Şimdi Ara

samsung airwash kullanan varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    samsung marka camasir makinalarinda airwash denilen hava ile temizleme ozelligini kullanan varmi?
    birkac modelde var hicbir yorum bulamadim kullanicilardan bununla ilgili.
    bu sistem az kirli lekesiz camasirlari koku ve terden arindiriyor susuz ve deterjansiz olarak bildigim kadariyla.
    Ama kullanista nasil ise yariyormu acaba?

• ARKADASIM BEN KULLANDIM COK BUNU SOYLE DUSUN
    SIGARA KOKUSU YADA USTUNE KOKU SINMIS KIYAFETLERINI YIKAMAK YERINE HAVALANDIRMAK GIBI BIR SEY YANI MAKINA BUNU DETARJANSIZ TEMIZLIYOR.
  • Bizde 8700 RPA var.

Airwash'te kirli çamaşırı temizleme diye bir şey yok.
    Sadece kokudan arındırıyor. Sigara, naftalin, rutubet, ter...
    Bir de uzun süre kullanılmamış ve ütülenmesi zor çamaşırların kırışıklarını açmaya yarıyor.

Özellikle kışlık veya yazlık çamaşırlar sezonda kullanılmadan önce çok işe yarıyor.
    Çamaşırlar çıktığında ılık oluyor. Sanırım sıcak hava ile havalandırıyor.
  • Teşekkürler yorumlarınız için.
    ben de 8700RPA modeline bakıyordum
    fakat anladığım kadarıyla artık airwash özelliği için fazladan 250-300 ytl vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmemory -- 18 Haziran 2009; 1:07:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mllm

Bizde 8700 RPA var.

Airwash'te kirli çamaşırı temizleme diye bir şey yok.
    Sadece kokudan arındırıyor. Sigara, naftalin, rutubet, ter...
    Bir de uzun süre kullanılmamış ve ütülenmesi zor çamaşırların kırışıklarını açmaya yarıyor.

Özellikle kışlık veya yazlık çamaşırlar sezonda kullanılmadan önce çok işe yarıyor.
    Çamaşırlar çıktığında ılık oluyor. Sanırım sıcak hava ile havalandırıyor.

peki memnun musunuz makinenizden? forumda önerilen bir ürün ancak bosch ve siemens'ten sonra düşünün diyorlar..gürültü durumu nasıl?
  • fiyat farkı yok pek diğer modellerle.
    diğer markalarla.
    zaten ucuz
  • Airwash ile Kurutma

Arkadaşlar ben de 8700 RPA var.. airwash ile ıslak çamaşırları kurutma denemesi yaptım ıslak çamaşırlara iki kere üst üste airwash yapınca ancak yarısını kurutuyor.. aslında çamaşırı kurutuyor ama çamaşırdan çıkan buhar suya dönüşerek çamaşırı yeniden ıslatıyor.. anlıyacağınız airwash ile kurutma denemesi sonuçsuz kaldı
    çamaşırdan çıkan buharı çekebilse ne güzel kurutma da yapacak ama yemedi.. belki benim gibi deneyecek olan varsa diye yazıyorum, malesef işe yaramıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.