Şimdi Ara

Samsung 900IFT FULL MONITOR MODDING (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @mantaboy aopen to x-open modundaki gibi güzel bi vidyo bekleriz artık daha aşası kesmez.. müziklerde iyi sende

kolay gelsin , eline sağlık
  • gelin cls55 amg ile drag a warmısınzisteyen buyursun sarıyere gelsn

MANTA NASI MOD YAPIOSN ABİ WARYA AGZIM ACIK BAKIOM DUNDEN BERİ WALLAHİ HELAL OLSUN GUNDUZ RESMLERİNİ BENDE MERAK ETMİO DİİLM HANİ...

• valla tebrikler hem araba hem kasa hemde monitör gerçekten hepsi çokk güzel olmuş
  • mantaboy, kasana hastaydım (PC kasasına yanlış anlaşılma olmasın ) elimdeki dandik kasayı kestim biçtim boyadım parçaladım. sonra karar verdim bi H600B kasa alıp yanına gelmeye sonra vazgeçtim. kasa siyahtı klavye fare de dedim monitoru boyayayım ekranda hala siyah lekeler duruyor temizlemeye fırsat bi de aseton bulamadım gerçekten çok güzel işler yapıyorsun hocam allah nazardan saklasın.
    manta nın göğsünde vitesin üzerindeki aleti ilk başta musketeer zannettiydim o kadar alışmışım ki senin kasa modlamana yangın söndürücü de iyi olmuş ama mavi renk olsa daha ii olur gibime geliyor NOS'a daha fazla benzer bence.

Başarılarının, modlarının ve tuninginin devamını dilerim

• eyvllahh retrofit ...abi nos markasın karsı bı alarjım var :D Ben de o yuzden zex e gore boyayım dedım bıde orda pembe gıbı cıkmıs ama arbanın hıc ve motot hatalrında aynı renk olunca uyum ıcınde olsun dıye boyadım..ayrıca musketer olayının bıre bır aynısı ama 4 lu olan gostergesı arabaları ıcıdne mevcut hatta arkadasımın arbasında bıle takılı..
  • Ellerine sağlık çok güzel olmuş mantaboy.Benim merak ettiğim senin peder ne iş yapıyor?
    nerden akıyor bu değirmenin suyu
  • Dostum ellerine sağlık, her zamanki gibi çok başarılı çalışma, kaliteli işçilik ve müthiş yaratıcılık...
    Bu arada modlu kasa ve monitörün yanına yakışacak şekilde bir ses sistemi modlamaya dersin?
  • @mantaboy ellerine sağlık hem monitör hemde araba süpermiş anlaşılan bu işin kitabını sen yazıyorsun bizede okumak düşüyor
  • estafurrullah hocam ..gende teskurler yorumlar ıcın ...
  • MANTABOY NE DİYEYİM GERÇEKTEN GÜZEL İŞ ÇIKARTMIŞSIN TEBRİK EDERİM

FAZLA BİŞE DİYEMİYORUM
  • eyvallah kardesım ... ve dıger arkadaslar..
  • araba da monitör de çok güzel

eline sağlık.
  • Ekol Yaratmışın Monitörün Modlanığını İlkkez Görüyorum. Araba Çok Güzel Yalnız. İyi İç Çıkarmışsın Tebrikler.
  • demekki insanda kabiliyety olunca önüne ne gelse modlayabiliyo eline sağlık dostum
  • çok hoş olmuş monıtor
  • harbidende süper olmuşşş...
  • Gerçekten tebrikler. Elinizin değdiği herşey görsel bir şova dönüşüyor. Tebrik ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: mantaboy

quote:

Orjinalden alıntı: digiali

mantaboy da her türlü mod var tebrikler

eyvallah kardess.. NO TUNE NO LIFE

• tebrikler hem monitör hem (özelliklede) manta için benim gibi bir ophell fanı için mantanın bu kadar güzel yapılması ve hayata döndürülmesi gerçekten çok sevindirici...

başarılarınızın dewamını diliyorum kolay gelsin...
  • iyi sehirler ıkıncı clibte tamamlanmısıtır

http://rapidshare.de/files/22757446/samsungmonitormodding.rar.html ///****/// yere rapid share yazıyoruz

zippass: mantaboy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 11 Haziran 2006; 11:05:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.