kayıta sorun olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

Arkadaslar 3450 Tl 46D7000 Var advantage karta 2 ay erteleme 12 ay taksit diyor almayı dusunuyorum sizce nasıl fiyat?? pazarlıkla birazda düşebilir gibi

Evimister de 2800 e geliyor kuponla
  • ARKADASLAR BENDE SEAGATE 1 TB HARICI HARDDISK VAR 5 PARCAYA BOLUNMUS SEKILDE SADECE 1 PARCASINI FORMATLADIM VE SORUNSUZ CALISIYOR HARICI HARDDSK 5400RPM RAHAT BIR SEKILDE TIME SHIFT YAPIYORUM KAYDEDIYORUM SORUN YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans_24 -- 24 Mart 2012; 14:40:06 >
  • Merhaba... Bende araniza katildim, vatandan 2.999 tl ye 46d6500 aldim bugün... Sormak istedigim birkac soru var. Digiturk plus kullaniyoruz tv geldigi zaman digiturk uydu alicisina gerek varmi??? Yani yine tv yi cift kumandami kullanicaz?? Bir diğer sorumda 2d yAyinlarini 3d yecevirme özelliği? Bu konuda bilgisi olan varmi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılbaşında samsung46d6500 aldım usb kayıt yapmıyodu sanırım usb hızındanmış sanırım yazılanları okuyunca kingston gibi hızlı bişi gerekiyor sanırım..pc eski 80 gb bir harddiski vardı sata onu deniyim dedim ama usb dönüştürücü ara kablosu da almıştım 25 milyon civarında bişi rain hard drive adaptor k-200 adında formatladım kayıt yapıyor ikinci el bir hardisk işinizi görür bu aletle siz şöyle ucuzundan 500 gb ikinci el bir satayla cok rahat olur ben 1tb yada 500gb bişi alıcam..evet başka kanal izlerken kanal değişemiyosunuz ama benmim pc tv bağlı onu yada usb den film izlerken kayıda devam ediyor aralıksız 360 dk kayıt yapıyo yada filmin yada programın süresi ne kadar sürerse benim söylüceklerim bu kadar

ucuz data traveleler yada bir başkasında dnedim 8gb yada 4gb işe yaramıyor..gidip onlara para vermeyin hızları düşük ondan sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo555 -- 26 Mart 2012; 2:19:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkankocer

Merhaba... Bende araniza katildim, vatandan 2.999 tl ye 46d6500 aldim bugün... Sormak istedigim birkac soru var. Digiturk plus kullaniyoruz tv geldigi zaman digiturk uydu alicisina gerek varmi??? Yani yine tv yi cift kumandami kullanicaz?? Bir diğer sorumda 2d yAyinlarini 3d yecevirme özelliği? Bu konuda bilgisi olan varmi??

hayır ama tabi normal uydyda o film kanalrı yok.. hayır digiturk plus bende de var tek kumandanda yapılıyor ..2d yani normal yanıyını 3d ceviriyor ama tabi hd olması kanalın olması daha mükemel sonuca veriyor ama asla bir 3d film yada mac gibi olmuyor biraz akvaryum parlaklık ve derinlik veriyo ama sanırım 3d kameraları cekimi olduğunda bambaşa bişi tabi
  • Samsun D 6500 televizyonda harddiske görüntü kaydı yapabiliyorum ama sadece kayıt için kullandığım televizyon görüyor. Bu harddisk bilgisayarda tanınmıyor. Kaydettiğim görüntüyü nasıl bilgisayara aktarabilirim.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oynakbasi

Samsun D 6500 televizyonda harddiske görüntü kaydı yapabiliyorum ama sadece kayıt için kullandığım televizyon görüyor. Bu harddisk bilgisayarda tanınmıyor. Kaydettiğim görüntüyü nasıl bilgisayara aktarabilirim.

