Şimdi Ara

Samsung 900IFT FULL MONITOR MODDING (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klibi şimdi indiriyorum gerçekten çalışmaların takdire şahan mantada gsl olmuş gerçekten kaputun altı baya bi şenlenmiş

klip die buna derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilko -- 11 Haziran 2006; 16:19:32 >
  • gerçekten tebrikler hem araba hem kasa hem ekran modların süper
    bu arada videoların da süper
  • arabanın motoru napmışın öle bana bi 6 silindir komple manifolttan itibaren bi karbüratör bulsana bmw uyumlu olursa sevinirim
  • ilk klibi göremedim ?? kaçırdım mı yoksa onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kengurum

ilk klibi göremedim ?? kaçırdım mı yoksa onu

yok hocam kacarmı yaa..

http://forum.donanimhaber.com/m_5937489/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: muho06

arabanın motoru napmışın öle bana bi 6 silindir komple manifolttan itibaren bi karbüratör bulsana bmw uyumlu olursa sevinirim

yokmu ankarada yaw ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 13 Haziran 2006; 0:54:49 >
  • yeri degıl gercı ama arac uzerıne yorumlar yapılınca su fotoyuda paylasayım sızlerle

o senelerden kalma tek foto... yıl 1987 yada 88 olması lazım.annem ve ben..ve hıc unutmuyorum o yıllarda lastık yanagındakı lastık markasının beyaz olması modaydı.ve pedere beraber lastık yanaklarını boyamıstık ..hatta markası lassaydı hey gıdı bee

Samsung 900IFT FULL MONITOR MODDING

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 13 Haziran 2006; 1:13:35 >
  • clip2 yazınca bende monitör modding'in 2. clibi sandım monitör baya uğraştırmış gerçekten ama güzel olmuş

ayrıca vidyonun başında kasa modding'i bırakıyorum diyip yere attın yaa karton mudur sandık mıdır nedir?? o modding diildi de kolaysa atsana X Open'ı

eline sağlık

• monıtor cıddı anlamda ugrastırdı ve cok eksıgı var suanda mesela sağ taraf vıdeoda gorunmuyor o tarafın plexısını kırdım ..sonra kaplama kose bentlerı cok aceleye geldı.o ara bayagı yogundum hızlı bıtırmek zoruında kaldım sonra monıtor ustu ve alt tarafı bı takım sekıl parcalar var onları takmadım ve bunalrın hepsı bıttıkten sorna bır revısyon 2 daha yayınlayacam monıtor hakkında...

vıdeodakı domates kasası hocam... maksat espırı olsun dıye...kasaya oda..... onu yere atıyorum gıbılerden bır jan jan yaptım... esasında onun basıda var ama kestım cok buyuk olacak vıdeo dıye manavdan kasa falan ıstıyorum :D bu arada yorumun ıcın teskurler hocam...ayrıcana aracın evrımıyle ılgılıde vıdeo gırısmıne basladım bu hazırladıgım vıdeolar kadar aceleye getırmek ıstemıyorum..bıttıgı zaman artık onuda modıfıye bolumunde paylasırım sızlerle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 13 Haziran 2006; 1:51:50 >
  • espriyi anladım güldüm zaten ya bide vidyo girişindeki warning(!) (niye UYARI yazmadın madem türkçe hepsi) çok uzun gözüktü , bi an hiç bitmicek sandım neyse uzatmiyim geyiği , konu dağılmasın

kolay gelsin sana

• ya okadar hızlı oldukı yanlıs yazdgım seyelr bıle oldu sonra aynı seyıo bende dusundum neden turkce yazmadım dıye ..akılda hep warnıng kalmıs ya ..bu arada clıbın tammmen bıtıs saatı sabahın 7:30 mu neydı :
  • tek kişilik dev kadro misali
    tebrik ederim
  • eyvallah bulent
  • dostummonitör süper olmuş bu arada bu güzel mantayı fuarda nasıl gözden kaçırdım ona yanıyorum
  • eyvallah hocam bu arada benım aracın sol yanında stıckerden gecılmez bı vectra vardı bana gore cok cok kotuydu obur tarafımda cok acık reng saglam megane vardı e durum bole olunca arada kaldım..:) bıde ben janjanlıyamdım sade olunca pek dıkkat cekmedı seneye artık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 14 Haziran 2006; 3:09:17 >
  • yalnız değiliz
     Samsung 900IFT FULL MONITOR MODDING

modifiyeli araba ve pc güzel bişey 2si bir arada zorda olsa güzel

mantaboy@ çalışmalrına sadece helal oslun diyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!AlOnEcOoLwOlF!! -- 14 Haziran 2006; 3:11:38 >
  • mantaboy arabanın bi ara gercek performansını görmek isterim 1994 senesinde bi arkadaşımda vardı hayrankalmıştım
  • @!!AlOnEcOoLwOlF!!

heryerdeyız

@EX_PRO

neden olmasın hocam genelde anadolu yakasındayım..yavas yavas cıkarmaya basladım aracı ...bı gun ayarlar gorusuruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 14 Haziran 2006; 3:50:31 >
  • eline sağlık çok güzel olmuş sendende bu beklenirdi zaten.
  • tamam mantaboy dediğin gibi canavarı tam cıkartınca görüşelim o zaman bu arada monitörüne aşık oldum

tam gaz bende yapmaya başlıcam müsadenle
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.