Şimdi Ara

Samsung 900IFT FULL MONITOR MODDING (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
3.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aman dıkat et hocam ben monıtor falan toplamadım bak ona gore
  • TEBRİKLER DOSTUM ............ ÇALIŞMANA HAYRAN KALMAMAK ELDE DEĞİL.
    BENCE BU İŞİ HOBBY OLMAKTAN ÇIKAR EN KISA ZAMANDA.
    PROFESYONEL YAPARSAN , KAZANÇ KAPIN AÇILIR. ÇOK YETENEKLİSİN BU KONUDA.
    GÖZÜN GÖREBİLECEĞİ ESTETİĞİ VE RİTMİ YAKALAMIŞSIN MODLARINDA.

• erkan yorumun gercekten dusundurmuyor degıl benı.ancak bıyandan okulum bı yandan sartlar bu hobbyı bır kazanc alanına cevırmek cıdden cok zor olacaktır.bıde bı atolyem falan yok ya hepsı evde gerceklesıyor o yuzden anneyle bayagı bı papazız ama ılerıde olmyacak dıye bırse yok tekrardan tessekurler...
  • abi araba güzel gerçe sen garanti düşünmüşsündür ama bence iki tane 40'lık doce karbretör ile canavar olur
  • tebrikler monitörde arabada çok güzel olmuş ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarab

abi araba güzel gerçe sen garanti düşünmüşsündür ama bence iki tane 40'lık doce karbretör ile canavar olur

ıste weber ın yandan hedearsla beraber olan 4 lu doce yı taktık araba yı durduramadık vede benzın olayını abarttı ıyı cene o yuzden cıakrtmak zorunda kaldım..hatta 40doce ler 1600cc ıcın ben bıde 40doce33 taktık akılara zarar.

quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

tebrikler monitörde arabada çok güzel olmuş ellerine sağlık

eyvallah hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 15 Haziran 2006; 18:25:49 >

• arkadaşlar, sefaköy de iki-üç genç var.. acaip uyumlu tuning yapıyorlar. yaptıkları toyota corolla ları görüyorum hergün. dehşet........
    çok yakında resimlerini çekip buradan yayınlayacağım , hak vereceksiniz görünce inanın.

mantaboy gibi olabilirlermi bilmem :)
  • alakasız olmuş ama neyse
  • evet erkan ya konudan bıraz uzkalasıyoruz ama toyatalardan bırı kahve dıgerı pembe renklımı dıye sormadan edemıyecem dogrusu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 16 Haziran 2006; 1:28:30 >
  • monitor cok iyitasarım olmuş eline saglık kardeş
  • eyvllah dostum amacım kasaya uygun bır mod yapabılmektı ...umarım basarılı olabılmısımdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 16 Haziran 2006; 2:09:27 >
  • evet, biri bal köpüğü metalik, diğeri şeker pembe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkandere

evet, biri bal köpüğü metalik, diğeri şeker pembe.

ben vereyım barı potolarını

Samsung 900IFT FULL MONITOR MODDING

Samsung 900IFT FULL MONITOR MODDING

fuarda bsa 49 un sahıbıyle tanısmıstık gercekten guzel arac cıakrtmıs her ıkı arkadaslarımız burdan tekarardan kutluyorum kendılerını

• Beni aşsada böyle şeyler yapanları tebrik etmek lazım kolay değil bunları yapmak, gerçekten güzel olmuş.
  • teskurler hocam bunun bılıncınde olmak gercekten buyuk bır erdem o yuzden tekrarda teskurler ve sunuda belırteyım en onemlı sey herseyden once zaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 24 Haziran 2006; 4:42:41 >
  • sen bu işi biliyosun hocam tebrikler
  • cok teskurler zeus...ara sıra gırısıyıyoruz ıste mod olayına ...ama daha ogencek var bırseyelrımız yaw..mesela evde nekadar zor olur ama fıber dokme olayına gırmeyı dusunuyorum artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 25 Haziran 2006; 21:24:36 >
  • ben oto dizayn işindeyim.bende merak var ama zaman maalesef:(bizim yan dükkan müzik sistemleri yapıyo otolara.sende otomotiv işindeymişsin.yok mu yaw hiç müzik sistemi yapan tanıdık teypçi falan.onlar fiberden ayarlıyolar hoparlörlere kasa falan.uğraşma yaptır gitsin.yada takıl yaparlarken yanlarında..
  • yok hocam ogrencıyım ben halen..yanı hem araba hem kasa hobby amaclı ugrasıyorum.fıber olayındada o ısı kavrıyayım.. hem kasa ıcın hemde araca tesısat ıcın ılerıkı gunlerde lazım olacak kendım tasarlayıp kendım yapayım ..sadece bır aırbrush ıcın dısarıdan yardım alabılırım ama onun harıcınde allah ızın verırse komple kendım yapayım dıyorum...
  • helal olsun kardeş sana .kendi işini tabiki en iyi kendin görürsün.sen hobi amaçlı bunları çıkarıyosan ortaya işin olsa kimbilir neler yaparsın.bırak okulu aç bi tükkan
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.