Şimdi Ara

Samsung 900IFT FULL MONITOR MODDING (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla kasan monitörün araban cok güzel olmuş emeğine ve ellerine sağlık
    O/C forumunu gezipte senin MOD'una hasta olmayan kıskanmayan varmı yawww
  • Helal olsun valla ağzım açık kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinGo

walla kasan monitörün araban cok güzel olmuş emeğine ve ellerine sağlık
    O/C forumunu gezipte senin MOD'una hasta olmayan kıskanmayan varmı yawww

estafurlalh kardesım allah hepınıze cok cok daha ıyılerını ve guzellerını nasıp ettsın..
  • kardeş kişisel merakımı bağışla ama merak ettim senin meslek nedir modculuğu profesyonl olarak mı yapıyorsun yoksa hayatını kazandığın ayrı bir işin mi var!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fx57

kardeş kişisel merakımı bağışla ama merak ettim senin meslek nedir modculuğu profesyonl olarak mı yapıyorsun yoksa hayatını kazandığın ayrı bir işin mi var!

halen ogrencıyım hocam sadece bu ısı hobby maksadıyla yapıyorum :D yanı bu yuzden halen ogrencıyım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 1 Haziran 2006; 3:37:13 >
  • arkadaşım bir önceki gibi harika bir modlama olmuş. tebrikler.
    her 2 modda da zevkine hayran kaldım.
  • mantaaa olum arabanın fotosunu koy dıye bagırdık durduk koydun fuar fotolarını+monnıtor daha oncede dedıgım gıbı super olmus helal olsun
  • Abicim Hastan olduk valla yaw helal olsun diyorum ama kelimeler kifayetsiz kalıyor o derece bi durum yani
    bu arada okul neresi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

opel manta ha isminin nerden geldiği belli oldu tebrikler gerçekten kasanda monitöründe arabanda güzel olmuş becerikli olmak lazım bu konularda gördüğüm kadarıylada sende bu var tebrikler...

bi zamanlar benimde nasıl bi opel manta manyağı olduğumu hatırladın galiba.arabanda monitöründe güzel olmuş mantaboy.tebrikler
  • tesskurler arkadadaslar ...bu arada aramızda mantacı varmı ya.. ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mantaboy

tesskurler arkadadaslar ...bu arada aramızda mantacı varmı ya.. ?

evet bende eski bi mantacıyım.sebebide eskiden almanyada yaşıyo olmam.amca oğlunun modifiye ettiği turuncu bi mantası vardı.o arabadan sonra hasta olmuştum.almanyada bu mantaların bi ara fıkraları bile vardı baya popüler arabalardı
     Samsung 900IFT FULL MONITOR MODDING

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plakton -- 1 Haziran 2006; 14:36:17 >

• bılmezmıyım abı ya

hatta bır tanesı soleydı gercı cok komık degıl ama onemlı olan manta namına olması

adamın bırı bıgun vefat edıyor .gomulecek adam ıste..mezarını kazıyorlar ..tam o sırada naşı mezara konulacakken oglu devreye gırıyor duru durun dıyor.bu mezar cok yuksek dıyor babam mantacıydı dıyor mantacılar mantalarını dusuk kullanır oyuzden mezarı daha alcak yapın dıyor :D
  • ben ne diyom bu adam bu işi yapıyorr yaw mantaboy helal olsun yani hem araba hem pc herşey var HELALL
  • komik değil demiş bide iyiymiş fıkra

bu arada eline sağlık monitör mükemmel olmuş

bide gündüz gözüyle bi kaç resim koyarsan iyi olur.. merak ettim

• hocam sen artık bu foruma resim koymabizim gibi amatörlere yazık oluyor

ama monitörde arabada harika...
    kolay gelsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kengurum

komik değil demiş bide iyiymiş fıkra

bu arada eline sağlık monitör mükemmel olmuş

bide gündüz gözüyle bi kaç resim koyarsan iyi olur.. merak ettim

monıtor dun aksam bıttı o yuzden gunduz cekemedım eksıklerıde su gunlerde tamamlayıp gunuduz fotoalrıyla hata belkı bır ıkıncı klıplede gelebılırm :D

• Mantaboy Daha önceki çalışmalarınıda gördüm bu ve arabanda dahil süper çalışma el emeği olduğu belli yaratıcılıkta zaten süper.Benim meraj ettiğim konu aslında araban kaç HP???Hp de de modding yaptın mı
  • tesskurler otoman

abı motor orjınal 2000 110hp bunun uzerne kapak taslama atesleme sıstemı degısmesı filtre komple eksoz sıztemı falan eklendı daha dyno ya sokmadım bıraz eksıkler var onalrıda bıtıreyım bı dyno cıktısı yayınalrız :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mantaboy

tesskurler otoman

abı motor orjınal 2000 110hp bunun uzerne kapak taslama atesleme sıstemı degısmesı filtre komple eksoz sıztemı falan eklendı daha dyno ya sokmadım bıraz eksıkler var onalrıda bıtıreyım bı dyno cıktısı yayınalrız :D

Abi benim Mégane la bi drag yaparız artık Sorunuz..NakkaSss

Arabada 1.6 görünümlü bi sürpüz var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.