Şimdi Ara

SAMSUNG 46LED 9 SERİSİ LCD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
6.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 46" SONY "Z" ile SAMSUNG "A956" arasında herkes az çok yorum yapar.Fakat bunu en iyi anlamanın yolu her iki cihazada SD yaında bakmak olacak
    bakıldığındada gözlarinde ve algısında problem olmayan herkes "z" serisinin daha iyi bir model olduğunu görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkcan -- 16 Ocak 2009; 10:21:20 >
  • Aynı han solo;
    Bende inceleme bekliyorum detaylı olarak
    quote:

Orjinalden alıntı: SELHANDE

Sn Han Solo

Öncelikle paneliniz hayırlı olsun.

Sizden detaylı bir inceleme bekliyoruz...
  • Han solo yap bi artık inceleme , resimleri falan bekliyoruz
  • Sizce sayın arkadaşlar samsung'un 9 serisi sony'nin x serisindeki görsel kaliteyi yakalıyormu?
  • bende 9 serisi samsung u update etmek icin baktim fakat bir bilgiye ulasamadim henuz
  • Birkaç mesaj üstte son FW si var.

quote:

Orjinalden alıntı: quikcem

bende 9 serisi samsung u update etmek icin baktim fakat bir bilgiye ulasamadim henuz
  • Sayın han solo lcd'nizi ne kadar'a aldınız peşin vadeli?
  • quote:

Han solo yap bi artık inceleme , resimleri falan bekliyoruz

evet detaylı bir inceleme yapsan çok iyi olur..çok güzel bir tv ye benziyo.ayrıca kaça aldın ?
  • sayın dostlar sizler için tv den resimler çekip yükleyeceğim, en kısa zamanda
    dvd ve normal sd uydu yayını görüntüleri saygılar
  • Bende esas SD yayındaki performansı merak ediyorum.
  • Arkadaşlar, 9 serisinin fotğraflarını sd yayın imajlarla sizlerle paylaşıyorum. Resimler muhtelif dvd filmlerden (vestel upscaling özelliği olmayan player ile) ve normal uydu yayınından nokia n 95 cep telefonu ile çekilmiştir, iyi bir fotoğraf makinam olmadığından cep telefonu ile çektim, tabii doğal olarak resim kalitesi tv nin gerçek performansını yansıtmaktan biraz uzak oldu, ama yine de bir fikir verebilir diye ekliyorum saygılar....
  • beyler foruma resimleri yükleyemiyorum, dosya çok büyük diyor, tek br fotoğrafı bile almıyor mesaja, nasıl yükleniyor bu resimler
  • Öncelikli olarak. Foruma Resim eklemek için.http://load.imageshack.us/ açacaksınız.

image resize ok leyin ve 800*600 sçin. daha büyük olursa sayfa çok yavaş açılır.
    Gözat bölümünden PC nizdeki resmi seçip Host it dedikten sonra aşağıdaki Şekilde açılır.

SAMSUNG 46LED 9 SERİSİ LCD

Fotoda tarif ettiğim gibi en altaki Kırmızının Altında Yer alan Direct link to image linkini kopyalayıp
    Foruma mesaj yazdığınız sayfada image segmesini tıklayın. Mesaj yazdığınız yere [simage][/simage]
    gelecek. ikisinin Arasına kopyaladığınız linki yapıştırmalısınız.

quote:

Orjinalden alıntı: HAN SOLO

beyler foruma resimleri yükleyemiyorum, dosya çok büyük diyor, tek br fotoğrafı bile almıyor mesaja, nasıl yükleniyor bu resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 22 Ocak 2009; 23:08:12 >

•  SAMSUNG 46LED 9 SERİSİ LCD

SAMSUNG 46LED 9 SERİSİ LCD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAN SOLO -- 25 Ocak 2009; 23:54:21 >
  • Tv hayırlı olsun .

Forumda sadece sende 46A956 var sanirsam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 23 Ocak 2009; 19:23:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.