Merhaba arkadaşlar , 2 gündür bir deneme yapıyorum ama hala çözüme ulaşamadım olabildiğince kısaca anlatmaya çalışacağım denediğim şeyleri. Samsung a32 4g telefon var ve ekran tamamen kırık ve dokunmatik yok ekran artık siyah hiç gelmiyor. Telefonu şarj a taktıgımda ses geliyor yani şarj oldugunu gösterir. Telefonu bilgisayara bağladığımda terminalde system_profiler SPUSBDataType komudunu girdiğimde Samsung_Android olarak telefonu görüyorum. USB Debugger kapalı oldugu için Smart Switch ''Cihazınıza Bağlanıyor'' ekranında takılı kalıyor yani o da işe yaramıyor. Aşağıda denediğim işlemleri özetleyeceğim; Macbook kullanıcısıyım. Deneme 1 Smart Switch i yükledim , ama hiç bir şekilde cihazınız bağlanıyordan öteye gitmedi Deneme 2 adb devices listelediğimde bilgisayara bağlayıp. List of devices attached sonucu alıyorum yani usb debugging kapalı oldugu için haliyle görmüyor. Deneme 3 Klavye bağlayarak kör olarak şifreyi girip Tab Enter ile usb i taktıktan sonra yine kör olarak bildirimi onaylmak istedim ama olmadı çünkü hangi ekranda oldugumu bile bilmiyorum. Belkide kilit ekranında bile değilim. Deneme 4 Recovery mode a girmeyi başardım çünkü recıvery moda girip 2 defa ses kısma sonra power dediğimde deneme 2 de bahsettiğim List of devices attached değişti bir cihaz geldi bu sefer 2376327 gibi bir rakam yanında da unauthorized yazıyordu yani yine usb yetkisi olmadıgı için bu uyarıyı verdi. sonra tekrar ses kısma ve power a bastım bekledim eski haline geri döndü. yani liste boş . Önemli Noktalar
kör olarak telefondaki verileri kurtarmam lazım umarım anlatabilmişimdir. ekran tamamen bozuk. yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dyraxes -- 3 Mart 2025; 3:43:47 > |
Bildirim