Şimdi Ara

Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
324
Cevap
9
Favori
22.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de merak ettiğim konu şu. Bazı ssdlerin özelliklerini okurken sata2 geriye doğru uyumluluk ibaresini görüyoruz. Bazılarında görmüyoruz. Mesela bu samsungda göremedim. Ben sata2 arabirimi olan bir laptopta kullanacağım şimdilik. Alıpta uymaz boşamı aldık durumu olmasını istemediğim için sormak istedim. Hiç deneyen oldu mu acaba sata2 de?
  • 840 pro kullanıcısı arkadaşlar hwinfo ile ssd lerinizin yarım saatlik oyunda kaç dereceye geldiğini söyleyebilir misiniz acaba ? Notebook için alıcam da hdd yuvasının konumu itibari ile ısınabilecek bir yerde.

Aynı sorunu yaşayan kingston kullanan bir arkadaşım var. Kingston 49 dereceye geldiğinde laptop yüzeyinde bariz hissedileblen ve rahatsız eden bir ısınma oluyor. Yarım saat need for speed rivals oynadık artık rahatsız etmeye sıcaklık bi baktık 49 dereceye gelmiş ssd. O yüzden 840 pronun ne kadar ısındığını merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antidote01

Arkadaşlar bende haftasonu Samsung 840 Evo 250 gb alarak SSD kulübüne katıldım

Cihaz hoşuma gitti fakat biraz hayal kırıklığına uğradım. Şöyle ki: youtube da 8-10 sn de açılan sistemleri falan gördükten sonra kendi bilgisayarımın 20-25 sn de açılması moralimi bozdu açıkcası.

Cihazı AMD A10 4600m li dizüstü bilgisayarımda kullanıyorum sizce değerler normal mi?

Beklentilerimi yüksek mi tuttum acaba?

Oncelikle hayirli olsun SSD nizi iyi gunlerde kullanin.Bence degerler normal nede olsa ucuncu sinif TLC kullanan bir SSD.Buyuk beklenti icinde olmamak lazim.
  • Arkadaslar merhaba yeni bir bilgisayar topluyorum. SSD olarak kingston hyperx 3k ile samsung 840 pro 256 arasinda kaldim. Samsung 100 tl daha pahali sizce urun bu fiyat farkini hakediyor m? Ana kartim asus m5a97. Sizce herhagi bir sorun yasarmiyim.
  • fazlasıyla hak ediyor.

• nodar kullanıcısına yanıt
    pro MLC evo TLC bu yüzden diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

840 pro kullanıcısı arkadaşlar hwinfo ile ssd lerinizin yarım saatlik oyunda kaç dereceye geldiğini söyleyebilir misiniz acaba ? Notebook için alıcam da hdd yuvasının konumu itibari ile ısınabilecek bir yerde.

Aynı sorunu yaşayan kingston kullanan bir arkadaşım var. Kingston 49 dereceye geldiğinde laptop yüzeyinde bariz hissedileblen ve rahatsız eden bir ısınma oluyor. Yarım saat need for speed rivals oynadık artık rahatsız etmeye sıcaklık bi baktık 49 dereceye gelmiş ssd. O yüzden 840 pronun ne kadar ısındığını merak ediyorum.

Bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi var mı üstadlar ?
  • http://www.n11.com/samsung-840-pro-mz-7pd256bw-25-256gb-sata3-ssd-disk-P13744052
    Arkadaşlar 840 pro 256gb paraf'ın 55 tl hediyesiyle 586,60 TL'ye geliyor. Fİyat nasıl sizce? Daha ucuza temin edebilir miyim? Not: Enpara kullanmıyorum.
  • Samsung 840 serisi ile farklı açılmış konular var, gönüllü bir arkadaş kulüb açıp sorunlarımızı demiyelim de
    bilgilerimizi tek bir başlık altında paylaşşak nasıl olur? Yok mu aramızda sansung kulübü açacak bir arkadaşımız.
  • Günaydın,
    Bugun yayımlanan Samsung Magician 4.3 sürümü ile Tüm 840 serisi SSD'lerde modellerinde "Rapid Mod" aktif hala geldi. Bende hemen ufak bir test yaptım ;

Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri  Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 9 Aralık 2013; 10:03:53 >

• ZiveR kullanıcısına yanıt
    Rapid modu teorik olarak epey hizlandirmis gozukuyor peki bu durum acilis kapanis surelerine nekadar yansidi yada fark varmi. Birde ssd omrunu ne olcude etkiler hangi prensip ile bu hizlanmayi sagliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    4,3 sürümü yenimi çıktı bende halen aktif değilde ????
    nasıl sectiğimiz söylersen sevinirim dostum gene rapid modea girince aktif halemi geliyor ?
    bu arada okuma ve yazma hızında çok fazla fark var neden öyle acaba ?
  • "Sistem seviyesinde performansı iyileştirmek için, bilgisayarın serbest DRAM’ını bir önbellek olarak kullanmak için Samsung Magician yazılımı üzerindeki RAPID önbellek fonksiyonunu açın."

Rapid Mode'u aktif hale getirdiğiniz takdirde sisteminizde bulunan Ram'in boşta olan kısmından kendine bir miktar alıyor ve önbellek mantığıyla kullanıyor. Daha yeni aktif hale getirdiğim için deneme fırsatı bulamadım. @intikam91

Evet, 4.3 Sürümü bugün yayımlandı. @NecroCyber-777
  • Bendeki durum ise bu şekilde :

Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartcard -- 9 Aralık 2013; 15:37:46 >
    işte bu! süper haber.. biliyordum geleceğini.. hemen kullanayım.
  • evet aktif ettim.. tek korkuttğum şey bizde elektirkler gidiyor ama nadiren.. eğer pc açıksada elektrik gider yani beklenmeden kapanmalarda.. birşey olmaz inşallah?
  • smartcard kullanıcısına yanıt
    ben win 8.1 kullanıyoum son firmwarede var fakat iops değerlerim düşük çıkıyor :((
  • normalde ssd testi yapmayı pek sevmem ama bu olaydan sonra crystal patlattım merak eden arkadaşlarım paldır küldür aldığım skora bakabilir :D
     Samsung 840 Pro 256 Gb Kullanıcıları ve İncelemeleri
  • ASSSD yapman lazım. diğer testler fasafiso.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.