Bildirim
Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
seq ler düşük çıkmış biraz. birde SCSI olarak tanımış pc ssd yi..ayrıca fw en eski. windows 8.1 kullanmaya başla. -
win 8.1 kurulu peki fw update nasıl yapacaz dostum...SCSI acaba rapid storage kurulu olduğu içinmi tanıyor ?
DMX05B0Q gözüküyor firmware
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 9 Aralık 2013; 20:39:00 > -
Secure Erase'yi kullanan var mı, hangi durumlarda kullanılıyor? Standart silme işleminden farklı ne
gibi bir artısı var? -
Merhabâ arkadaşlar,
Samsung SSD Magician 4.3, Türkçe sürüm bilgileri ile indirilmeye hazırdır
http://www.ssdlabs.net/gerecler/samsung-ssd-magician-4-3/ -
Hocam indirdik ama yeni sürümün artıları nedir? Bir de yeni sürümde FW update uyarısı veriyor...Yapsak mı acaba?
Bir şey değişmeyecekse eğer hiç ellemeyelim mi? -
Verdiğim linkte sürüm bilgilerinin yazıyor olması lâzım hocam, kontrol ettiniz mi ?
Yeni Firmware geldiyse mevcud verîlerinizin bir yedeğini alarak güncelleme yapabilirsiniz.
Ya da 1 hafta kadar bekleyip evvelâ diğer kullanıcılardan gelecek yorumlara göre hareket de edebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: nodar
Hocam indirdik ama yeni sürümün artıları nedir? Bir de yeni sürümde FW update uyarısı veriyor...Yapsak mı acaba?
Bir şey değişmeyecekse eğer hiç ellemeyelim mi?
Mevcut firmware versiyonunuz nedir? -
-
Yedeklerinizi alıp (her ihtimale karşı) firmware update yapmanızda fayda var. -
-
Ssd nin imajını acronisle alıp HDD ye atmayı düşünüyorum ilerde tekrar imajı ssd'ye acronis ile geri yükleme de herhangi bir sorun çıkar mı?
Ssd kullananlar yedekleme de hangi programları tercih ediyorsunuz? -
Acronis bu işte bir numara. Başka yazılım düşünmeyin bence. Herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. -
bende kurdum hemen optimize fln derken şuan tavanda herşey :)
1200 okuma
1000-1400 arası tam hatırlamyorum yazma hızı görünüyor..
IOPS değerler
134K larda fln
Cozurttular yani :) ama o değerlerden başka inş performans düşmez şuan için iyi görünüyor. -
-
Benim samsung 840 pro 128 gb SSD me rapid mode geldi yeni samsung magician ile :)
ve de hızım 530/380 den
2000/1280 lere çıktı . nasıl bu kadar fark olur yahu :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 12 Aralık 2013; 14:17:50 > -
RAM ı kullanıyor diye öyle hızlı ama unutmamak lazım her zaman alacağın değerler değil onlar.. 1gb altı sürekli kullandığın şeylerde alırsın o hızı. -
Bende tek ssd var bu rapid storage enterpriseı kurunca hızı artıyormu düşüyormu ona göre kuracağım dostlar yardımcı olursanız sevinirim =) -
enterprise a gerek yok.. son versiyon RST yüklemen lazım.. evet hızı artar ama çok değil tabiide biliyorsun. -
Bu rapid mode sadece rakamlarımı yükseltiyor yoksa genel kullanımdada etkisi var mı mesela sistem açılışını 1-2 snyeye mi düşürüyor.Gördüğüm rakamlardan bunu beklerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X