Teşekkürler

t.v de formatlamak zorunda kaldığımızdan ki benim laptop da gözükmüyor usb den bağlamama rağmen RAW olarak gözüküyor pc de ntfs yada fat32 türlerini tanıyor google dan bir bak raw a ama baya karmaşık bişiler var programlar filan ama belki yardımı olur

buraya bakmanı öneririm http://forum.donanimhaber.com/m_47064452/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo555 -- 27 Mart 2012; 2:43:18 >

• arkadaşlar 46d6500 de harddik ten dizi izlerken dizi kopuyor.yarıda kalıyor...1,5 TB USB 3.0 da....bu sorunu nasıl çözebilirim.? bilen var mı?
  • Merhaba forumda okuduğum olayı Vatan bilgisayarda denedim. Bende LG mi yoksa Samsung mu arada kalanlardandım. Aynı filmi iki tvdede izleyince yanımda olan arkadaşlarımla birlikte oy birliği ile Samsun 46D6500 e karar verdik. Ben ve arkadaşlarımın ortak şahsi görüşü LG nin 3D görüntüsü Samsung un yanında sönük kaldı. Artı olarak dahili uydu alıcısı ve diğer özelliklerini bir araya getirince doğru karar verdiğimi düşünüyorum.
  • Ntvspor da yayınlanan La liga vb. yayınların şifresini çözebiliyor mu?
  • slm samsung 46D6500 amdim 1099€ fiyat nasil sizce iyimi birde bazi forumlarda okudum bu tv 3d full hd goruntusu vermiyormus bilgisi olan varmi cevaplariniz icin simdiden tesekurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviay1 -- 22 Nisan 2012; 19:02:59 >
  • 46d6500 ve logitech z5500 kombinasyonu olarak kurdum. allshare den pc de avi ve mkv filmlerde ki özellikle dts ve dolby digital filmleri denemeye çalışırken birde bakmışım tüm filmleri izlemişim. alet mükemmel ama web brovser daha önceki yorumlarda olduğu gibi kumandayı televizyona fırlatma isteği doğduracak kadar sıkıntılı.
    tasarım ve görüntü kalitesi olarak ta çok başarılı. vip bir siteden indirdiğim avatar 1080p 3D denedim görüntü gayet te başarılıydı.
  • Arkadaşlar kanal sıralamasında herkes bir şeyler söylüyor ama hiç kimse anladığım kadarıyla sorunu çözememiş. "Samsun kanal list" proğramını indirdim ama sonuçta "invalit file format" yazıyor. Bu işten anlayan varsa yardımlarından dolayı minnettar kalacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeTaR

Ntvspor da yayınlanan La liga vb. yayınların şifresini çözebiliyor mu?

bence çözmez biss menusu yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhabalar
    ben de bugün 46d6500'e kavuşmuş durumdayım
    dakika 1 gol 1 durumu oldu, bağladığım klavye ve mouse çalışmadı, 2 farklı mouseda da birşey değişmedi, klavye olarak sadece birini deneyebildim, bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı acaba? model mi seçiyor acaba
    teşekkürler
  • televziyonun kendi özel klavyesini bağlayacaksın,normal klavyeler çalışmaz.
  • evet öyleymiş dostum, o da 200-300 tl arası bir rakam:)
  • arkadaşlar t.v işlemcisi cok yavas zaten klavyeye yada mause para verip almayın derim ya android t.v kutusu alın yada pc ve laptop bağlayın t.v ye ekran kartınız hd olursa değmeyin keyfinize....

Allshare özeliğini kullanmayan yada benim gibi bilmeyen ler için biraz bilgi veriyim. evde zaten kablosuz modem bağl.kullanmıyorum 15 milyon veerek 15-15 mt bir lan kablosu alın.. sizede kullanmmanızı tavsiye ederim beyin sağlığınız açısından ve tanıdığınız herkese kullanmamasını önerin.neyse konu allshare samsung türkiye sitesinden t.v modelinşze uygun allshare indirip pc laptopunuza indirip kurun modemden lan kablosunu biri pc nize diğerinide t.v takılı olsun programı kurunca otamatik olarak pc ile t.v birbirlerini algılayıp tanıyacak siz pc hangi filmi yada vide resim atarsanız internetten aynı anda t.v acıp izlemeniz mümkün oluyor allshare progrmında paylaşım klosörü oluşturup istediğiniz dosyayı filmi acabiliyorsunuz..internet bağlantısını kestim denemek amacıyla acaba netten mi bağlanıyor diye hayır t.v ve pc ev içi ağ oluşturuyor interneten kotanız gitmiyormuş bilmeyenler için anlatım bende bilmiyordum umarım yardımı olur herkese saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo555 -- 12 Haziran 2012; 16:42:31 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.