Şimdi Ara

SAMSUNG 50HU6900 WEBSİTESİ VE MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ SAÇMALAIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung 50HU6900 model tv yi, çift hd uydu alıcısı var diye alddık tek hd uydu çıktı müşteri temsilcisi ile görüşüp bilgi alıyım dedim bana RF anten girişini HD UYDU alıcısı yaptı diğeri de HDMI girişini kullandıgım taktirde çift hd uydu alıcısı olarak kullanacağımı belirtti bu kadarı olur pesss..... Konuşmalar ve merkeze attığım mail aşağıda ....

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/uhd-tv/UE50HU6900SXTK

Sorunuz
    Sayın ilgili ,

UE50HU6900S model televizyonu websitenizden özelliklerine bakıp beğenerek aldım . Ürünün genel performansı iyi fakat beni hayal kırıklığına uğratan bir kaç durum var. 1''''cisi web siteniz ürünün özelliklerinde ÇİFT HD UYDU ALICI özelliğine sahip olduğu belirtilmiş bu özelliği olduğu için dikkatimi çekmişti zaten fakat ürünü kurdugumda TEK UYDU ALICISI olduğunu fark ettim ve hayal kırıklığına uğradım. 2'''' inci konu ise çağrı merkezinizi bu yanlışlığı bildirip ürün özelliklerini öğrenmek için aradığımda bana verilen yanlış bilgiler ve saçma sapan yönlendirlmeler. Serkan Bey ile yaptığım görüşmede LNB satellite girişi ve RF ANT girişinin çift hd uydu alıcısı olduğunu ve RF ANT in girişine hotbird vb uydularını bağlayarak 2 inci uydudadaki kanalların silinmesini önlemek için bu sistemin kullanıldığını belirtti. Ben 8 yıldır elektronik işi ile uğraşıyorum ilk defa RF ANT girişinden UYDU yayını aldığını duydum böyle bi teknolojiniz varsa brawo size ve bu arkadaşınız üstüne basa basa bu işlemi doğruladı. İkinci görüşmem Kaya bey le oldu kendisi cihazda TEK HD UYDU ALICISI olduğunu doğruladı bunu anlaması iyi bi şey fakat neden websitenizde ürün özelliklerinde ÇİFT HD UYDU ALICISI özelliiği var diye sorduğumda hdmı girişinden harici cihaz bağlayarak kullanıldığı için bu özelliğin yazıldığını belirtti SAMSUNG markası altında çalışan bi destek personelinin bu şekilde bir cevap vermeye hakkı yok çocuk diliz biz hatanızı kabul edip düzeltmek yerine karşınızdakini kandırarak yanlış yönlendirmeler yapmak firmanıza yakışmıyor. Lütfen arkadaşlarınızı cihaz özellikleri konusunda bilgilendirin.http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/uhd-tv/UE50HU6900SXTK linkinde Teknik özelliklerde AYARLAYICI / YAYIN sekmesinde ÇİFT HD UYDU ALICISI var yazıyor .Karşılaştığım bu hata ve verilen yanlış bilgiler ile alakalı mağduruyetimin en kısa zamanda giderilmesini talep ediyorum. Cihaz özellikleri ve ayarları ile alakalı 04/04/2015 tarihi için uzaktan erişim için randevu bırakmıştım bununda kontrol edilmesini rica ediyorum çok geç dönüş yapılıyor.

İlginiz için Teşekkürler
    İyi Çalışmalar

Müşteri temsilcisi cevabı
    Değerli Müşterimiz

Merhaba, Ben Samsung Müşteri Danışmanınız Yasin.

Samsung Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili cevabımız aşağıda yer almaktadır.

Yaşamış olduğunuz durum ile ilgili Samsung Electronics Türkiye olarak üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz.

Konu ile ilgili şikayetiniz yetkili birimlerimize iletilmiştir. En kısa süre içerisinde yetkili birimlerimiz tarafından sizlere geri dönüş sağlanacaktır.

Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz.

