Şimdi Ara

samsung 940bw birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar demin forumu araştırdım ve 940bw hakkında birşey okudm normal pc oyunlarını ekranda yanlarda siyah boşluklumu oynuyoruz bu monitörde?yoksa normal pc oyununu yükledikten sonra herhangi bir ayar yapmadan bütün ekran olarak oynuyormuym oyunlarımı?

ayrıca bu monitörü almak istememin sebebi ps3 alıcak olmamdır ve bu monitörün 19" ten daha büyük modeli varmıdır?

bu monitör dışında bana hdcp destekli monitör ne tavsiye edersiniz yine 940bw fiyatında tabi..

teşekkür ederim cvplarınız için.

• bende 940bw var arkadaşım bence çok küçük gelir bu oyunlara almamanı tavsiye ederim ben. Ayrıca wide screen ayarı var oyunlarda hiç bi oyun yanda boşluk vermez.. Monitör tavsiyesi pek bilmem ama samsung 226bw var 2ms hızında 22" monitör. Siyah renkte alındımı ps3 le takım olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonZa -- 21 Mart 2007; 20:18:11 >
  • samsung 940bw de pc oyunlarini goruntu kaybi olmadan tam ekran oynanabiliyor birde 940bw nin bir buyuk modeli var 205bw 20.1 inch
  • birde şu var arkadaşlar hdtv alacaksanız HDMI 1.3 alın diyorlar bu monitör için geçerlimi veya monitör için alacağım HDMI dvı kablosu için mi geçerli?HDMI DVI bir kablomu yoksa dönüştürücümü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.