EVET AMA , O ZAMAN NEDEN GÜZELİM TAMAM DURURKEN MESAJINIZIN ALTINDA BİR OKEY İN KISALTMASI OK VAR, O NE OLUYOR
ARKADAŞLAR , FORUMDA BAŞKA 9 SERİSİ KULLANICISI OLAN YOK MU ACABA?
Fotograflar çok iyi gösterememiş tv nizi.Benim izlediğim bir kaç yerdeki görüntülerle kıyasladıgımda verdiğiniz resimler sizin izlediğinize göre daha kötü diyebilirim.Bunun sebebi olarak ta N95 te olsa fotografların cep telefonu ile çekilmiş olmasını asıl sebeb.Ancak tv nin görüntüsünü fotografla zaten tam olarak veremiyoruz.Yani fotograflar daha çok sorunları göstermekte işe yarıyor.Ama güzel görüntüleri paylaşırken istediğimiz gibi olmadıklarını görüyoruz. Led tv lerin sorunları olsada florasan a göre artıları yok denemez diye düşünüyorum.Gelişecekleri muhakkak ve sorunların giderileceğine de inanıyorum.Ama ne zaman?Bunları beklemek bize kaç yıla mal olur? iyatları konusuna gelince;herkesin bütçesi farklı elbette ama bir tv ye 10 000 tl türkiye için oldukça yüksek bir rakam.Fiyatlarında aşşagı ineceklerine inanıyorum .Tabiki bu da zaman istiyor.Yani her şey zaman istiyor. Bence 9 serisi samsung oldukça iyi ve almak isteyeceğim bir tv.(tv mi yeni almış birisi olarak yazıyorum.)Ancak tv hakkında kullanan arkadaşların gözlem ve deneyimlerinin benim izlenimlerimden daha değerli olacagınıda söylemek isterim.İyi günlerde sorunsuz ve gönlünüzce kullanmanızı,deneyimlerinizide buradan aktarmanızı dilerim.
bende uzun süren incelemelerime vede arkadaşlarımızın değerlendirmelerime istinaden samsung 9 serisi lcd almaya karar verdim zannedersemki fiyat araştırmalarından sonra alacağım fakat fiyat araştırmalarımı yaparken hesaplı almak istediğim için çeşitli satıcılarla görüşüyorum.bir satıcıda bulduğum ürünü daha başka satıcıda biraz daha ucuz bu seferde daha yüksek fiyat veren satıcı diğer ucuz fiyat veren satıcı için onun elinde kapalı kutu yoktur teşhir malı verir size diyor ne yapmak lazım acaba???
ERCESETU, tv alırken aynı sıkıntıları yaşamışız sizinle: z mi 9 mu, x mi 9 mu, 200 hz anlamlı mı, z de clouding olur mu, x çok pahalı değl mi, bu parayı hakedermi, sony mi kaliteli, samsung mu falan falan. İnan yaşam süreken ve yarınımızın garantisi yokken bu detaylarla zihnimde boğuşmak, satıcılarla haşır neşir olmak, dvd leri biraz daha fazla izlemek için onları ikna etmek .... İnan alınca insanın üzerinden titanic kadar bir yük kalkmış oluyor. ondan sonra da keşke şunu mu alsaydım gibi düşünceler tv yi kurup performansından tatmin olunca düşünülmüyor. zaten ben almadan oldukça bir zaman bu tv yi satıcılarda izlemiştim. kullanılmış panel olayı sıkıntısı benim içimdede problemdi. sana önerim, ben böyle yaptım: kutusunu yanında açsınlar, panelde toz (kapalı kutuya sızmaz), çizik var mı iyice bak. hdmı ve scart bağlantıları çalışıyor mu , her bir girişe bir dvd bağlayıp kontrol et zaten yetkili servisi gelip kurulumunu yapıyor, garantiyide onlar başlatıyor, satıcıya yetkili servis gelip kurulumunu yapınca panelin kullanım süresini onlardan öğrenebilirim ve kullanılmışsa tutanak tutturup samsung nezdinde başınıza ekşirim diye ifade et, ama servis menusüne kendin girme, çünkü yanlış bir şey yaparsan garantin yanıyor. ben fw güncellemesi bile yapmadım, bu da garantiyi bozuyormuş, zaten fw güncellemesi yapacak bir sorun yaşamadım, sinema modunda 100 hz açılınca yaşanan bulanıklaşma sorunu dışında, onuda kapatınca olmuyor zaten, kapatınca da aksiyon sahnelerinde sorun olmuyor. yok eğer benim gibi çok film izleyipte 55 ekran düldülle artık yaşamak istememek gibi bir acelen yoksa beklemekte hem yeni modelleri alabilme şansı yada 9 serisini daha ucuza alabilme şansı verir, ama bu kısır döngününde pek anlamı yok bence saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: HAN SOLO
ben varim
quote:
Orjinalden alıntı: quikcem
quote:
Orjinalden alıntı: HAN SOLO
ben varim
Elinde (HD) Materyal varsa Tv,Nin Tam Perfrmansını Bize Gösterebilirmisin Acaba
Syg:Değer Arkdaşım<<<<
quote:
Orjinalden alıntı: mydnose
Hans solo panelin hayırlı olsun güle güle kullan iyi günlerde eskitmen dileğiyle ama!!!! panelini eskitirken lütfen güzelim dilimiz Türkçeyi de eskitme (vazcaydım,thanks )buna benzer hiç de türkçeye yakışmayan kelimelerle aptal radyo programcılarına benzemiyelim hadi güzel Türkçe konuşalım saygılarla
maydonoz,
önerin çok güzel.
keşke bu düşünceni ismini belirlerken de göz önüne alsaydın.
quote:
Orjinalden alıntı: artsa
quote:
Orjinalden alıntı: mydnose
Hans solo panelin hayırlı olsun güle güle kullan iyi günlerde eskitmen dileğiyle ama!!!! panelini eskitirken lütfen güzelim dilimiz Türkçeyi de eskitme (vazcaydım,thanks )buna benzer hiç de türkçeye yakışmayan kelimelerle aptal radyo programcılarına benzemiyelim hadi güzel Türkçe konuşalım saygılarla
maydonoz,
önerin çok güzel.
keşke bu düşünceni ismini belirlerken de göz önüne alsaydın.
senden de bişey kaçmıyor
Merhaba başlık altındaki ve forumdai çoğu yorumu okumaya çalıştım. Bende şu aralar 46 inç samy almayı düşünüyorum ama 786 mı yoksa 956 mı karar veremedim bu iki model arasındaki en önemli fark nedir yardımcı olursanız sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme