Şimdi Ara

Samsung Apps Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar samsung apps bi güncelleme var diyo ve üstünde 1 yazıyo ben o güncelleştirmeyi kuruyorum ama o bildirim gitmiyo 4-5 kez kurdum dediğini hala o bildirim :( bunu nasıl gönderebilirim buyrun fotoğrafı :

Samsung Apps Sorunu

Bu güncelleştirme bildirimini nasıl kapatabilirim :( beni rahatsız ediyo. Cihazım Samsung Galaxy Note 2 Şimdiden saolun

• Oha o uygulamayi kullanan mi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balawitz

Oha o uygulamayi kullanan mi var

Sırf sizin yüzünüzde forumlardan soğuyorum ben bir soru sormuşum cevabı bumudur yani saol sorunum çözüldü (!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsTRPlayer

quote:

Sırf sizin yüzünüzde forumlardan soğuyorum ben bir soru sormuşum cevabı bumudur yani saol sorunum çözüldü (!)

Bende de ayni hata var ama ben gelip basit bir sey icin konu acmiyorum. Orda 1 yazsin yani ne olacak? O dandik uygulama yerine yapılmış çok güzel uygulamalar var git onlari falan yukle. Birisi bir şey söylemiş herkes ayni şeyi yazip duruyor 10 yaşında falan misin. Herkes mi aynı şeyi yazar Allahim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MonsTRPlayer

quote:

Bende de ayni hata var ama ben gelip basit bir sey icin konu acmiyorum. Orda 1 yazsin yani ne olacak? O dandik uygulama yerine yapılmış çok güzel uygulamalar var git onlari falan yukle. Birisi bir şey söylemiş herkes ayni şeyi yazip duruyor 10 yaşında falan misin. Herkes mi aynı şeyi yazar Allahim ya

Saçma sapan cevap yazıp sinirlerini bozma kimsenin ! ilgilenmiyosan çık git konudan mesaj kasmak için niye insanların sinirini bozuyosun ayrıca orda 1 yazması seni rahatsız etmiyo olabilir ama beni ediyo !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.