Şimdi Ara

Samsung 900IFT FULL MONITOR MODDING

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valLa uzadıkca uzadı uzadıkca uzadı ,gecen hafta sonuda arabamı fuara yetıstırecem dıyede fazla ılgılenemedım onunda motorunu modladım ve bugun butun gunumu verdım ve dedım bu gece bıtırecem bu ısı dedım ve bıtırdım.ılkdefa monıtor modladıgım ıcın ıce ayrıtılar gozden kactı sole bı baktıgımda bazı hatalar var tabı onumzdekı gunlerde bu modla oynamaya devam edecem artık case moddın gıttı sıra monıtor modlamada :D gene ayrıtılar yorumalrdan sonra ılk basta show

Clip II

http://rapidshare.de/files/22757446/samsungmonitormodding.rar.html ///****// yerine rapid share yazıyoruz

Not: clibin basında kı acıklamada kaşık dıye gecen kelıme aşık olacaktır sımdı dıkkatım cektı o yuzden kusura bakmayın sabahın 5 ınde clıp yaparsak bole olur ıste

zippass: mantaboy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 12 Haziran 2006; 16:50:28 >

• abi helal olsun nasıl yapıyon ya.imkan var yapıyon şu arabanıda bi görsek araba zevkin nasılmış
  • abi sen elini neye atsan harikalar yaratıyon walla şu arabanın motorunu merak ettim şimdi ben , sir resim alabilirmiyis
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir_bado

abi sen elini neye atsan harikalar yaratıyon walla şu arabanın motorunu merak ettim şimdi ben , sir resim alabilirmiyis
    buyur hocam....gercı daha yapıulacak cok sey vardı ancak zamanım yetmedı hem araba hem pc zorluyor bıraz ama yavas yavas ıkısını bı arada goturtmeye calsıyorum gece gunduz yemıyorum ıcmıyorum ama hobby me sahıp cıkıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 5 Haziran 2006; 18:56:36 >

• quote:

abi sen elini neye atsan harikalar yaratıyon walla şu arabanın motorunu merak ettim şimdi ben , sir resim alabilirmiyis
    hah, bi bu garibana al atmadığın kalmıştı
    tebirk ediyorum. bu işte çok iyisin

• quote:

wallaha helal olsun sana warya manyak olmş yine ya bana yardm etcektn pm attım da bi site wermiştn silindi yaw o manta bna da bi atsana tekrar...

• quote:

Orijinalden alıntı: aykunsezer

wallaha helal olsun sana warya manyak olmş yine ya bana yardm etcektn pm attım da bi site wermiştn silindi yaw o manta bna da bi atsana tekrar...

Alıntıları Göster
    opel manta ha isminin nerden geldiği belli oldu tebrikler gerçekten kasanda monitöründe arabanda güzel olmuş becerikli olmak lazım bu konularda gördüğüm kadarıylada sende bu var tebrikler...

• quote:

Orijinalden alıntı: SELBAL

opel manta ha isminin nerden geldiği belli oldu tebrikler gerçekten kasanda monitöründe arabanda güzel olmuş becerikli olmak lazım bu konularda gördüğüm kadarıylada sende bu var tebrikler...

Alıntıları Göster
    süper olmuş gerçekten,
    yalnız bu şekilde çok ısınmaz mı?
    benim monitör lg f700b bu haliyle bile çok ısınıyor, seninki gibi bişey yapsam heralde ikigünde yanar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAG

süper olmuş gerçekten,
    benim monitör lg f700b bu haliyle bile çok ısınıyor, seninki gibi bişey yapsam heralde ikigünde yanar.

