Şimdi Ara

SAMSUNG 46LED 9 SERİSİ LCD (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
6.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SANIRIM ÖYLE...
    YUKARDAKİ RESİMLER SD UYDU YAYINI İMAJLARIDIR, DEDİĞİM ÜZERE FOTOĞRAF MAKİNAM OLMADIĞINDAN CEP TELEFONU İLE ÇEKİLMİŞ RESİMLERDİR, İNANIN GÖZLERİNİZLE GÖRDÜĞÜNÜZ PERFORMANS ÇOOKK DAHA YÜKSEK, AŞAĞIYA EKLEYECEĞİM İMAJLARDA NORMAL DVD İMAJLARIDIR
  • BU ARADA SN. RIDVAN , SİZDE ALMADAN ÖNCE BANA FORUMDA 9 SERİSİNİ ÖNERMİŞTİNİZ, ÖNERİNİZ İÇİN THANKS
     SAMSUNG 46LED 9 SERİSİ LCD
  • KAYIP BALIK NEMODAN BİR GÖRÜNTÜ:
    [simage][http://img520.imageshack.us/img520/1475/p1060111iv3.jpg/image]
  •  SAMSUNG 46LED 9 SERİSİ LCD
  • HAN SOLO

Arkadaşım sana bu tv yi önermemin sebebi 46X4500 ve Philips 42pfl9803 olduğu bir karşılaştırmada Samsung 46A956 kendini hızlı sahnelerde ve bir kaç sahnede öne çıkmaştı ve site puanları samsung a verilmişti ,o siteyi arayip bulmaya çalışacam .

Birde mediamarkette lcd tv satış danışmanı ile yaptığım yüz yüze görüşmedi o kişinin lcd tv hakkında bir çok kursa gittiği ve son kursta hocalarının 46A956 gördüğü ve led teknolojisinde en beğendiğim tv 956 demesi sana tercihim 9 seri olmuştu .
  • BUZ DEVRİNDEN 2 GÖRÜNTÜ:

• SAĞOL DOSTUM, İNAN TV DEN ÇOK MEMNUN KALDIM, O SİTEYİ BULUP PAYLAŞIRSANIZ MEMNUN OLURUM..

simone filminden alınmıştır, clouding effect e tv nin led backlight olmasından dolayı hiç rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAN SOLO -- 26 Ocak 2009; 0:01:43 >
  • EVET BEYLER , ŞİMDİLİK RESİMLER BU KADAR, HERKESE SEVGİLERİMLE....

• Albani hocamız görüntülere bi yorum yapsın diye bekliyoruz
  • HAN SOLO fotoğraflar gayet güzel Başlığı Samsung 9 serisi diye değiştirirsen daha çok arkadaşımız faydalanır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 23 Ocak 2009; 20:13:29 >
  • SN AMADEUS BAŞLIĞI NASIL DEĞİŞTİRECEĞİM?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HAN SOLO

SN AMADEUS BAŞLIĞI NASIL DEĞİŞTİRECEĞİM?

İlk mesajını değiştir deyip sadece başlığını değiştirip gönderirsen olur dostum...

Hayırlı olsun bu arada...İnşallah güzel günlerde sorunsuzca kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 23 Ocak 2009; 20:23:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orjinalden alıntı: HAN SOLO

SN AMADEUS BAŞLIĞI NASIL DEĞİŞTİRECEĞİM?

İlk mesajını değiştir deyip sadece başlığını değiştirip gönderirsen olur dostum...

Hayırlı olsun bu arada...İnşallah güzel günlerde sorunsuzca kullanırsın.

• Çok teşekkür ederim, umarım, kullanım ömrüde performansı kadar memnun kılar beni,
    bu arada konu başlığınıda düzelttim
  • HiGHWAYMOUSE arkadaşımızın imzasındaki , ayarları uygulaman'da fayda var
  • EVET DOSTUM, ÇOK SAĞOL, BENDE YANA DÖNE AYARLARLA İLGİLİ BİLGİ ARIYORDUM, İLGİLİ TOPİĞİ BULDUM, İNCELEYİP DENEYECEĞİM
  • açıkçası bende almak istiyorum.ama uzun süreli kullanımda nasıl acaba birde sayın han solo ürününüzü ne kadar'a satın aldınız?
  • Dostum Hayırlı Olsun Öncelikle9 Serisi Son Nesil,Ve (LED) Bu arada Siyah Performans Ben bile Anlıyorum Ama sendeki (FOTO) Makinasındanmıdır Yoksa(CEP Tel )İle Çekilen Fotomu,Biraz Vasat Çıkmış Ama Ben bile Anlıyorum Azönce ,Verdiğin Görüntüler (PC) Den dimi,,HD Materyal Koyarsan Çok İİİ Olucak dostum ...Özelikle Siyah Performans Bomba Olmuş Bu Tv,De...Hiç Backlıght Sorunları Varmı Dostum Tv,Nin Gerçi (9) Serisi Böle Bişey Yapmaz Ama Okudum Bi yerde Ve Pekte İnanmadım Neyse Cvp Bekliyorum senden ..DOSTUM
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.