Şimdi Ara

SAmsung A7 telefonumda Clash of clans oyunu kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu alalı 2 gün oldu öncesinde LG G2 kullanıyordum. Araızalndıktan sonra A7 aldım ama oyun oldukça kasıyor, ekrana dokunması algılamıyor, acaba telefonda mı bir sorun yoksa oyunu kaldırmıyor mu yardım ederseniz sevinirim

• güncel
  • gncl
  • Optimizasyon sorunu vardır muhtemelen. Diğer oyunlarda da aynı mı? Clash o kadar donanım isteyen bir oyun değil sonuçta..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda sorun olabilir

Gm Discovery de dahi kasmiyor cunku

http://forum.xda-developers.com/samsung-a-series/help/samsung-galaxy-a7-cpu-gpu-t3121558

Suradaki linktede bir kullanici basta kasmiyor ama biraz oynadiktan sonra kasmaya basliyor demis Clash of Clans icin

Sanirim bir optimizasyon sorunu var
  • Donanimda ariza olmasi muhtemel telefonu bir formatlamaniz mumkun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

Donanimda ariza olmasi muhtemel telefonu bir formatlamaniz mumkun mu?

Donanımda arıza varsa formatlamayla ne alaka acaba?

• Özellikle ekrana savaş yapacağım sırada bazen dokunmalarımı algılamıyor baya sıkıntı çıkarıyor ayrıca batarya da bir gün zor dayanıyor oyuna bir iki defa giriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levanov

Özellikle ekrana savaş yapacağım sırada bazen dokunmalarımı algılamıyor baya sıkıntı çıkarıyor ayrıca batarya da bir gün zor dayanıyor oyuna bir iki defa giriyorum.

A7 oyle clashta falan kasacak telefon degil..Sadece A7 icin optimizasyon sorunu olduğunu sanmıyorum..Eger yeni guncelleme geldiyse oyuna sadece A7 de degil cogu alt ve orta sinif telefonda sorun cikartir.Millet 200 tllik cakma telefonlarda bile sorunsuz oynuyor..Oyun her telefonda sorunsuz oynaniyor..

Ilk once telefona grafik isteyen bi kac buyuk oyun yükleyip test edin o test sonucuna gore bakılması lazim..Sarj olayi 1 gunu orta kullanimda rahat cikartir..1 gun az kullanimla yetmemesi sorun bence..

Ama sarj olayi 3 4 günlük kullanimdan sonra kendine gelir..Uygulama ve sistem sizin kullanımıniza gore optimize eder ve dengeyi saglar...

A7 forumlarina bi goz atin sorun yaşayanlarin sorunlarina cozumlerine bakin sizde sorununuzu yazın daha net bilgi sahibi olduktan sonra degerlendirin..

Bunlara rağmen sorunlariniz devam ederse bosuna telefonu kurcalamayin 2 3 gunluk telefon yazik paraniza donanimdal biseyse kurcalarsaniz hemen kullanıcı hatasi damgası vurabilirler..

Bunlara bi bakin.olmadi servise gidin telefon yeni oldugu icin en mantiklisi servis olur..Aldiginiz yer vasitasi ile goturun ama orayida sıkıştırin ki ilgilensinler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.