Alıntıları Göster
    yorumlar ıcın cok teskurler arkadaslar...evet nıckımınde nereden geldıgı anlasıldı sonunda :D

Isınma sorunu neredeyse yok gıbı hocam zaten delıklerı orjınal uzerınde olan delıklere gore deldım hatta onceden daha cok ısınıyordu dedım bı problem var herhalde neden ısınmıyor bu dıyorum :) sanrım sebebıde ıcersınde bulununa alımınyum kafesı ıyıce acmam ve bıraz daha ıcerıyı rahatlatmam sanırım ...hatta bı ara fan bıle takmayı dusundum sekıl olsun dıye ama dedım cızgısını bozmıyayım ...ama ılerıkı gunlerde belkı bırseyler yapabılırım.tekrardan teskurler arkadaslarr..

• quote:

Orijinalden alıntı: MAG

süper olmuş gerçekten,

Alıntıları Göster
    yaw çok güzel olmuşta elektrik bedava mı ? okadar güç nerden alıyon

• quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

Alıntıları Göster
    abı elektırıgı dusunmursun artık bu olaya gırdıysen... kı ole delı gıbı elektırık ceken seyde yok zaten ekovat harıcınde ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

Alıntıları Göster
    mantaboy da her türlü mod var tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Digiali

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: digiali

eyvallah kardess.. NO TUNE NO LIFE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 31 Mayıs 2006; 23:39:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mantaboy

yorumlar ıcın cok teskurler arkadaslar...evet nıckımınde nereden geldıgı anlasıldı sonunda :D

Isınma sorunu neredeyse yok gıbı hocam zaten delıklerı orjınal uzerınde olan delıklere gore deldım hatta onceden daha cok ısınıyordu dedım bı problem var herhalde neden ısınmıyor bu dıyorum :) sanrım sebebıde ıcersınde bulununa alımınyum kafesı ıyıce acmam ve bıraz daha ıcerıyı rahatlatmam sanırım ...hatta bı ara fan bıle takmayı dusundum sekıl olsun dıye ama dedım cızgısını bozmıyayım ...ama ılerıkı gunlerde belkı bırseyler yapabılırım.tekrardan teskurler arkadaslarr..

Alıntıları Göster
    hoş monitör vede canavar makine

monitöre denecek bişi yok gayet iyi

arabayı bi tur versene

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleWolf

arabayı bi tur versene

Alıntıları Göster
    Hocam bi adam akıllı otur bi yerde bi saniye hiçbişeyi modlama bu ne yav! Birgün DH yide modlayacan diye korkuyom valla.

Şaka bi yana dehşet olmuş valla.

Bence bu modlarla dışarda bazı yarışmalara katılmayı düşün ama bence zaten düşünüyorsundur değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleWolf

arabayı bi tur versene

Alıntıları Göster
    Monitör chok şekil olmuşş beeeee.... arabaylada asfaltı ağlatıyondur artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Solu

Hocam bi adam akıllı otur bi yerde bi saniye hiçbişeyi modlama bu ne yav! Birgün DH yide modlayacan diye korkuyom valla.

Şaka bi yana dehşet olmuş valla.

Bence bu modlarla dışarda bazı yarışmalara katılmayı düşün ama bence zaten düşünüyorsundur değil mi?

Alıntıları Göster
    Ya biz bu Monitoru Neden aracin Arkasina koymuyoruz ki :) Gerci CRt cok ceker ama sekil olur :) Mod Icinede insan girdikce giriyor bende Pc ile basladim Arabam dahil hayatimdaki hersyi modluyorum yavas yavas

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Ya biz bu Monitoru Neden aracin Arkasina koymuyoruz ki :) Gerci CRt cok ceker ama sekil olur :) Mod Icinede insan girdikce giriyor bende Pc ile basladim Arabam dahil hayatimdaki hersyi modluyorum yavas yavas

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

neden olmasın ve ciddi ciddi bunu projesını kafamda tasarlıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: mantaboy

quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

neden olmasın ve ciddi ciddi bunu projesını kafamda tasarlıyorum...

Alıntıları Göster
    mantaboy eline sağlık kasa modda olduğu gibi monitör mod & araban çok sağlam olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: psy_dreams

mantaboy eline sağlık kasa modda olduğu gibi monitör mod & araban çok sağlam olmuş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: psy_dreams

teskkurler hocamm...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.