Şimdi Ara

Samsung a7 2016 mi LG 4 mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eşim için telefon alcam lg g4 ve a7 2016 arasinda kaldik sosyal medya felan kullanacak whatsap vs arayüz de felan dommayacam on arka kamerasi iyi olcak ikisinden hangisi daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senfony97 -- 14 Temmuz 2016; 15:51:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G4 daha iyi dediklerinize göre. ama hepsinde olmamakla birlikte bazı lg g4 modellerinde 1-2 sorun mevcut. bu yüzden TR garantili almanızı öneririm.
  • Hocam bende bu iki telefon arasinda kaldim ama lg g4 gercekten kamerasi olsun ekrani olsun hizi olsun gercekten daha iyi kamerasi gercekten muazzam ondan tercihini lg g4 ten yana yap ama uretim serisi 2016 olanlardan almani tavsiye ederim gecen sene uretilenlerde kronik sorunlar var ama bu seneninkinde ben oyle birseye rastalamadim ve tr garantili almaya da dikkat et!

• Arkadaşlar lütfen saatli bomba G4'ü insanlara önermeyin...
  • Z5 compact daha cazip

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Arkadaşlar lütfen saatli bomba G4'ü insanlara önermeyin...

ben öyle düşünmüyorum. sonuçta g4 ün sorunsuz olanları da var. ve tr garantili aldıktan sonra sorunlu telefonu senin elinde bırakacaklarını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Arkadaşlar lütfen saatli bomba G4'ü insanlara önermeyin...

ben öyle düşünmüyorum. sonuçta g4 ün sorunsuz olanları da var. ve tr garantili aldıktan sonra sorunlu telefonu senin elinde bırakacaklarını zannetmiyorum.

G4 sahibiyim bootloop yüzünden bir aydır telefonsuzum. Fabrika çıkışı sorunlu cihaz. Lg Türkiye'nin müşteri memnuniyeti diye bir anlayışı zaten yok. Biraz g4 konusunu okuyun insanlar benim cihaz ne zaman bootloop yapacak acaba diye bekliyor artık. Piyasada bir dünya cihaz varken g4 almak bile bile lades. Neyse siz tavsiye etmeye devam edin

• Sony daha iyi bi seçim olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.