Değerli kullanıcılar herkese selamlar, bu forumdaki ilk mesajım..
8x5 lik bir salonda 3-6 metre izleme mesafesine sahip bir ortama tv bakıyorum.. 65 inches almak niyetindeyim..
Şu an elimde Samsung 46d7000 var ve 1 tanesi pilli, 1 tanesi de şarjlı olmak üzere 2 tane AKTİF 3D gözlüğüm var..
Başka bir markaya yönelmek istemiyorum, çünkü hem yeni gelecek gözlüklerle gözlük sayım artmış olacak, hem de zaten samsung bu konuda hem tasarım hem de donanım yönünden memnun edici..
Size sorularımı madde madde yazmak istiyorum:
1) 65F6470 modeli, görüntü kalitesi, fullHD verimi, usb bağlantısı, internet erişimi gibi konularda yeterli midir? (Maç ve film ağırlıklı izleyiciyiz)
2) 200 Hz olması, 65F7000 veya 65F8000 e göre görsel keyfi azaltır mı? (elle kontrol falan benim için önemli değil)
3) Eğer çok kalite farkı olacaksa bütçemden dolayı 65F6470 yerine 55F7000 veya 55F8000 mi tercih etmem sizce uygun olur? Yani ekran boyutundansa donanıma öncelik vermemi gerektirecek farkları var mı?
4) 60 ekran samsung da önerebilirsiniz ama piyasada pek bulamıyorum.
5) 46d7000 için kullandığım aktif gözlükler bütün F serilerinde de kullanılabiliyor mu?
Bunlar dışında yardımcı olmak istediğiniz bütün konularda bilgi ve tavsiyelerinize açığım..
Çok teşekkürler
Arkadaşlar, yok mu sorularıma cevap verecek birileri, burdan başka kaynağım yok bu iş için, lütfen akıl verin :)