Uzaktan erişim ile hayatınızı kolaylaştırmak ister misiniz? Akıllı telefon ve televizyonlarınıza bağlanmamız için 444 77 11‘ i arayınız detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız.

http://www.samsung.com/tr/remotesupport/

Samsung Electronics Turkiye
    Müşteri Hizmetleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyilmzz1 -- 3 Nisan 2015; 17:01:21 >

• Ürünü almadan önce keşke bir mağazada inceleseydiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Ürünü almadan önce keşke bir mağazada inceleseydiniz.

samssunga güvenerel kendi websitesi üzerinden inceleme yaptım fakat hata yapmışım. Ürünün özellikleri ve görüntü kalitesi güzel aslında hareket eden görüntülerde ufak tefek netlik kayıpları oluyor sadece çağrı merkezi o kadar kötü ki saçma saçma seyler söyleyip yardım etmeye çalışıyolar ama boş.... bu da büyük bi eksiklik kimsenin ürünlerle ilgili teknik anlamda bi bilgisi yok bu da Samsung un ayıbı . Hatalarını da kabul etmiyolar görmezden geliyolar.
  • ilk kendinden uydulu ledler çıktığından beri bilgi sahibiyim dünyada hiçbir firma çift uydulu yani dual satelite denen şeyi vermiyor. Ancak D smart plus cihazınız var ise onun içinde çift uydu sistemi var bunun amacı bir program izlerken başka bir kanaldan başka bir proğramı kaydetmek içindir tv de böyle bir sistem henüz olmadığı için tek uydu sistemi yeterli görülmüştür üretici taraflarından.
    Bunun dışında HU 6900 Tv giriş seviyesi üstün özellikleri olan bir paneldir ve fiyatını sonuna kadar haketmektedir. Param olursa bu ay ben de aynı paneli alacağım.
    Çift uydu sistemini ya siz yanlış anladınız ya da üretici firma siteden yanlış bilgi verdi bu durumda tüketici haklarına gidebilir ya da samsung a dava açabilirsiniz eğer deliliniz var ise acilen internet sitesinin print screen ini alınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanonur -- 25 Nisan 2015; 8:29:39 >
  • Hakanonur kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsünü hemen aldim zaten. Evet tv gerçekten paranin hakkini veriyo performans genel olarak iyi ana 4 cekirdek olmasina ragmen browser da 2 inci sayfa acildgnda kasiyo. Beni 1 aydir bekletiyolar ve beni her arayana aynu şeyleri anlatmaktan sıkıldım . Bi çözüm bulamadilar neymis 1 ay icinde teknik arızalar da değişim oluyomus masal anlatiyolar ama ben köşeye sıkıstirinca tamam size dönüş yapicaz diyolar. samsung memnuniyet acisindan sınıfta kaldi bence. Hatalarini kabul edip memnuniyet acisindan iade almak yada tesellli bi hediye gönderseler belki bendr bu kadar ısrar etmezdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Peki Samsung h6500 serilerinde ki 2. uydu alıcısı nedir?

Ayrıca bu sene Philips in bazı modellerinde de gördüm ikinci uydu alıcısını.
  • yakuza07 Y kullanıcısına yanıt
    Bu konuda samsungdan net bi cevap alamadim cok sacma bilgileri yok . Benim düşüncem kayıt sırasında bi yayini kaydederken farkli bi kanal izleyebilme islemi olmasi gerekiyor bu amacla aldım zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aliyilmzz1 A kullanıcısına yanıt
    Saçma bir açıklamada bulunmuşlar, hatalı bilgilendirme var.

Mesela bakın h6500 ün arka bağlantılarına;

Sizin tv niz de bağlantılar böyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza07 -- 9 Mayıs 2015; 1:51:00 >
  • link hatali galiba ulaşamadım 😕

philips 8109 da çift uydu alıcısı var bilginize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet phillips biraz daha yeni bir model sanırım ben 50 hu6900 aldım 2350tl ye eski 3d 40 inç samsung tv mi de 750tl ye sattım yani 1600tl ye upgrade etmiş oldum. Ancak yine de bilsem önceden phillips de bu çift tuner uydu var yine de phillips almazdım. Doğru karar verdiğime inanıyorum bu arada trt 4k yayınlarını ayarlayacak vakit bulamadım yöntemi de anlatılmamış hiçbir forumda uğraşacaz artık.

• yakuza07 Y kullanıcısına yanıt
    İnanın ben görmedim teknoloji geliştikçe yeni özellikler ekliyorlar sanırım vestel de bunları takip ediyor. Bazı modellerde çift tuner uydu varmış biz de öğrenmiş olduk.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.